ErvaringenSite

  Ervaringen Rentalcars.com

  Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen of gebruik gaat maken van hun diensten? Ook bij het huren van een auto is dat een slimme set. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten, dat jij ook graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Rentalcars.com. Het mag natuurlijk positief zijn en het mag ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Is rentalcars.com een goed of slecht bedrijf? Lees wat anderen vinden.

  Over Rentalcars.com

  Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Ze verzorgen meer dan zeven miljoen huurperiodes in een jaar en doen dit op bijna 50.000 verschillende locaties over de hele wereld. Met klanten in bijna 170 landen hebben ze een grote landelijke klantenkring weten op te bouwen. Ze gebruiken hier onder andere een website voor welke in 40 talen beschikbaar is en het mogelijk maakt om in vele verschillende valuta’s een betaling te doen. De klanten hebben toegang tot meerdere service medewerkers in verschillende talen per mail en ook per telefoon.

  Het bedrijf is een onderdeel van de Priceline Group welke op de Nasdaq in de Verenigde Staten is genoteerd. Het bedrijf Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak en opentable.

  Rentalcars werkt samen met de grootste autoverhuurbedrijven over de hele wereld om zo de lokale autobedrijven te kunnen vergelijken. Op die manier kunnen ze de scherpste prijzen aanbieden aan hun klanten op de dagen wanneer de klanten een auto nodig hebben. Natuurlijk is het ook belangrijk, dat de bedrijven een goede service bieden aan hun klanten. Ze hebben dit weten te bereiken door de principes waar ze zich aan houden sinds het begin.

  Ze willen er zeker van zijn dat alle klanten over de hele wereld toegang hebben en krijgen tot het huren van een auto tegen een scherpe prijs. Het is op die manier mogelijk voor de klanten van rentalcars om wereldwijd, altijd en overal een auto te huren tegen een zeer scherpe prijs in combinatie met een hoge kwaliteit en hoge service voor de klanten.

  Rentalcars is de bemiddelaar tussen het autoverhuurbedrijf en de klant (jij).

  How to avoid a rental rip off | Rentalcars.com

  Diensten van rentalcars.com

  Rentalcars.com is een website welke wereldwijd bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven en hun klanten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken.

  Klachten, tips en complimenten over rentalcars.com

  Natuurlijk is het goed om klachten, tips en ook complimenten niet voor jezelf te houden. De website heeft een goede klantenservice welke je voor ieder van deze punten kunt benaderen. Complimenten en tips worden natuurlijk graat in ontvangst genomen. Klachten krijgen serieus aandacht en men zal kijken hoe dit opgelost kan worden.

  Heb jij ervaring met rentalcars.com?

  Kies ervoor om een bedrijf als rentalcars.com te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. ErvaringenSite faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. Ook over autoverhuurbedrijven!

  Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt België van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

  Rentalcars.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  3
  14% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  2.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Huren auto in Sicilie

  Vakantie ging naar de klote. Schrijven voorwaarden ene, maar blijkt dat andere.

  Door: Igor Nelogov 05-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Huurwagen zomer 2019 - Malaga

  Opletten ! Oplichterij eerste klasse. Nemen van je credit card wat ze maar willen en sturen je bij een klacht van kastje naar de muur. Meer dan 3 dubbele betaald voor 10 dagen huur. Schande !
  1 ster is al veel te veel.

  Door: Mieke Van Laere 16-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  oplichterij

  bij de huur via Rentalcars bij Record Go in spanje werd 74,95€ geblokeerd op mijn credit card voor het geval we de auto niet volgetankt zouden afleveren. Auto werd volgetankt afgeleverd en toch is de 74,95€ van mijn credit card afgehaald, Bij Rentalcars kan je op de site zogezegd een klacht indienen na de huur maar dit werkt niet.
  ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar, Pure oplichters, goed voor 1 keer. De volgende keer wat meer betalen bij gerenomeerd verhuurbedrijf

  Door: Steven Vervacke 06-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  oplichterij

  stinkt !

  Door: palmans 08-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Superslechte ervaring

  Rekenen bij aankomst nog eens het dubbele aan!

  Door: Anky LUYTEN 02-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  extra kosten zonder verdere uitleg

  Via Rentalcars.com een wagen gehuurd bij Sixt. Bijna 600 euro, al risk included voor een Renault Mégane gedurende 1 week in Portugal.Bij aankomst probeerde Sixt nog een extra verzekering van 408 euro te verkopen omdat de all risk via rentalcars toch niet alle kosten zou dekken bij ongeval ... Op de afrekening van de kredietkaart wordt nog eens 180 euro extra afgehouden: 5 euro per dag bijstand, 57 euro om de wagen leeg in te leveren terwijl we vol hadden ingeleverd omdat dit stond vermeld op de overeenkomst met Rentalcars en 1,5 euro/dag voor tol. Blijft er nog een 60 euro over waarover ze geen uitleg kunnen geven behalve dat dit taxen zijn. Na schriftelijk contact blijkt dat ze hieraan niets kunnen wijzigen en daarmee is de kous af.
  Wij boeken enkel nog rechtstreeks, nooit meer via rentalcars.com of Sint. Er worden extra kosten afgehouden zonder verdere uitleg en gedetailleerd overzicht.

  Door: Rodiers 14-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  een Skoda is geen BMW

  als je een BMW of vergelijkbaar huurt bij rentalcars, wees dan maar zeker dat je een prutsauto krijgt zoals ik heb meegemaakt. En zelfs als je ter plaatse het niet eens bent, de deskmedewerker akkoord gaat om de bestelling te annuleren en je de auto niet eens verplaatst, wil rentalcars toch je geld. Dieven zijn het.

  Door: Jan 11-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Rentalcars.com

  Uw beoordeling