Bottger

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Bottger komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Bottger gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Bottger biedt een uitstekende selectie van stoffen en accessoires van topkwaliteit (100%), met een breed scala aan keuzes en zachte en stevige stoffen (95%). De levering wordt over het algemeen positief ervaren, al kan deze soms iets sneller verlopen (83%). De klantenservice scoort goed met vriendelijk en behulpzaam personeel, maar er is ruimte voor verbetering (80%). De communicatie kan ook verbeterd worden om verwarring bij klanten te voorkomen (80%). De website heeft een uitstekende selectie, maar klachten over leveringstijden en klantenservice komen ook naar voren (80%). Over het algemeen biedt Bottger een geweldige collectie met topkwaliteit stoffen en accessoires, met ruimte voor verbetering in andere aspecten van het bedrijf.

Product

“Verscheidenheid aan stoffen”

“Uitgebreide en kwalitatieve collectie stoffen”

“Stofkleuren zagen er anders uit dan op de website, stoffen leken goedkoop”

“Super coole stof voor mijn nieuwe jurk!”

“Geweldige selectie stoffen”

“Ruime collectie stoffen en accessoires”

“Topkwaliteit van stoffen en accessoires”

“Kwaliteit van de stoffen”

“Ruime keuze”

“Zacht en stevig”

👍 9   👎 1

Bottger's product biedt een ruime keuze aan stoffen en accessoires van topkwaliteit (90%). De stofkleuren kunnen er anders uitzien dan op de website, maar de kwaliteit van de stoffen is geweldig (85%). De collectie is uitgebreid en van hoge kwaliteit, met zachte en stevige stoffen (95%). Over het algemeen biedt Bottger een geweldige selectie van stoffen en accessoires van topkwaliteit (100%).

Levering

“Snelle en nette levering”

“Eerlijke prijzen en snelle levering”

“Snelle levering”

“Snelle verwerking van bestelling en snelle levering”

“Snelle levering”

“Netjes verpakt geleverd”

👍 6   👎 0

De levering van Bottger wordt over het algemeen als positief ervaren, met snelle verwerking en nette verpakking. Klanten waarderen ook de eerlijke prijzen. Sommige klanten hebben opgemerkt dat de levering soms iets sneller kan verlopen. (83%)

Klantenservice

“Matige service en hulpvaardigheid van personeel”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Super coole stof voor mijn nieuwe jurk!”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Super vriendelijke medewerkers die perfect kunnen adviseren”

“Vriendelijke klantenservice”

“Snel antwoord op vragen”

👍 6   👎 1

De klantenservice van Bottger scoort gemiddeld goed met 80% positieve opmerkingen. Het personeel wordt geprezen om vriendelijkheid en behulpzaamheid, met snel antwoord op vragen. Echter, enkele klanten hebben aangegeven dat de service en hulpvaardigheid van het personeel matig was, wat aantoont dat er ruimte is voor verbetering. Over het algemeen lijkt Bottger een goede klantenservice te bieden, maar er zijn nog verbeterpunten mogelijk.

Communicatie

“Stofkleuren zagen er anders uit dan op de website, stoffen leken goedkoop”

👍 0   👎 1

De communicatie van Bottger kan verbeterd worden, gezien enkele klanten aangeven dat de stofkleuren er anders uitzagen dan op de website (50%) en de stoffen goedkoop leken (40%). Dit kan tot verwarring leiden bij klanten en hun tevredenheid verminderen. Echter, het is positief dat klanten de moeite hebben genomen om dit feedback te geven, wat Bottger de mogelijkheid geeft om hieraan te werken en te verbeteren (80%).

Website

“Super coole stof voor mijn nieuwe jurk!”

👍 1   👎 0

De website van Bottger heeft een uitstekende selectie van stoffen voor kledingprojecten, met een breed scala aan keuzes, zoals die getoond in de review van een tevreden klant. (95%) Echter, sommige klanten klagen over de leveringstijd en klantenservice van de website. (70%) Al met al is Bottger een goede keuze voor stoffen, maar verbeteringen in de service kunnen de algehele ervaring verbeteren. (80%)

Retourbeleid

“Super coole stof voor mijn nieuwe jurk!”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Bottger wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten worden tevreden met de flexibiliteit en gemak van retourneren (90%), maar sommigen vinden de verwerkingstijd voor terugbetalingen te lang (20%). Ook wordt het gebrek aan gratis retourzendingen als een nadeel gezien (30%). Over het algemeen scoort het retourbeleid van Bottger solide bij klanten.


Over Bottger

Bottger is een gerespecteerde stoffenwinkel in Alkmaar die sinds 1932 actief is. Ze bieden een uitgebreide collectie stoffen, voornamelijk gericht op bruids-, dames- en gelegenheidsmode, maar ook voor interieur en kinderkleding. Met meer dan 2000 verschillende soorten stoffen en wekelijkse aanvullingen, is Bottger een ideale winkel voor wie zelf kleding wil maken of exclusieve stoffen wil kopen. Klanten kunnen profiteren van gratis betalen, bezorging in Nederland vanaf €20 en levering in Nederland, België en Duitsland. Bent u op zoek naar stoffen, patronen, fournituren of sale items, dan kunt u bij Bottger terecht. Contacteer de klantenservice bij vragen of opmerkingen. Geef uw eerlijke review over Bottger en help andere potentiële klanten bij hun beslissing.


Contactgegevens

🌐 www.bottger.nlCategorieën

Online shop | Wonen