ErvaringenSite

    Ervaringen Auto5

    Heeft je wagen onderhoud nodig? Zoek je auto-onderdelen? Dan kan je bij Auto5 terecht! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Auto5 lees je hier op ErvaringenSite!
    Heb He b jezelf al ervaring met Auto5? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze ook meteen wat ze mogen verwachten.

    Over Auto5

    Auto5 is een bedrijf die auto-onderdelen en diensten aanbiedt. Auto5 heeft heel wat Auto5 centers in België. Ze hebben 55 winkels waarvan er 14 onder franchise worden uitgebaat. Auto5 is ook in het buitenland actief onder de naam Norauto. Ze zijn actief in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Polen, Roemenië, Argentinië en Rusland. Je kan er terecht voor heel wat autodiensten. Auto5 is een uniek concept van winkel en werkplaats. Ze hebben een winkel waar je alles vindt om je wagen uit te rusten en onderhouden en een werkplaats voor onderhoud en herstellingen. Het is dus een goed voorbeeld van "one stop shopping", alles wat je nodig hebt op 1 plaats.


    Michelin banden te verkrijgen bij Auto5!

    Diensten van Auto5

    Bij Auto5 kan je terecht voor alles dat te maken heeft met je auto. Je kan er terecht voor het vervangen van je banden, je wagen te onderhouden, het vervangen van een onderdeel, je wagen uitrusten met soundsystemen, binnen uitrustingen, … en zelfs voor een elektrische fiets of motor! Online kan je een bestelling plaatsen voor onderdelen en die worden dan gratis geleverd bij het dichtstbijzijnde Auto5 center. Je kan die onderdelen dan zelf monteren of je kan dat laten doen in één van de vestigingen. Je hebt 90 dagen de tijd om op je aankoop terug te komen.

    Vragen of klachten voor Auto5

    Heb je vragen of een klacht over Auto5? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een invulformulier die je op de website vindt. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! Je kan ook altijd langsgaan in één van de vestigingen, dan helpen ze je er meteen. Auto5 heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Auto5? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Auto5. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Auto5? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Auto5
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    3.6
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    banden Norauto

    Correcte afspraken .Correcte prijs .Vriendelijk personeel .Ik ging bij Auto 5 Ninove.

    Door: Daniël Gyssens11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Remmen

    Schandalig! Afspraak gemaakt via internet. Gisteren om 17u. Eens aangekomen, bleek onze afspraak niet in het systeem te staan maar ik heb wel de bevestiging mail gehad ???? Nieuwe afspraak vandaag om 17uur. Aangekomen. Kijken het na alles zou gemaakt worden wat moest. Opeens telefoon. Ze hadden zich vergist??? 2 dagen op rij een dikke miserie!!

    Door: Cynthia24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Technische controle

    Normaal gezien is de prijs voor een volledige technische controle 64.90 euro. Maar omdat ik vermeldde dat het voor keuring was, kwam er plots 5 euro bij op het einde. Die 'volledige technische controle' ging anders niet volledig zijn.. in discussie gaan had geen zin. Verschrikkelijk..

    Door: Tim VALKENIER20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lichten afregelen

    Lichten afregelen normaal 14.95€
    Maar ik heb 73€ moeten betalen zij hadden 2nieuw lampjes geplaatst wat volgens mij niet gebeurt is want ik heb aan de 2 kanten verschillende lampjes maar ik heb ze wel moeten betalen puur oplichters zijn het

    Door: Nijs Stefan30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Oliefilter sleutel

    Bestel via de site een oliefilter sleutel (omdat ik hem nodig heb) op 21-02. Leveringsdatum in mijn auto5 center op 25-02. Op 27-02 een mail gestuurd, geen antwoord. 2 dagen weer mail gestuurd, weer geen antwoord. 2 dagen later een boze mail gestuurd en dan krijg ik als antwoord: we hebben de leverancier gecontacteerd en zal je iets laten weten als wij wat meer weten.... Zo kan ik nog lang wachten op mijn sleutel.... Ze beloven veel bij auto5, maar beloftes nakomen is een ramp!!

    Door: Frank02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Silent blocs

    Ik heb een offerte gevraagd bij de Auto5 om de silent blocs achteraan, i.e. de rubbers rond de achtervering, te vervangen gelet op een opmerking van de keuring hierop. Het was zogezegd niet mogelijk om een offerte te maken zonder dat ze eerst de wagen moesten inspecteren, dus ik vraag hoeveel dat kost om het na te kijken: "dat is uiteraard gratis mijnheer" krijg ik te horen. Nadat ze gekeken hadden werd mij eerst een offerte van maar liefst 781 euro onder de neus geduwd en vervolgens 29 euro gevraagd voor de inspectie. Ik zeg dat er toch was afgesproken dat de inspectie gratis was. Daar kreeg ik op te horen: dat is ook gratis mijnheer, want die 29 euro wordt in mindering gebracht van uw offerte, onze mecaniciens kosten ook geld. Ze hebben maw een eigen definitie van "gratis". Daarna naar een andere garagist geweest: die rubbertjes kosten er 5 euro voor 2 plus nog een beetje aan werktijd. Auto5 = oplichters.

    Door: Karel11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Service

    Het onthaal in Middelkerke is maar pover,niet vriendelijk,ik denk dat ze niet graag hun job doen bij auto5

    Door: Verkouille16-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Onderhoud

    Er is maar één ding dat de sommige aan het onthaal in Diest meer haten dan hun job, dat zijn hun klanten.

    Door: Lois10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Banden

    Onbeschoft en onkundig volk aan de Bali.

    Door: Andre Vermaelen06-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Carrosserie schade

    Maand april is mijn Fiat500 meerdere op herstelling geweest,wat blijk bij keuring dat chassisbalk onder de deur twee deuken heeft..wagen heeft meerdere malen op twee verschillende soorten bruggen gestaan bij auto5 en schade moet daar veroorzaakt zijn.. Natuurlijk geven zij dit niet toe en voor hun is de zaak gesloten,echt een schande hoe ze zich ervan afmaken..Wagentje wordt perfect onderhouden en had nooit enige schade..

    Door: Johan verbiest10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Niet tevreden

    Kocht nieuwe batterij bij auto 5, was een slechte, nog geen jaar later nieuwe kunnen kopen bij een échte garage. Kocht ook nieuwe ruitenwissers, alles ok tot het 1 keer had gevroren, slecht rubber maakt keiveel lawaai sindsdien op het raam. Ik ga er nooit meer, regelrechte brol.

    Door: Marina Dierickx06-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Afstellen lichten en verv lampje batterij kost omgerekend 160€/uur aan werk

    Ze rekent enorm veel geld aan voor eenvoudige klussen die 2 of max 8 minuten duren.. En ook onvriendelijk.. Auto5 MIJDEN

    Door: Geert noels25-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Auto5

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Auto5 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Auto5. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Auto5 actief?

    Auto5 is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Auto5 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.