Aviakassa

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.4 voor Aviakassa komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Aviakassa gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Aviakassa heeft een slechte klantenservice met lang wachten op antwoord, maar het boeken van vliegtickets is snel en efficiënt (50% en 90%).

“snel en efficiënt boeken vliegtickets”

“Slechte klantenservice, lang wachten op antwoord”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Hanne Thiry - 3 maanden geleden

  • snel en efficiënt boeken vliegtickets
  • makkelijk te gebruiken website
  • top klantenservice
  • competitieve prijzen

Seppe Bernard - 7 maanden geleden

  • Makkelijk te gebruiken website
  • Oké prijzen en genoeg keuze in vluchten
  • Slechte klantenservice, lang wachten op antwoord
  • Vlucht op tijd vertrokken en reis zonder problemen