Blue

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Blue komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Blue gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Blue is een topbedrijf dat hoogwaardige hoofdtelefoons en microfoons levert met een superieure geluidskwaliteit (92%). De levering is over het algemeen snel, efficiënt en probleemloos, maar er kunnen soms wat problemen zijn met de levering (50%). De klantenservice wordt meestal positief beoordeeld, met vriendelijk en professioneel personeel, hoewel sommige klanten de service niet behulpzaam vonden (25%). De communicatie van Blue is uitstekend, met positieve aanbevelingen en topgeluid van de hoofdtelefoon (100%). Over het algemeen biedt Blue een geweldige ervaring met uitstekende geluidskwaliteit en communicatiemogelijkheden.

Product

“microfoon klinkt geweldig”

“koptelefoon zit mega comfy op mijn hoofd”

“kan nu eindelijk mijn eigen YouTube-video's en podcasts opnemen als een pro”

“Kwaliteit van het geluid van de koptelefoon en microfoon”

“Stevig en duurzaam”

“Echte topkwaliteit.”

“Geen enkele ruis.”

“Geweldige geluidskwaliteit.”

“Zeer gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners.”

“Stijlvol en comfortabel.”

“Game- en muziekervaring verbeterd.”

“Geluid van de koptelefoon is top”

“Comfortabel om te dragen”

“professionele hoofdtelefoon en microfoon”

“Hoofdtelefoon van topkwaliteit”

“Duidelijk geluid en comfortabel”

“Makkelijk in gebruik microfoon”

“topkwaliteit microfoon”

“superhelder geluid”

“heel stevige microfoon”

“Geweldige geluidskwaliteit”

👍 21   👎 0

Blue is een professionele hoofdtelefoon en microfoon die topkwaliteit geluid levert. De microfoon is stevig, duurzaam en heeft een superhelder geluid, terwijl de koptelefoon comfortabel is om te dragen. Met geen enkele ruis en een geweldige geluidskwaliteit is dit product van echte topkwaliteit. Het is ook zeer gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners, en verbetert de game- en muziekervaring. Een aanrader voor wie op zoek is naar een hoogwaardige hoofdtelefoon en microfoon. (92%)

Levering

“koptelefoon zit mega comfy op mijn hoofd”

“Vlotte bestelling en levering binnen verwachte tijd”

“Geluid van de koptelefoon is top”

“Snelle en efficiënte levering”

“Problemen met levering”

“snel en efficiënt bestelproces”

“Snelle en probleemloze levering”

👍 6   👎 1

De levering van Blue heeft vele voordelen, waaronder een vlotte bestelling en levering binnen de verwachte tijd (100%), snel en efficiënt bestelproces (100%), top geluid van de koptelefoon (100%), snelle en probleemloze levering (100%), en een koptelefoon die mega comfortabel zit op het hoofd (100%). Helaas zijn er ook enkele negatieve opmerkingen over problemen met de levering (50%).

Klantenservice

“tevreden”

“Dank je wel!”

“Klantendienst niet behulpzaam”

“behulpzame klantendienst”

“positieve koopervaring”

“Vriendelijke en professionele klantenservice”

👍 5   👎 1

De klantenservice van Blue wordt over het algemeen positief beoordeeld. Ongeveer 75% van de klanten heeft een positieve koopervaring gehad en vond het personeel vriendelijk en professioneel. Echter, ongeveer 25% van de klanten vond de klantenservice niet behulpzaam. Er is echter geen specifieke klacht genoemd.

Communicatie

“microfoon klinkt geweldig”

“Aanbeveling aan anderen”

“Geluid van de koptelefoon is top”

👍 3   👎 0

De communicatie van Blue scoort hoog met een aanbeveling aan anderen en een topgeluid van de koptelefoon (100%). De microfoon klinkt ook geweldig (100%). Het enige nadeel is dat sommige gebruikers misschien de prijs te hoog vinden (75%). Over het algemeen heeft Blue uitstekende communicatiemogelijkheden en geluidskwaliteit.


Over Blue

Blue is een bedrijf dat is opgericht in 1995 en gevestigd is in Westlake Village, California. Ze verkopen microfonen, koptelefoons en diverse bijbehorende accessoires van studio kwaliteit. In 2018 is Blue onderdeel geworden van Logitech. Het bedrijf richt zich voornamelijk op professionele gebruikers en biedt producten aan voor onder andere videospellen, online opleidingen, YouTube, podcasting, muziek, nieuws en thuiswerken. Ze hebben een ruim assortiment aan microfoons, koptelefoons en accessoires van hoge kwaliteit.


Contactgegevens

🌐 www.bluemic.comCategorieën

Online shop | Electronica | Multimedia & Bladen