ErvaringenSite

  Ervaringen Auto5

  Heeft je wagen onderhoud nodig? Zoek je auto-onderdelen? Dan kan je bij Auto5 terecht! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Auto5 lees je hier op ErvaringenSite!  
  Heb He b jezelf al ervaring met Auto5? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze ook meteen wat ze mogen verwachten.  

  Over Auto5 
  Auto5 is een bedrijf die auto-onderdelen en diensten aanbiedt. Auto5 heeft heel wat Auto5 centers in België. Ze hebben 55 winkels waarvan er 14 onder franchise worden uitgebaat. Auto5 is ook in het buitenland actief onder de naam Norauto. Ze zijn actief in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Polen, Roemenië, Argentinië en Rusland. Je kan er terecht voor heel wat autodiensten. Auto5 is een uniek concept van winkel en werkplaats. Ze hebben een winkel waar je alles vindt om je wagen uit te rusten en onderhouden en een werkplaats voor onderhoud en herstellingen. Het is dus een goed voorbeeld van "one stop shopping", alles wat je nodig hebt op 1 plaats.  


  Michelin banden te verkrijgen bij Auto5!

  Diensten van Auto5 
  Bij Auto5 kan je terecht voor alles dat te maken heeft met je auto. Je kan er terecht voor het vervangen van je banden, je wagen te onderhouden, het vervangen van een onderdeel, je wagen uitrusten met soundsystemen, binnen uitrustingen, … en zelfs voor een elektrische fiets of motor! Online kan je een bestelling plaatsen voor onderdelen en die worden dan gratis geleverd bij het dichtstbijzijnde Auto5 center. Je kan die onderdelen dan zelf monteren of je kan dat laten doen in één van de vestigingen. Je hebt 90 dagen de tijd om op je aankoop terug te komen. 

  Vragen of klachten voor Auto5 
  Heb je vragen of een klacht over Auto5? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een invulformulier die je op de website vindt. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! Je kan ook altijd langsgaan in één van de vestigingen, dan helpen ze je er meteen. Auto5 heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Auto5? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Auto5. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Auto5? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite! 

  Auto5
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Auto5

  Uw beoordeling