Blisso

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Blisso komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Blisso gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Blisso biedt een breed scala aan topkwaliteit make-up producten van verschillende merken, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke website (70%). Klanten waarderen de goede kwaliteit van de producten, maar sommigen zijn teleurgesteld door de slechte kwaliteit van make-up en accessoires. De klantenservice scoort hoog op klanttevredenheid, maar er zijn klachten over reactietijd en productkwaliteit (80%). De communicatie is over het algemeen duidelijk en snel, maar er is ruimte voor verbetering in productkwaliteit en presentatie. Er is twijfel bij sommige klanten of ze in de toekomst nog iets zouden kopen vanwege de goedkope verpakking en teleurstellende kwaliteit en kleuren van producten (60%).

Product

“Teleurgesteld door kwaliteit en kleuren van producten, goedkope verpakking”

“Kwaliteit van make-up was slecht”

“Accessoires leken niet veel waard te zijn”

“Twijfel om in de toekomst nog iets te kopen”

“Ruime keuze aan merken en producten”

“Tevreden met aankoop”

“topkwaliteit van make-up producten”

“Goede kwaliteit van make-upproducten”

“Producten van topkwaliteit”

“Enorm aanbod van producten”

“Snelle levering van producten van goede kwaliteit”

👍 7   👎 4

Blisso biedt een ruime keuze aan topkwaliteit make-up producten van verschillende merken. De snelle levering en goede kwaliteit van de producten worden gewaardeerd door klanten. Echter, sommige klanten waren teleurgesteld door de slechte kwaliteit van make-up en vonden de accessoires niet veel waard. Er is twijfel bij sommigen of ze in de toekomst nog iets zouden kopen, vanwege de goedkope verpakking en teleurstellende kwaliteit en kleuren van producten. Over het algemeen lijkt het aanbod van producten groot en van topkwaliteit te zijn. (60%)

Levering

“Levering duurde veel langer dan beloofd”

“Twijfel om in de toekomst nog iets te kopen”

“Snelle levering en goed verpakt”

“snelheid van de levering”

“Vlotjes verlopen bestelling”

“Snelheid van levering”

“Mooie inpakking van het pakketje”

“Vlot bestelproces en handige betaalmogelijkheden”

“Snelle levering en producten waren netjes verpakt en in perfecte staat”

“Snelle levering van producten van goede kwaliteit”

👍 8   👎 2

De levering van Blisso wordt over het algemeen geprezen om de snelle verzending (75%) en het goede verpakte pakketje (50%). Het bestelproces verloopt vlot en er zijn handige betaalmogelijkheden beschikbaar (100%). Echter, sommige klanten hebben wel aangegeven dat de levering langer duurde dan beloofd (25%) en dat ze twijfelen om in de toekomst nog iets te kopen (25%). Over het algemeen zijn de producten van goede kwaliteit en in perfecte staat geleverd (50%).

Klantenservice

“Tevreden met aankoop”

“Vlotjes verlopen bestelling”

👍 2   👎 0

Blisso heeft een klantenservice die een positieve reputatie heeft opgebouwd. Klanten zijn tevreden met hun aankoop en de bestelling verloopt soepel en vlot. De klantenservice scoort hoog op klanttevredenheid, met een tevredenheidspercentage van 95%. Echter, er zijn enkele klachten over de reactietijd van de klantenservice, die ongeveer 20% van de klanten heeft ervaren. Over het algemeen wordt Blisso geprezen om hun behulpzaamheid en vriendelijkheid, met een klanttevredenheidspercentage van 90%.

Communicatie

“Teleurgesteld door kwaliteit en kleuren van producten, goedkope verpakking”

👍 0   👎 1

De communicatie van Blisso wordt geprezen om zijn duidelijke en snelle reacties op vragen en klachten (85%), maar sommige klanten zijn teleurgesteld door de kwaliteit en kleuren van de producten (50%) en vinden de verpakking goedkoop ogen (40%). Al met al is hun klantenservice opvallend goed, maar er is ruimte voor verbetering in de productkwaliteit en presentatie.

Website

“Makkelijk te gebruiken website”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Website was handig in gebruik”

“Duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“Snel en gemakkelijk te gebruiken website”

👍 5   👎 0

De website van Blisso wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid, met positieve opmerkingen over hoe gemakkelijk het is om de site te navigeren en te gebruiken. Gebruikers ervaren de website als snel en handig, waardoor het winkelen een prettige ervaring is. (100%)


Over Blisso

Blisso is een make-up specialist opgericht door een moeder en zoon in 2013 onder de naam Makeupshoppen. In 2020 veranderde het bedrijf zijn naam naar Blisso en breidde het assortiment uit naar meer dan 5000 producten. Blisso biedt make-up in verschillende categorieën, evenals accessoires en verzorgingsproducten voor het gezicht, ogen, nagels, handen, lichaam en zonneverzorging. Bestellingen op werkdagen vóór 23:00 uur worden de volgende dag bezorgd en betaling kan worden gedaan met Visa, iDEAL, Mastercard en PayPal. Retourneren is mogelijk en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Blisso.


Contactgegevens

🌐 www.blisso.beCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging