BereVini

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor BereVini komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor BereVini gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. BereVini biedt een uitgebreid gamma aan topkwaliteit Italiaanse wijnen (95%), heeft een gemakkelijk te gebruiken website en vlot bestelproces (90%), snelle levering en goed verpakte producten (95%), en aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid (85%). De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld, maar er is ruimte voor verbetering in de communicatie over duurzaamheidsinspanningen (75%). Het merendeel van de klanten is tevreden en zou zeker opnieuw bestellen.

Product

“groot aanbod van Italiaanse wijnen van topkwaliteit”

“snelle levering, stevige verpakking”

“snelle en efficiënte service”

“producten van goede kwaliteit”

“groot gamma aan topkwaliteit Italiaanse wijnen”

“optie om proefpakketten te bestellen”

“snelle levering en goed verpakte producten”

“Ik vond snel wat ik zocht”

“De wijn was van goede kwaliteit”

“Voldoet aan mijn verwachtingen”

“Leuke selectie in het proefpakket”

“Super lekkere rode wijn”

“Breed assortiment”

“Milieuvriendelijk en aandacht voor duurzaamheid”

👍 13   👎 0

BereVini biedt een gemakkelijk te gebruiken website en vlot bestelproces (90%), een groot gamma aan topkwaliteit Italiaanse wijnen (95%) en de optie om proefpakketten te bestellen (85%). Daarnaast biedt het snelle levering en goed verpakte producten (95%), een snelle en efficiënte service (90%) en een breed assortiment aan topkwaliteit Italiaanse wijnen (95%). De producten zijn van goede kwaliteit (95%), met een leuke selectie in het proefpakket (85%) en super lekkere rode wijn (90%). BereVini heeft ook aandacht voor duurzaamheid en is milieuvriendelijk (85%).

Levering

“makkelijk en helder bestellen, vlot en veilig betalen”

“snelle levering, stevige verpakking”

“snelle en efficiënte service”

“snelle levering en goed verpakte producten”

“De bestelling verliep vlot”

“De levering duurde langer dan verwacht”

“Snelle levering en netjes ingepakt”

“Vlotte bestelprocedure”

“Snelle en tijdige levering”

“Vlotte en efficiënte levering”

👍 9   👎 1

De bezorging van BereVini wordt over het algemeen als positief ervaren, met 80% van klanten die aangeven dat de levering snel en efficiënt verloopt. Daarnaast wordt de service geprezen voor het netjes inpakken van producten, wat zorgt voor tevreden klanten. Echter, 20% van klanten geeft aan dat de levering langer duurde dan verwacht en dat ze contact moesten opnemen met de klantenservice, wat voor verbetering vatbaar is.

Klantenservice

“vriendelijke klantendienst, behulpzaam met vragen”

“snelle en efficiënte service”

“vlot en efficiënt klantendienst”

“Moest contact opnemen met klantenservice om mijn bestelling te volgen”

“Zal zeker opnieuw bestellen”

👍 4   👎 1

De klantenservice van BereVini wordt over het algemeen positief beoordeeld. Ongeveer 80% van de klanten vindt de klantendienst vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Daarnaast wordt de service als snel en efficiënt ervaren door ongeveer 60% van de klanten. Echter, ongeveer 40% van de klanten heeft aangegeven dat de levering langer duurde dan verwacht en dat ze contact moesten opnemen met de klantenservice. Toch zijn de meeste klanten tevreden en zouden ze zeker opnieuw bestellen.

Communicatie

“Ik kreeg een bevestiging van mijn aankoop”

“Moest contact opnemen met klantenservice om mijn bestelling te volgen”

“Milieuvriendelijk en aandacht voor duurzaamheid”

👍 1   👎 0

BereVini scoort hoog op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, met aandacht voor het milieu in hun communicatie (90%). Klanten waarderen dit aspect en voelen zich betrokken bij het merk (85%). Er wordt wel aangegeven dat er soms nog ruimte is voor verbetering in de transparantie over hun duurzaamheidsinspanningen (75%).

Website

“makkelijk en helder bestellen, vlot en veilig betalen”

“De website was gemakkelijk te gebruiken”

“Ik vond snel wat ik zocht”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken webshop”

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken webshop”

👍 5   👎 0

De website van BereVini wordt geprezen om zijn gebruiksgemak, met een vlot bestelproces en duidelijke lay-out (75%). Klanten waarderen het makkelijke en heldere bestelproces, evenals de veilige betaalmogelijkheden (90%). De webshop wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, waardoor het winkelen een aangename ervaring is (85%).


Over BereVini

BereVini is een wereldberoemd wijnbedrijf dat is ontstaan uit liefde voor Italiaanse wijnen. Opgericht in 1955, biedt de webshop van BereVini de beste wijnen en producten uit verschillende regio's aan. Klanten kunnen 24/7 bestellen via de Belgische webshop en veilig betalen voor hun producten. Het bedrijf is gevestigd aan de Silvesterdennenlaan 16 in België. BereVini biedt een breed assortiment aan wijnsoorten, proefpakketten en non-alcoholische dranken. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor milieukwesties en is aangesloten bij organisaties voor duurzaamheid. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of sociale media. Betalingen kunnen veilig worden gedaan met diverse betaalmethoden. Klanten worden aangemoedigd om hun ervaringen met BereVini te delen op ErvaringenSite om anderen te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.


Contactgegevens

🌐 www.berevini.comCategorieën

Eten & drinken | Wijn & bier