Basic Travel Vakantiehuizen Reviews

: 7
86% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-04-29
Vakantiehuis boeken
Ik ben in een super leuk vakantiehuis verbleven dat ik had geboekt bij Basic Travel. Het huis was...Lees verder
N. Declercq

Relevantste negatieve review

  2023-11-19
Vakantiehuis boeken in Frankri
Wat een ramp! Die website was echt traag en onhandig, het kostte ons echt veel tijd om een vakant...Lees verder
Julia De Backer

Review met meeste stemmen

  2024-04-04
vakantiehuis in Frankrijk
Onlangs heb ik een vakantiehuis geboekt via een reisorganisatie en ik moet zeggen dat het me goed...Lees verder
Giulia Goffin

Reviews (7)

  (5)

 (1)

  (0)

  (1)

  (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking vakantiehuis in Frankrijk

  Mijn ervaring met Basic Travel Vakantiehuizen was geweldig. Ik heb een vakantiehuis in Frankrijk geboekt en was heel tevreden met de service die ik kreeg. Het boeken ging vlot en de website was heel gemakkelijk te gebruiken. De beschrijving van het vakantiehuis klopte met de werkelijkheid en ik was blij met de kwaliteit van de accommodatie. Tijdens mijn verblijf had ik een klein probleem met de wifi, maar de klantenservice heeft het snel opgelost. Ik waardeerde de professionele en snelle reactie van het team. Al met al had ik een toffe ervaring met Basic Travel Vakantiehuizen en zou het zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantiewoning boeken

  De vakantiehuizen van Basic Travel Vakantiehuizen zijn echt top, ze voldoen helemaal aan wat ik ervan verwachtte. Het was super makkelijk om te boeken via hun handige website. Het team was ook heel professioneel in de communicatie en ik was goed op de hoogte van mijn boeking. Toen ik aankwam op de vakantiebestemming was alles precies zoals beloofd en kon ik meteen beginnen genieten van mijn vakantie. Kortom, ik ben heel blij met mijn ervaring met Basic Travel Vakantiehuizen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking in Frankrijk

  Het vakantiehuisje dat we gehuurd hadden was echt geweldig! Het lag vlakbij het strand en had een eigen zwembad. Elke dag konden we zwemmen en nadien lekker bruinen op het terras. De bedden waren supercomfortabel en in de keuken was alles aanwezig wat we nodig hadden. Het leukste was dat er een speeltuin in de buurt was, dus we konden daar elke dag spelen en plezier hebben. Onze vakantie was echt fantastisch en we willen volgend jaar zeker terugkomen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantiehuis boeken

  Ik ben in een super leuk vakantiehuis verbleven dat ik had geboekt bij Basic Travel. Het huis was echt geweldig en had zelfs een privézwembad! We konden elke dag zwemmen en relaxen in de zon. Het was ook heel dicht bij het strand, dus we konden gemakkelijk een dagje naar zee. De bedden waren super comfortabel en de keuken was goed uitgerust, dus we konden lekker koken en eten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantiehuis in Frankrijk

  Onlangs heb ik een vakantiehuis geboekt via een reisorganisatie en ik moet zeggen dat het me goed bevallen is. De website was makkelijk te gebruiken en ik vond een prachtig huisje in Frankrijk dat perfect bij mijn wensen paste. Ik kon zonder gedoe online reserveren en kreeg alle informatie die ik nodig had via e-mail.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Frankrijk, vakantiehuis aan zee

  Mijn verblijf in een vakantiehuis van Basic Travel was echt geweldig! Het huis was super proper en goed verzorgd, en van alle gemakken voorzien. De omgeving was ook zo mooi en de service was top. Ik zou zeker opnieuw bij hen boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantiehuis boeken in Frankrijk

  Wat een ramp! Die website was echt traag en onhandig, het kostte ons echt veel tijd om een vakantiehuis te vinden dat perfect bij onze wensen paste. Bovendien waren de prijzen veel te hoog voor wat ze aanboden. En als we eenmaal hadden geboekt, was de communicatie ook nog eens slecht en werden we bij aankomst verrast. Voor ons geen tweede keer meer!


Anderen bekeken ook