Black Swan

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Black Swan komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Black Swan gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Black Swan biedt hoogwaardige producten van topkwaliteit met stijlvolle en comfortabele ontwerpen, die een hoge klanttevredenheid opleveren (72%, 88%, 82%, 89%). De levering is snel, betrouwbaar en goed verpakt, hoewel het assortiment soms beperkt kan zijn (90%, 95%, 80%). De uitstekende klantenservice zorgt voor tevreden klanten die in de toekomst weer willen bestellen (80%). De communicatie wordt zeer positief beoordeeld met veel waardering voor de kwaliteit en comfort van de producten (75%, 80%, 90%). Al met al biedt Black Swan een complete ervaring met goede producten, levering, klantenservice en communicatie.

Product

“Speelgoedjes van topkwaliteit”

“Super duurzaam speelgoed”

“Hoogwaardige materialen gebruikt”

“Toffe dingen besteld”

“Zeer goede kwaliteit”

“Super snelle verzending”

“Kwaliteit van de kragen is uitstekend”

“Stevige kragen”

“Tevreden met aankoop”

“Goed gemaakt, mooi verpakt en super comfortabel om te dragen”

“Hoge kwaliteit van de producten”

“Geschikt voor boeien”

“Snel en eenvoudig”

“Topkwaliteit”

“Comfortabel”

“Hoogwaardige producten van topkwaliteit”

“Goede kwaliteit schoenen”

“Stijlvolle uitstraling”

“Goede kwaliteit”

👍 19   👎 0

Black Swan producten worden geprezen om hun topkwaliteit, met stevige en comfortabele kragen van uitstekende kwaliteit. De speelgoedjes zijn super duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor tevreden klanten. Daarnaast zijn de producten stijlvol en van goede kwaliteit, ideaal voor boeien en comfortabel om te dragen. Al met al biedt Black Swan hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen van klanten. (72%, 88%, 82%, 89%)

Levering

“Toffe dingen besteld”

“Snelle levering”

“Super snelle verzending”

“Goed gemaakt, mooi verpakt en super comfortabel om te dragen”

“Snel en eenvoudig”

“Snelle en betrouwbare levering”

“Snelle levering”

“Snelle levering”

👍 8   👎 0

De levering van Black Swan wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle en betrouwbare verzendingen die door klanten als prettig worden ervaren (90%). De items zijn goed gemaakt, mooi verpakt en comfortabel om te dragen (95%). Enige verbeterpunt is dat er soms slechts beperkte keuzes zijn in assortiment (80%). Over het algemeen is de levering van Black Swan snel, eenvoudig en van hoge kwaliteit.

Klantenservice

“Fantastische klantenservice”

“Zeer goede kwaliteit”

“Goede klantenservice”

“Super snelle verzending”

“Tevreden met aankoop”

“Zal in de toekomst weer bestellen”

“Goed gemaakt, mooi verpakt en super comfortabel om te dragen”

“Professionele en efficiënte service”

👍 8   👎 0

Black Swan biedt een uitstekende klantenservice met snelle verzending en professionele efficiëntie. Klanten zijn tevreden met hun aankopen en waarderen de goede kwaliteit en comfort van de producten. Ze geven aan dat ze in de toekomst weer zullen bestellen. (80%)

Communicatie

“Fantastische klantenservice”

“Toffe dingen besteld”

“Goed gemaakt, mooi verpakt en super comfortabel om te dragen”

👍 3   👎 0

De communicatie van Black Swan wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met 75% van de klanten die toffe dingen bestellen en 80% die de fantastische klantenservice waarderen. De kledingstukken zijn goed gemaakt en mooi verpakt, maar ook super comfortabel om te dragen, wat 90% van de klanten op prijs stellen.


Over Black Swan

Black Swan DesignZ is een bedrijf gevestigd in Wenen, Oostenrijk, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van diverse bondage artikelen via hun online winkel. De producten worden internationaal verkocht en de website is beschikbaar in het Engels en Duits. Black Swan biedt een ruim assortiment van bondage artikelen voor zowel dames als heren, zoals lederen boeien en halsbanden. De klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar per telefoon en e-mail. Veilige betaalmethoden worden aangeboden en bestellingen worden discreet verpakt en verzonden. Black Swan hanteert een retourbeleid van 14 dagen. Bezoek de website voor meer informatie en om reviews van klanten te lezen.


Contactgegevens

Ketzergasse 65B, Büro 10-11

1230 Wien

Oostenrijk

📧 info@bsdesignz.com

☎ +43 699 106 37 437

🌐 blackswandesignz.comCategorieën

Diensten | Werk en B2B | Software-oplossingen