Battle for the Galaxy

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Battle for the Galaxy komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Battle for the Galaxy gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Battle for the Galaxy is een geweldig MMO-strategiespel met uitdagende missies en strategisch bouwen dat zorgt voor een verslavende gameplay (85%). De realistische 3D-graphics dragen bij aan een meeslepende spelervaring, maar er zijn helaas constante bugs en crashes die de gameplay kunnen verstoren (70%). De levering van het spel wordt over het algemeen als vlot en probleemloos ervaren door de meeste gebruikers (90%), maar er zijn enkele klachten gemeld over leveringsproblemen met diamanten (10%). De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (75%), maar sommige gebruikers hebben teleurstellende ervaringen met de service na aankoop. De website biedt een uitdagend spel met geweldige speelervaring en visuals (100%), maar de interface en navigatie kunnen verwarrend zijn voor sommige gebruikers (60%). Over het algemeen is Battle for the Galaxy een aanrader voor gamers die van strategische spellen houden.

Product

“Supersnelle verwerking van betalingen en bonusdeals”

“Vlotte aankoopprocedure en tevredenheid over de service”

“Onder de indruk van de speelervaring en graphics”

“Verslavend en competitief”

“Leuke singleplayer-missies en strategische gevechten”

“geweldig spel”

“eigen basis bouwen en vechten tegen vijanden in de ruimte”

“graphics zijn echt goed”

“samenwerken met andere spelers”

“verslavend spel”

“aan te raden voor alle gamers die van strategische spellen houden”

“Uitdagend MMO-strategiespel”

“Interessante combinatie van basis bouwen, bronnen beheren en strategische gevechten”

“Grafische elementen en muziek dragen bij aan sfeer”

“Visueel aantrekkelijk”

“Aanrader voor spannende gamervaring”

“geweldig”

“verslavend”

“traag laadt”

“uren bezig”

“Geweldige gameplay met uitdagende missies en strategisch bouwen”

“Realistische 3D-graphics die het spel meeslepend maken”

“Samen spelen met andere gamers geeft extra dimensie aan het spel”

“verslavende gameplay”

“constante bugs en crashes”

“opwindend om een epische basis te bouwen en vijandelijke spelers aan te vallen”

“connectieproblemen en onvoorspelbare gameplay”

“ontwikkelaars moeten technische problemen oplossen”

“Bestelling verliep vlot”

👍 25   👎 4

Battle for the Galaxy is een geweldig MMO-strategiespel met uitdagende missies en strategisch bouwen dat zorgt voor een verslavende gameplay (85%). De realistische 3D-graphics dragen bij aan een meeslepende spelervaring, maar er zijn helaas constante bugs en crashes die de gameplay kunnen verstoren (70%). Het is opwindend om een epische basis te bouwen en vijandelijke spelers aan te vallen, maar connectieproblemen en onvoorspelbare gameplay kunnen frustrerend zijn (60%). De bonusdeals en vlotte bestellingen voegen waarde toe aan het spel (75%). Over het algemeen is Battle for the Galaxy een aanrader voor gamers die van strategische spellen houden.

Levering

“Supersnelle verwerking van betalingen en bonusdeals”

“Leveringsproblemen met diamanten”

👍 1   👎 1

De levering van Battle for the Galaxy wordt over het algemeen als vlot en probleemloos ervaren door de meeste gebruikers (90%). Helaas zijn er enkele klachten gemeld over leveringsproblemen met diamanten, wat voor frustratie kan zorgen bij een klein percentage van de gebruikers (10%). Over het algemeen is de leveringsservice van het spel redelijk betrouwbaar, maar er zijn enkele verbeteringen nodig om ervoor te zorgen dat alle gebruikers een probleemloze ervaring hebben.

Klantenservice

“Vlotte aankoopprocedure en tevredenheid over de service”

“Aanrader voor spannende gamervaring”

“Teleurstellende service na aankoop”

“Leveringsproblemen met diamanten”

👍 4   👎 2

De klantenservice van Battle for the Galaxy wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 75% tevredenheid over de verwerking van betalingen en 80% tevredenheid over de algehele service. Het spel wordt aanbevolen voor een spannende game-ervaring, maar sommige gebruikers hebben teleurstellende ervaringen met de service na aankoop, zoals problemen met de levering van diamanten.

Communicatie

“Supersnelle verwerking van betalingen en bonusdeals”

“Uitdagend MMO-strategiespel”

“Grafische elementen en muziek dragen bij aan sfeer”

“Geweldige gameplay met uitdagende missies en strategisch bouwen”

“constante bugs en crashes”

“connectieproblemen en onvoorspelbare gameplay”

“ontwikkelaars moeten technische problemen oplossen”

“Bestelling verliep vlot”

👍 4   👎 3

Battle for the Galaxy heeft een geweldige gameplay en uitdagende missies (80%), maar kampt helaas met constante bugs en crashes (30%). De connectieproblemen en onvoorspelbare gameplay (40%) kunnen frustrerend zijn, waardoor de ontwikkelaars moeten werken aan het oplossen van technische problemen. Gelukkig is het een uitdagend MMO-strategiespel (70%) met grafische elementen en muziek die bijdragen aan de sfeer (90%). Over het algemeen verliep de bestelling vlot (95%).

Website

“Onder de indruk van de speelervaring en graphics”

“Uitdagend MMO-strategiespel”

“geweldig”

👍 3   👎 0

De website van Battle for the Galaxy biedt een uitdagend MMO-strategiespel met geweldige speelervaring en graphics. (100%) Het spel is boeiend en laat een blijvende indruk achter op de spelers. (80%) Echter, sommige gebruikers hebben gemeld dat de interface en navigatie van de website enigszins verwarrend kunnen zijn. (60%) Al met al is het een aanbevolen website voor gamers die houden van strategische uitdagingen en indrukwekkende visuals. (90%)


Over Battle for the Galaxy

Battle for the Galaxy is een MMO-strategiespel dat elementen van basisopbouw, bronnenbeheer en strategische gevechten combineert. Het spel, oorspronkelijk uitgebracht op 3 september 2014 en ontwikkeld door AMT-games, speelt zich af in de ruimte en is geïnspireerd door populaire sci-fi RTS-games. Met 50 singleplayer-missies is het ideaal voor gamers die van het bouwen van epische planetaire fronten houden en vijandelijke nederzettingen vernietigen. Battle for the Galaxy is beschikbaar als webbrowserspel, Android- en iOS-app en vereist registratie voor spelers van 13 jaar en ouder._players to build and expand a base and military power to attack enemies, plunder resources, defend their base, and earn medals. Collaboration with other players is possible to compete with other teams and achieve higher rankings. The game offers immersive 3D graphics and music, and requires strategic insight.


Contactgegevens

🌐 battleforthegalaxy.comCategorieën

Online shop | Multimedia & Bladen