Rentalcars.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer2

Totaal

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Leveren

2
1 rating0 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

08-03-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: palmans

Rentalcars.com - oplichterij

stinkt !

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


02-11-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Anky LUYTEN

Rentalcars.com - Superslechte ervaring

Rekenen bij aankomst nog eens het dubbele aan!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
14-09-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rodiers

Rentalcars.com - extra kosten zonder verdere uitleg

Via Rentalcars.com een wagen gehuurd bij Sixt. Bijna 600 euro, al risk included voor een Renault Mégane gedurende 1 week in Portugal.Bij aankomst probeerde Sixt nog een extra verzekering van 408 euro te verkopen omdat de all risk via rentalcars toch niet alle kosten zou dekken bij ongeval ... Op de afrekening van de kredietkaart wordt nog eens 180 euro extra afgehouden: 5 euro per dag bijstand, 57 euro om de wagen leeg in te leveren terwijl we vol hadden ingeleverd omdat dit stond vermeld op de overeenkomst met Rentalcars en 1,5 euro/dag voor tol. Blijft er nog een 60 euro over waarover ze geen uitleg kunnen geven behalve dat dit taxen zijn. Na schriftelijk contact blijkt dat ze hieraan niets kunnen wijzigen en daarmee is de kous af.
Wij boeken enkel nog rechtstreeks, nooit meer via rentalcars.com of Sint. Er worden extra kosten afgehouden zonder verdere uitleg en gedetailleerd overzicht.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
11-03-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jan

Rentalcars.com - een Skoda is geen BMW

als je een BMW of vergelijkbaar huurt bij rentalcars, wees dan maar zeker dat je een prutsauto krijgt zoals ik heb meegemaakt. En zelfs als je ter plaatse het niet eens bent, de deskmedewerker akkoord gaat om de bestelling te annuleren en je de auto niet eens verplaatst, wil rentalcars toch je geld. Dieven zijn het.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Rentalcars.com

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Rentalcars.com?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Rentalcars.com

Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen of gebruik gaat maken van hun diensten? Ook bij het huren van een auto is dat een slimme set. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten, dat jij ook graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Rentalcars.com. Het mag natuurlijk positief zijn en het mag ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Is rentalcars.com een goed of slecht bedrijf? Lees wat anderen vinden. 

Over Rentalcars.com
Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Ze verzorgen meer dan zeven miljoen huurperiodes in een jaar en doen dit op bijna 50.000 verschillende locaties over de hele wereld. Met klanten in bijna 170 landen hebben ze een grote landelijke klantenkring weten op te bouwen. Ze gebruiken hier onder andere een website voor welke in 40 talen beschikbaar is en het mogelijk maakt om in vele verschillende valuta’s een betaling te doen. De klanten hebben toegang tot meerdere service medewerkers in verschillende talen per mail en ook per telefoon. 

Het bedrijf is een onderdeel van de Priceline Group welke op de Nasdaq in de Verenigde Staten is genoteerd. Het bedrijf Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak en opentable.  

Rentalcars werkt samen met de grootste autoverhuurbedrijven over de hele wereld om zo de lokale autobedrijven te kunnen vergelijken. Op die manier kunnen ze de scherpste prijzen aanbieden aan hun klanten op de dagen wanneer de klanten een auto nodig hebben. Natuurlijk is het ook belangrijk, dat de bedrijven een goede service bieden aan hun klanten.  Ze hebben dit weten te bereiken door de principes waar ze zich aan houden sinds het begin. 

Ze willen er zeker van zijn dat alle klanten over de hele wereld toegang hebben en krijgen tot het huren van een auto tegen een scherpe prijs. Het is op die manier mogelijk voor de klanten van rentalcars om wereldwijd, altijd en overal een auto te huren tegen een zeer scherpe prijs in combinatie met een hoge kwaliteit en hoge service voor de klanten.   

Rentalcars is de bemiddelaar tussen het autoverhuurbedrijf en de klant (jij).      

Diensten van rentalcars.com
Rentalcars.com is een website welke wereldwijd bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven en hun klanten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. 

Klachten, tips en complimenten over rentalcars.com
Natuurlijk is het goed om klachten, tips en ook complimenten niet voor jezelf te houden. De website heeft een goede klantenservice welke je voor ieder van deze punten kunt benaderen. Complimenten en tips worden natuurlijk graat in ontvangst genomen. Klachten krijgen serieus aandacht en men zal kijken hoe dit opgelost kan worden. 

Heb jij ervaring met rentalcars.com? 
Kies ervoor om een bedrijf als rentalcars.com te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. ErvaringenSite.be faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. Ook over autoverhuurbedrijven! 

 

Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt België van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!