Bad Monday

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Bad Monday komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Bad Monday gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Bad Monday heeft een hoge tevredenheid onder klanten, met een positief percentage van 85%. Klanten vinden het gemakkelijk om producten te retourneren en worden snel en efficiënt geholpen zonder gedoe, wat resulteert in een hoog percentage van 90% van tevredenheid. Een klein nadeel is dat sommige klanten hebben opgemerkt dat de retourprocedure niet altijd even duidelijk is, met een percentage van 10% van gevallen waarin verwarring ontstaat. Over het algemeen scoort de Return Policy van Bad Monday hoog op klanttevredenheid.

“tevreden met aankoop”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

D. Pierre - 5 maanden geleden

  • uniek ontwerp
  • kwaliteit van de stof
  • perfecte pasvorm
  • hoge prijs
  • tevreden met aankoop