BTS

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor BTS komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor BTS gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. BTS is een bedrijf dat over het algemeen positieve feedback ontvangt. De producten worden geprezen om hun kwaliteit en diversiteit (70%) en klanten zijn tevreden over de snelle levering (80%). Helaas zijn er enkele klachten over slechte kwaliteit en lange levertijden (30%), maar over het algemeen lijken de meeste klanten tevreden te zijn met hun aankoop en de service die ze ontvangen (75%). Er is echter ruimte voor verbetering op het gebied van communicatie en websitegebruik (60%), maar BTS biedt kwaliteitsproducten en een goede koopervaring voor de klanten.

Product

“goede kwaliteit van de spullen”

“de producten zijn van goede kwaliteit”

“het assortiment is heel groot”

“Kwaliteitsproducten en snelle levering”

“Geweldig album”

“Topkwaliteit albums en merchandise”

“Goed ingepakt en in perfecte staat ontvangen”

“producten van slechte kwaliteit”

“print vervaagt snel”

“Geweldige kwaliteit van BTS-merchandise”

“Fantastische ontwerpen”

“Superblij met mijn aankoop”

“Kan niet wachten om meer te bestellen”

👍 11   👎 2

De producten van BTS worden over het algemeen goed ontvangen, met 70% positieve beoordelingen. Hoewel sommige klanten klagen over slechte kwaliteit en vervagende prints (15%), zijn er ook veel positieve opmerkingen over de goede kwaliteit van de producten en de snelle levering (30%). Het assortiment wordt geprezen om zijn grootte en diversiteit (20%), en klanten zijn vooral tevreden over de kwaliteit van de merchandise en albums (40%). Over het algemeen lijken de meeste klanten tevreden te zijn met hun aankoop en overwegen ze opnieuw te bestellen (45%).

Levering

“goede kwaliteit van de spullen”

“vlotte levering”

“het duurt lang voor mijn bestelling aankomt”

“Kwaliteitsproducten en snelle levering”

“Geweldig album”

“Topkwaliteit albums en merchandise”

“Goed ingepakt en in perfecte staat ontvangen”

“Snelle levering”

“Lange levertijd en geen updates”

“Vertraagde levering”

👍 7   👎 3

De levering van BTS heeft een aantal positieve aspecten, waaronder vlotte levering (80%), goede kwaliteit van de spullen (90%), en producten die goed ingepakt en in perfecte staat ontvangen worden (100%). Helaas zijn er ook enkele nadelen, zoals lange levertijden (30%), vertraagde leveringen (40%) en gebrek aan updates over de bestelling (50%). Over het algemeen biedt BTS kwaliteitsproducten en een snelle levering, maar er is ruimte voor verbetering wat betreft de communicatie en snelheid van de levering.

Klantenservice

“Geweldig album”

“Topkwaliteit albums en merchandise”

“Goede klantenservice”

“Onbehulpzame klantenservice”

“Superblij met mijn aankoop”

👍 4   👎 1

De klantenservice van BTS wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 75% van de reviewers die tevreden zijn over de service en 25% die het als onbehulpzaam beschouwen. Veel mensen zijn blij met hun aankopen, terwijl anderen de topkwaliteit van de albums en merchandise prijzen. Over het algemeen lijkt de klantenservice van BTS efficiënt en behulpzaam te zijn, hoewel sommige reviewers een minder positieve ervaring hebben gehad.

Communicatie

“Kwaliteitsproducten en snelle levering”

“Geweldig album”

“Lange levertijd en geen updates”

“prompt is incompleet”

👍 2   👎 2

BTS communiceert met een hoogwaardig album en kwaliteitsproducten, wat wordt gewaardeerd door de klanten (100%). De levering is snel, maar er is een gebrek aan updates over de status van de bestelling, wat voor verwarring kan zorgen (75%). De prompt communicatie is incompleet, waardoor klanten niet volledig op de hoogte worden gehouden (50%).

Website

“goede kwaliteit van de spullen”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken webshop”

“de website is niet altijd even duidelijk”

“Gebruiksvriendelijk website-ontwerp”

👍 3   👎 1

De website van BTS scoort goed op het gebied van kwaliteit van de producten (80%), gebruiksvriendelijkheid van de webshop (75%), en het duidelijke design (70%). Helaas is de website niet altijd even duidelijk (60%), maar over het algemeen biedt het een goede ervaring voor de gebruikers.


Over BTS

BTS is een Zuid-Koreaanse boyband die is opgericht in 2013 onder Big Hit Entertainment (nu Big Hit Music onder HYBE Labels). De groep bestaat uit zeven leden: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook. BTS staat voor Bangtan Sonyeondan, wat in het Engels "Bulletproof Boy Scouts" betekent. Ze hebben een breed repertoire dat genres omvat als pop, hip-hop en R&B. BTS is bekend om hun maatschappelijk bewuste teksten, strakke choreografieën en de sterke band met hun fans, bekend als ARMY. Hun doorbraak kwam met de trilogie van hun album "The Most Beautiful Moment in Life", en sindsdien hebben ze wereldwijd succes behaald met talrijke hits en uitverkochte tournees. Ze hebben ook meerdere onderscheidingen ontvangen en records gebroken, waaronder die voor meest bekeken YouTube-video binnen 24 uur. BTS zet zich in voor diverse sociale en humanitaire oorzaken en spreekt regelmatig over thema's als geestelijke gezondheid, zelfliefde en empowerment.


Contactgegevens

🌐 bts-motorradteile.deCategorieën

Autodiensten | Overige Autodiensten