ErvaringenSite

  Ervaringen Auto5

  Heeft je wagen onderhoud nodig? Zoek je auto-onderdelen? Dan kan je bij Auto5 terecht! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Auto5 lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb He b jezelf al ervaring met Auto5? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze ook meteen wat ze mogen verwachten.

  Over Auto5

  Auto5 is een bedrijf die auto-onderdelen en diensten aanbiedt. Auto5 heeft heel wat Auto5 centers in België. Ze hebben 55 winkels waarvan er 14 onder franchise worden uitgebaat. Auto5 is ook in het buitenland actief onder de naam Norauto. Ze zijn actief in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Polen, Roemenië, Argentinië en Rusland. Je kan er terecht voor heel wat autodiensten. Auto5 is een uniek concept van winkel en werkplaats. Ze hebben een winkel waar je alles vindt om je wagen uit te rusten en onderhouden en een werkplaats voor onderhoud en herstellingen. Het is dus een goed voorbeeld van "one stop shopping", alles wat je nodig hebt op 1 plaats.


  Michelin banden te verkrijgen bij Auto5!

  Diensten van Auto5

  Bij Auto5 kan je terecht voor alles dat te maken heeft met je auto. Je kan er terecht voor het vervangen van je banden, je wagen te onderhouden, het vervangen van een onderdeel, je wagen uitrusten met soundsystemen, binnen uitrustingen, … en zelfs voor een elektrische fiets of motor! Online kan je een bestelling plaatsen voor onderdelen en die worden dan gratis geleverd bij het dichtstbijzijnde Auto5 center. Je kan die onderdelen dan zelf monteren of je kan dat laten doen in één van de vestigingen. Je hebt 90 dagen de tijd om op je aankoop terug te komen.

  Vragen of klachten voor Auto5

  Heb je vragen of een klacht over Auto5? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een invulformulier die je op de website vindt. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! Je kan ook altijd langsgaan in één van de vestigingen, dan helpen ze je er meteen. Auto5 heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Auto5? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Auto5. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Auto5? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Auto5
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  3.6
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  banden Norauto

  Correcte afspraken .Correcte prijs .Vriendelijk personeel .Ik ging bij Auto 5 Ninove.

  Door: Daniël Gyssens11-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  4 banden en remlicht

  Ik ben een maand geleden naar auto 5 in Schoten geweest om een rechter remlicht te vervangen. Aan de telefoon zeiden ze vervangen kost niets wel de lamp zelf en dit zou komen op 16€. Na een uur waren ze niet klaar. Ik ben dan zelf even tot hun werkplek gegaan om te kijken waarom dit zolang duurde. Toen ik daar was waren er 3 jonge gasten bezig om de lamp eruit te halen wat hun uiteindelijk na langer dan uur lukte. Ze gebruikten wel kniptangen wat ik raar vond. Uiteindelijk mochten naar de kassa om te betalen. Daar werd me gezegd dat zowel links als de rechtste kapot was maar dat links niet kon gemaakt worden omdat er iets aan mijn bekabeling was. Ik ben binnen gestapt met werkenden linker remlicht hoe kon dit. Plus hadden ze plaatsing kosten wel aangerekend terwijl ze gezegd hadden dat dit gratis was. Dus een heel discussies. Ook zouden mijn banden versleten zijn en makten ze een prijsofferte. Ik ben dan zo dom geweest om na een maand terug te gaan om toch 4 nieuwe banden te laten opzetten. Op hun site stond ook een actie van banden van 5%, hier wisten ze weer van niets. Nu een dag later wil ik naar de autokeuring gaan, auto afgekeurd lichten zijn verkeerd ingestoken en de ophangingtest is klopt niet. Er was niets aan mijn wagen behalve een rechts remlicht da kapot was. Eenmaal auto 5 binnen miserie is begonnen. Ik heb mijn lesje geleerd, ze zijn misschien wel goedkoop maar ze bakken er niets van en zijn bedriegers. Mij zullen ze daar niet meer zien. Wie dit leest denk goed na voor je naar auto 5 binnen stapt!

  Door: Ford14-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Banden

  Banden besteld en betaald online. Bericht gekregen dat ze binnen waren Afspraak gemaakt voor montage. Toen ik daar kwam waren de banden niet te vinden. Bleek dat ze dag voordien daar wel lagen en waarschijnlijk aan andere klant verkocht waren. Gingen zelfs in container met oude banden zoeken !? Nu wachten tot ze andere besteld hebben en binnen krijgen binnen een week of langer. Zoiets kan alleen bij De auto 5 !

  Door: Freddy Honnay02-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Remmen

  Schandalig! Afspraak gemaakt via internet. Gisteren om 17u. Eens aangekomen, bleek onze afspraak niet in het systeem te staan maar ik heb wel de bevestiging mail gehad ???? Nieuwe afspraak vandaag om 17uur. Aangekomen. Kijken het na alles zou gemaakt worden wat moest. Opeens telefoon. Ze hadden zich vergist??? 2 dagen op rij een dikke miserie!!

