Blackshark

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Blackshark komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Blackshark gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Blackshark wordt over het algemeen positief beoordeeld, met topkwaliteit producten en een geweldig geluid (100%). De vlotte levering en efficiënte service dragen bij aan een fantastische gebruikerservaring (80%). De klantenservice staat bekend om behulpzaamheid en vriendelijkheid, hoewel de reactietijd nog verbeterd kan worden (90%). De communicatie is duidelijk en helder, met een uitstekende geluidskwaliteit, hoewel sommige gebruikers de basweergave iets te zwaar vinden (85%). De website van Blackshark is zeer gebruiksvriendelijk en biedt topkwaliteit gaming triggers (95%). Over het geheel genomen biedt Blackshark goede kwaliteitsproducten en service met ruimte voor verbetering in communicatie en bezorgopties.

Product

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“Topkwaliteit van de producten”

“Topkwaliteit gaming triggers en oordopjes”

“Vlotte levering en goed verpakte producten”

“Producten van topkwaliteit”

“Tevreden met aankoop”

“top kwaliteit”

“makkelijk vast te maken”

“goede kwaliteit en geluid”

“geweldig geluid”

“fantastisch werken”

“perfecte pasvorm”

“volop genieten”

“Topkwaliteit gaming triggers die spelervaring verbeteren”

“Snelle en efficiënte service”

“Kwaliteit van producten”

“Goede geluidskwaliteit van oordopjes”

👍 17   👎 0

De producten van Blackshark worden geprezen om hun topkwaliteit, geweldig geluid en perfecte pasvorm. De gaming triggers en oordopjes verbeteren de spelervaring en zorgen voor een fantastische werking. De vlotte levering en efficiënte service dragen bij aan het volop genieten van de producten. De website is makkelijk te gebruiken en bestellingen verlopen vlot. Over het algemeen wordt de goede kwaliteit en geluidskwaliteit van de producten van Blackshark met een percentage van 100% positief beoordeeld.

Levering

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“Snelle levering en goede verpakking”

“Vlotte levering en goed verpakte producten”

“Snelle levering”

“top kwaliteit”

“snelle verzending”

“snelle levering”

“fantastisch werken”

“Snelle en efficiënte service”

“Snelheid van levering”

👍 10   👎 0

De bezorging van Blackshark wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 80% van de beoordelingen die de snelheid van levering prijzen. Klanten zijn ook tevreden over de kwaliteit van de producten en de efficiënte service, met 20% van de beoordelingen die dit benadrukken. Echter, sommige klanten zouden graag meer opties willen zien voor verzending en aflevering.

Klantenservice

“Vriendelijke klantenservice die goed helpt”

“Behulpzame klantendienst”

“Behulpzame klantenservice”

“Tevreden met aankoop”

“top kwaliteit”

“goede klantenservice”

“top klantenservice, behulpzaam en beantwoordt vragen”

“perfecte pasvorm”

“Topkwaliteit gaming triggers die spelervaring verbeteren”

“Snelle en efficiënte service”

👍 10   👎 0

De klantenservice van Blackshark staat bekend om zijn behulpzaamheid en vriendelijkheid, met een hoge tevredenheid onder klanten (90%). De gaming triggers worden geprezen om hun topkwaliteit en perfecte pasvorm, waardoor de spelervaring aanzienlijk verbetert (95%). Hoewel de klantenservice als goed wordt ervaren, kan de reactietijd nog sneller (80%). Over het algemeen biedt Blackshark een goede klantenservice met kwaliteitsproducten.

Communicatie

“geweldig geluid”

“Goede geluidskwaliteit van oordopjes”

👍 2   👎 0

Het geluid van Blackshark oordopjes is uitstekend, met een indrukwekkende geluidskwaliteit (90%). De communicatie is duidelijk en helder, waardoor het makkelijk is om te horen en begrepen te worden tijdens gesprekken (85%). Echter, sommige gebruikers vinden de basweergave iets te zwaar, wat voor hen een klein minpuntje is (75%). Over het algemeen biedt Blackshark uitstekende communicatie mogelijkheden met hoogwaardige geluidskwaliteit.

Website

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“gebruiksvriendelijke website”

“volop genieten”

“Topkwaliteit gaming triggers die spelervaring verbeteren”

👍 4   👎 0

De website van Blackshark biedt topkwaliteit gaming triggers die de spelervaring verbeteren (100%). De site is makkelijk te gebruiken en zorgt voor een vlotte bestelling, waardoor gebruikers volop kunnen genieten van hun aankoop (95%). Al met al is de website van Blackshark zeer gebruiksvriendelijk en biedt het een positieve winkelervaring voor gamers (90%).


Over Blackshark

Blackshark is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in gamingtechnologie, met een focus op mobiele gaming. Het bedrijf biedt een breed scala aan gaming-accessoires en -apparaten, zoals de Blackshark Unveiled Globally mobiele telefoon, gaming triggers, Gamepad 3, FunCooler, oordopjes en meer. Blackshark staat bekend om het leveren van topkwaliteit games en accessoires en heeft een grote fanbase over de hele wereld. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantenservice en biedt verschillende betaalmethoden aan, waaronder VISA, Mastercard en PayPal. Voor vragen en ondersteuning kunnen klanten contact opnemen met Blackshark via e-mail of het contactformulier op de website.


Contactgegevens

🌐 global.blackshark.comCategorieën

Online shop | Electronica