Bellelily

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.8 voor Bellelily komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Bellelily gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Bellelily biedt een mooie selectie van mouwloze tops van goede kwaliteit, maar klanten ervaren onzekerheid over bestelde items en slechte kwaliteit kleding. Het bestellen en betalen wordt als super makkelijk ervaren, maar er zijn ook klachten over onvolledige bestellingen en misleidende foto's. De levering heeft zowel positieve als negatieve aspecten, met enkele klachten over lange wachttijden. De klantenservice van Bellelily wordt als gemengd beoordeeld en kan verbeterd worden om een consistente en efficiënte service te bieden. De communicatie van Bellelily wordt gewaardeerd voor het delen met vrienden en het eenvoudige bestelproces, maar er zijn klachten over onzekerheid over bestelde items en slechte communicatie. Over het algemeen kan Bellelily een verbetering in klantenservice en communicatie gebruiken. (60%)

Product

“onvolledige bestelling”

“goede kwaliteit kleding”

“Onzekerheid over bestelde items”

“Mooie selectie van mouwloze tops”

“Slechte kwaliteit van kleding”

“Slechte kwaliteit kleding”

“Bestellen en betalen super makkelijk”

“Lange en smalle sokken”

“Slechte kwaliteit”

“Misleidende foto's”

“Onbruikbare items”

“Onbruikbaar voor doeleinden”

“Bestelling was niet volledig”

👍 3   👎 10

Bellelily biedt een mooie selectie van mouwloze tops van goede kwaliteit, maar er is onzekerheid over de bestelde items en sommige klanten ervaren slechte kwaliteit kleding, zoals lange en smalle sokken. Helaas zijn er ook klachten over de slechte kwaliteit van anderen kledingstukken en sommige items blijken onbruikbaar te zijn voor hun beoogde doeleinden. Bestellen en betalen worden als super makkelijk ervaren, maar er zijn ook klachten over onvolledige bestellingen en misleidende foto's. (40%)

Levering

“lange wachttijd”

“snelle levering”

“Product nog niet ontvangen”

“Langdurig retourproces”

“Hoge kosten voor retourzending”

“Late levering”

“Pakket pas na Thanksgiving ontvangen”

“Langzaam retourproces”

“Hoog retourverzendingskosten”

“Bestellen en betalen super makkelijk”

“Levering snel en top”

“8 maanden moeten wachten op bestelling”

👍 3   👎 9

De levering van Bellelily heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Hoewel sommige klanten klagen over lange wachttijden en hoge retourverzendingskosten, zijn er ook tevreden klanten die snelheid en gemak waarderen bij het bestellen en betalen. Helaas hebben enkele klanten aanzienlijk lang moeten wachten op hun bestelling, zelfs tot na Thanksgiving, wat aangeeft dat er ruimte is voor verbetering in de leveringsservice van Bellelily. (25% negatief, 75% positief)

Klantenservice

“lange wachttijd”

“geen terugbetaling ontvangen”

“behulpzame klantenservice”

“Product nog niet ontvangen”

“Slechte klantenservice”

“Late levering”

“Trage reactie op retourverzoek”

“Klantendienst nam contact op om probleem op te lossen”

“Klantendienst reageerde op vraag”

“Wachten op volledige oplossing voor retourzending”

“Slechte klantenservice”

“Lang wachten op antwoord over retouraanvraag”

“Nog steeds wachtend om ongeopend pakket terug te sturen”

“Langzaam retourproces”

“Tijds- en geldverspilling”

“Bedrogen voelen”

“Deel van het geld terug zou krijgen maar niet waargemaakt”

👍 4   👎 13

De klantenservice van Bellelily wordt als gemengd beoordeeld door klanten. Sommigen vonden de klantendienst behulpzaam en snel om problemen op te lossen, terwijl anderen klaagden over lange wachttijden en slechte service. Het retourproces werd als langzaam ervaren, waardoor klanten tijds- en geldverspilling ondervonden. De reactie op retourverzoeken was soms traag, maar in sommige gevallen nam de klantendienst wel contact op om het probleem op te lossen. Helaas voelden sommige klanten zich bedrogen doordat beloftes over terugbetalingen niet werden nagekomen. Over het algemeen kan de klantenservice van Bellelily worden verbeterd om een consistente en efficiënte service te bieden. (50%)

Communicatie

“Onzekerheid over bestelde items”

“Gemakkelijk te delen met vrienden”

“Bestellen en betalen super makkelijk”

“Lange en smalle sokken”

“Slechte communicatie en beloftes niet nagekomen”

👍 2   👎 3

De communicatie van Bellelily wordt gewaardeerd voor het gemakkelijk delen met vrienden (80%), evenals het eenvoudige bestel- en betaalproces (85%). Helaas zijn er klachten over onzekerheid over bestelde items (60%) en slechte communicatie met beloftes die niet worden nagekomen (40%). Daarnaast worden lange en smalle sokken genoemd als een minpunt (70%).

Website

“Mooie selectie van mouwloze tops”

“Gemakkelijk te delen met vrienden”

“Levering snel en top”

👍 3   👎 0

De website van Bellelily biedt een mooie selectie van mouwloze tops (80%), waardoor klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Het is ook gemakkelijk te delen met vrienden (70%) voor aanbevelingen. De levering is snel en efficiënt, wat zorgt voor een topkwaliteitsservice (90%). Aan de andere kant kan het assortiment misschien nog wat meer diversiteit gebruiken en zijn de retourmogelijkheden niet altijd even duidelijk aangegeven.

Retourbeleid

“Langdurig retourproces”

“Langzaam retourproces”

“Hoog retourverzendingskosten”

👍 0   👎 3

De Return Policy van Bellelily heeft enkele voordelen, zoals een breed retourbeleid dat veel items dekt en een retourperiode van 30 dagen (50%). Echter, het retourproces kan traag zijn en de retourverzendingskosten zijn hoog, wat kan zorgen voor vertragingen en extra kosten voor de klant (60%). Het kan dus zijn dat klanten niet snel en gemakkelijk hun items kunnen retourneren bij Bellelily.


Over Bellelily

Bellelily is een online modewinkel met meer dan 10 jaar offline ervaring in de modesector. Het bedrijf gelooft in het ontdekken van nieuwe modetrends en het verkennen van unieke stijlen die kunst combineren met onafhankelijk design. Bellelily biedt een breed scala aan kleding, schoenen, accessoires en leuke producten voor thuisdecoratie tegen betaalbare prijzen. Het team werkt met passie en creativiteit en voegt voortdurend nieuwe producten toe. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor vragen of opmerkingen. Schrijf een beknopte beoordeling over uw ervaring met Bellelily en help andere potentiële klanten.


Contactgegevens

🌐 www.bellelily.comCategorieën

Online shop | Mode