  Door: Cynthia24-07-2020
  eric nauwelaerts21-12-2020

  Vorige week maandag een afspraak ter plaatse gemaakt bij auto 5 te Wilrijk voor het vervangen van 4 banden op mijn bestelwagen Renault Master. Afspraak zaterdag om 15.45. Toen ik mijn wagen terug wou ophalen om 17.30 bleek dat ze de banden niet konden uibalanceren omdat ze het juiste passtuk niet hadden. Het centrale gat in de velgen zou te groot zijn. Wat de winkelbediende voor mij "wou" doen was de wielen naar auto 5 in Lier brengen want misschien hadden ze daar wel een machine die dat kon. De man verwachtte kennelijk dat ik nu heel blij was. Klacht ingediend bij hun klachtendienst, maar dat heeft geen zin. Hun korte antwoord: "U kan dit beter bespreken met het filiaal in Wilrijk" Er staat zelfs geen naam onder hun mail... Puur amateurisme!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Technische controle

  Normaal gezien is de prijs voor een volledige technische controle 64.90 euro. Maar omdat ik vermeldde dat het voor keuring was, kwam er plots 5 euro bij op het einde. Die 'volledige technische controle' ging anders niet volledig zijn.. in discussie gaan had geen zin. Verschrikkelijk..

  Door: Tim VALKENIER20-07-2020
  leo04-02-2021

  Ach mogelijk is uw auto nog goedgekeurd, onze auto werd na deze volledige technische keuring afgekeurd daar de lichten niet goed waren afgesteld.!! Na een zeer onbeschofte reactie van Auto 5 is mijn vrouw maar niet meer terug gegaan, Als je je geld niet nodeloos kwijt wilt raken en ook niet onbeschoft behandeld wil worden kan je beter niet naar Auto 5 Schoten gaan

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Lichten afregelen

  Lichten afregelen normaal 14.95€
  Maar ik heb 73€ moeten betalen zij hadden 2nieuw lampjes geplaatst wat volgens mij niet gebeurt is want ik heb aan de 2 kanten verschillende lampjes maar ik heb ze wel moeten betalen puur oplichters zijn het

  Door: Nijs Stefan30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Oliefilter sleutel

  Bestel via de site een oliefilter sleutel (omdat ik hem nodig heb) op 21-02. Leveringsdatum in mijn auto5 center op 25-02. Op 27-02 een mail gestuurd, geen antwoord. 2 dagen weer mail gestuurd, weer geen antwoord. 2 dagen later een boze mail gestuurd en dan krijg ik als antwoord: we hebben de leverancier gecontacteerd en zal je iets laten weten als wij wat meer weten.... Zo kan ik nog lang wachten op mijn sleutel.... Ze beloven veel bij auto5, maar beloftes nakomen is een ramp!!

  Door: Frank02-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Silent blocs

  Ik heb een offerte gevraagd bij de Auto5 om de silent blocs achteraan, i.e. de rubbers rond de achtervering, te vervangen gelet op een opmerking van de keuring hierop. Het was zogezegd niet mogelijk om een offerte te maken zonder dat ze eerst de wagen moesten inspecteren, dus ik vraag hoeveel dat kost om het na te kijken: "dat is uiteraard gratis mijnheer" krijg ik te horen. Nadat ze gekeken hadden werd mij eerst een offerte van maar liefst 781 euro onder de neus geduwd en vervolgens 29 euro gevraagd voor de inspectie. Ik zeg dat er toch was afgesproken dat de inspectie gratis was. Daar kreeg ik op te horen: dat is ook gratis mijnheer, want die 29 euro wordt in mindering gebracht van uw offerte, onze mecaniciens kosten ook geld. Ze hebben maw een eigen definitie van "gratis". Daarna naar een andere garagist geweest: die rubbertjes kosten er 5 euro voor 2 plus nog een beetje aan werktijd. Auto5 = oplichters.

  Door: Karel11-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Service

  Het onthaal in Middelkerke is maar pover,niet vriendelijk,ik denk dat ze niet graag hun job doen bij auto5

  Door: Verkouille16-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Onderhoud

  Er is maar één ding dat de sommige aan het onthaal in Diest meer haten dan hun job, dat zijn hun klanten.

  Door: Lois10-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Banden

  Onbeschoft en onkundig volk aan de Bali.

  Door: Andre Vermaelen06-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Carrosserie schade

  Maand april is mijn Fiat500 meerdere op herstelling geweest,wat blijk bij keuring dat chassisbalk onder de deur twee deuken heeft..wagen heeft meerdere malen op twee verschillende soorten bruggen gestaan bij auto5 en schade moet daar veroorzaakt zijn.. Natuurlijk geven zij dit niet toe en voor hun is de zaak gesloten,echt een schande hoe ze zich ervan afmaken..Wagentje wordt perfect onderhouden en had nooit enige schade..

  Door: Johan verbiest10-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Auto5

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Auto5 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Auto5. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Auto5 actief?

  Auto5 is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Auto5 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.