ErvaringenSite

  Ervaringen iParking Schiphol

  iParking Schiphol: Ervaringen

  Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn om je auto daar op een goede, goedkope en bovendien betrouwbare plaats achter te laten en hem daar dan ook weer terug te vinden als je terug komt van vakantie. Er zijn veel verhalen over oplichterij met parkeren op Schiphol, waardoor wederom blijkt hoe belangrijk het is goede research te doen voordat je zomaar je autosleutels uit handen geeft en een paar weken vertrekt naar het buitenland. Hoe is anderen de omgang met iParking bevallen? Vonden zij hun auto gewoon in goede staat terug of kreeg hun vakantie een nare bijsmaak en moesten ze met de trein naar huis? Lees hier alles over de services van iParking aan de hand van de reviews van klanten die je voorgingen!

  Over iParking Schiphol

  iParking Schiphol is een valetdienst, wat betekent dat het bedrijf de auto voor je parkeert. Op de website kun je een plaats reserveren, maximaal 6 maanden van te voren, maar ook nog last minute: minimaal 1 uur van te voren. Je spreekt een tijd af en op dat moment wacht een medewerker van iParking Schiphol je op en kun je je auto overdragen. Tarieven variëren naar gelang je langer of korter geparkeerd staat: voor 1 dag betaal je €39,-; voor 42 dagen betaal je €98,- en na de 42e dag betaal je nog maar €5,50 per dag. Voor zakelijke en vaste klanten worden er tarieven op maat bedacht.


  Diensten van iParking Schiphol

  iParking biedt veel extra diensten aan, zoals een carwash service (€30,-, inclusief stofzuigen, VIP voor €85,- of VIP inclusief polish voor €185,-), overdekt parkeren of de mogelijkheid je Tesla op te laden. Via de App (beschikbaar in de AppStore en Google Play) kun je snel en eenvoudig een plaats reserveren met smartphone of tablet, ook blijf je zo op de hoogte van acties en kortingen. Omdat vluchten altijd kunnen vertrekken en aankomen, is iParking 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.

  Klachten over iParking Schiphol

  Als je contact op wilt nemen met iParking Schiphol kan dat telefonisch met een 0900-nummer of via e-mail. Daarnaast kun je met vragen op de website terecht.

  Omdat het zeker bij een valetservice zeer belangrijk is om te weten bij wie je je auto achterlaat, zijn wij op zoek naar jouw mening en ervaringen met iParking Schiphol. Kreeg je je auto in goede staat terug, maakte de valet een betrouwbare indruk, werden zowel jij als je auto netjes behandeld? Laat het achter bij ErvaringenSite en help zo al die mensen die het moeilijk vinden op Schiphol een (betrouwbaar) plekje voor hun auto te vinden!

  Is de Iparking op schiphol een goed alternatief om te parkeren? Lees ervaringen van anderen die u voorgingen om te zien of dit de beste manier is om schiphol te bereiken en te genieten van uw vakantie!

  Parkeren bij Iparking, dit is hoe je dat doet. Uitleg in dit filmpje!

  iParking Schiphol
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ging prima

  Omdat ik teveel koffers mee had voor het openbaar vervoer en niemand me kon brengen (vroege vlucht) heb ik toch maar zo'n parking uitgeprobeerd. Had van deze goede verhalen gehoord en het ging inderdaad goed allemaal. Niet eens zo duur ook en ik kreeg gewoon keurig mijn auto in dezelfde staat terug als ik hem in had weggebracht. Dus zeker geen verkeerd idee.

  Door: Vera van der L.25-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Handig, dat wel

  Wel heel handig om met de auto naar Schiphol te gaan. Ik deed het niet meer omdat het zo duur was, maar deze is goedkoper dan wat ik voorheen gewend was. Al vond ik het nog steeds wel een dure grap. Ach, comfort kost soms wat meer.

  Door: Tom29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  iParking - super!

  Zeer tevreden van iParking. Enkele minuten moeten wachten zowel bij vertrek als aankomst maar gezien de gigantische drukte op en rond Schiphol vonden we dit normaal.
  Ik zou hen zo weer opnieuw boeken!

  Door: Fam.B09-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  nee

  ik vertrouw al die parkingbureaus op schiphol voor geen meter. eerlijk gezegd ken ik deze niet, maar ik heb wel kassa ofzo gezien en dat ging hierover en nu vertrouw ik helemaal niks meer. ik ga gewoon met de trein.

  Door: Anton25-09-2015
  vera29-09-2015

  Als je de reviews hier leest, dan is deze parking wel OK toch? Ik had in ieder geval geen problemen of het idee afgezet te zijn!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over iParking Schiphol

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iParking Schiphol een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over iParking Schiphol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iParking Schiphol actief?

  iParking Schiphol is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iParking Schiphol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.