BeLenka

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor BeLenka komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor BeLenka gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. BeLenka's bezorging wordt over het algemeen goed ontvangen door klanten, met 80% tevredenheid over de snelheid en 90% tevredenheid over de conditie van de schoenen bij aankomst. Enkele klanten hebben echter problemen gemeld met pakketten die te laat arriveerden (20%). Over het algemeen lijkt de bezorging van BeLenka efficiënt en betrouwbaar te zijn, met ruimte voor verbetering in enkele gevallen.

“tevreden met mijn aankoop”

“fantastische schoenen”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Matteo - 4 maanden geleden

  • super comfortabel
  • topkwaliteit
  • goede steun op een natuurlijke manier
  • merk besteedt aandacht aan de natuurlijke vorm van de voet en zet in op voetgezondheid
  • schoenen zien er ook nog eens heel mooi uit
  • perfect voor elke dag
  • tevreden met mijn aankoop
  • zou aanraden aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve barefoot schoenen

siebe - 6 maanden geleden

  • fantastische schoenen