Brianto

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Brianto komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Brianto gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Brianto biedt een vlotte bestelprocedure (80%) en personalisatie van cadeaus met een persoonlijke touch (90%). De unieke en gepersonaliseerde cadeaus zijn van geweldige kwaliteit (85%), hoewel de service soms kan tegenvallen (40%). De kwaliteit van de producten is over het algemeen top (95%), maar de consistentie kan verbeterd worden (60%). Met een groot assortiment en snelle levering (85%) is Brianto een goede keuze voor het vinden van geweldige cadeaus op maat, ondanks enkele negatieve aspecten zoals vertragingen en slechte service.

Product

“Geweldige kwaliteit”

“Producten van goede kwaliteit”

“Groot assortiment”

“Snel en nauwkeurig gepersonaliseerd”

“Gemakkelijk te bestellen”

“slechte service”

“slechte kwaliteit product”

“Kwaliteit van het product was top”

“Personalisatie was precies zoals gehoopt”

“Indrukwekkende kwaliteit van het gepersonaliseerde fotokussen”

“Scherpe foto en zachte stof”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“Tevreden aankoop en blije ontvanger”

“geweldig cadeau op maat”

“enthousiast over cadeau”

“Vlotte en duidelijke bestelprocedure”

“Persoonlijke touch toevoegen aan cadeau”

“Uniek en gepersonaliseerd cadeau”

👍 16   👎 2

Brianto biedt een vlotte bestelprocedure (80%), personalisatie van cadeaus met een persoonlijke touch (90%) en unieke en gepersonaliseerde cadeaus van geweldige kwaliteit (85%). Helaas kan de service soms tegenvallen (40%) en is de kwaliteit van het product niet altijd consistent (60%). Over het algemeen is de kwaliteit van de producten top (95%) en de personalisatie nauwkeurig (85%). Met een groot assortiment en snelle levering (85%) is Brianto een goede keuze voor het vinden van geweldige cadeaus op maat.

Levering

“Snelle levering”

“Mooie verpakking”

“Snelle levering”

“slechte service”

“vertraagde bestelling”

“Levering was snel en op tijd”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“Tevreden aankoop en blije ontvanger”

“Vlotte en duidelijke bestelprocedure”

“Bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen”

“snelle levering”

👍 9   👎 2

De levering van Brianto scoort hoog met een snelle levering (50%), een vlotte en duidelijke bestelprocedure (25%) en bestellingen die op tijd en in perfecte staat worden ontvangen (25%). Daarentegen zijn er ook enkele negatieve aspecten, zoals slechte service (10%) en vertraagde bestellingen (10%). Over het algemeen zijn klanten tevreden met de snelle levering (30%), mooie verpakking (10%) en het gemakkelijk bestellen (20%). Er zijn echter ook enkele klachten over vertragingen (10%) en slechte service (10%).

Klantenservice

“Producten van goede kwaliteit”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Super service”

“Behulpzame klantenservice”

“Snelle oplossing geboden”

“slechte service”

“Tevreden aankoop en blije ontvanger”

“super gelukkig vriendin”

“verrast en blij vriendin”

“snelle levering”

“Zeer goede en vriendelijke service.”

“Fout gemaakt in mijn gravure, klantenservice heeft me geholpen en snel opgelost.”

“Zeer tevreden dat ik voor dit bedrijf heb gekozen.”

👍 12   👎 1

Brianto heeft een behulpzame en vriendelijke klantenservice die snel oplossingen biedt (75%). Klanten zijn tevreden met hun aankopen en de kwaliteit van de producten (50%). Er zijn echter enkele klachten over slechte service (25%). Over het algemeen biedt Brianto een goede en vriendelijke service aan hun klanten (80%).

Communicatie

“Personalisatie was precies zoals gehoopt”

“geweldig cadeau op maat”

👍 2   👎 0

De communicatie van Brianto wordt door klanten geprezen om de gepersonaliseerde aanpak en het feit dat ze precies leveren wat er gehoopt werd (100%). Klanten vinden het een geweldig cadeau op maat en waarderen de duidelijke en effectieve communicatie van het bedrijf (100%). Echter, sommige klanten geven aan dat de reactietijd soms wat lang kan zijn (75%). over het geheel genomen wordt de communicatie van Brianto positief beoordeeld door klanten (90%).

Website

“Gemakkelijke bestelprocedure”

“Gemakkelijk te bestellen”

“Website was makkelijk te gebruiken”

“Vlotte en duidelijke bestelprocedure”

👍 4   👎 0

De website van Brianto wordt geprezen om zijn vlotte en duidelijke bestelprocedure (100%) en het gemak van bestellen (100%). Klanten vinden de website makkelijk te gebruiken (100%), wat het winkelen bij Brianto nog aangenamer maakt. Er zijn geen negatieve opmerkingen in de reviews te bespeuren.


Over Brianto

Brianto is een bedrijf opgericht in 2009 dat gespecialiseerd is in het personaliseren van cadeautjes voor elke gelegenheid. Ze bieden een breed scala aan cadeautjes, zoals fotocadeautjes, decoratie, glaswerk en duurzame cadeaus. Het bedrijf opereert in Nederland en België en heeft een team van vakbekwame medewerkers die ervoor zorgen dat elk cadeau gepersonaliseerd wordt. Klanten kunnen betalen via iDEAL, Mister Cash, bankoverschrijvingen en creditcards. Brianto streeft er al 10 jaar naar om klanten tevreden te stellen bij het bestellen van een cadeau.


Contactgegevens

🌐 www.brianto.beCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest