Cadorabo

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor Cadorabo komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Cadorabo gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Cadorabo, een bedrijf dat telefoonhoesjes van goede kwaliteit aanbiedt, wordt geprezen voor zijn stevigheid en mooie glitterdetails die lang mooi blijven zitten. De diverse stijlen zorgen voor een extra touch aan je telefoon en de hoesjes passen perfect en voldoen aan de verwachtingen van de klanten. Hoewel sommigen de prijs als oké ervaren, zijn er mogelijk goedkopere opties beschikbaar. De levering kan echter langer duren dan verwacht, maar de topkwaliteit van de hoesjes compenseert dit. De klantenservice scoort wisselend, maar over het algemeen zijn klanten tevreden met hun aankoop en de vlotte communicatie en bestelbevestiging. De efficiënte en vriendelijke communicatie, gebruiksvriendelijke website en ruime keuze aan hoesjes in verschillende stijlen maken het winkelen bij Cadorabo eenvoudig en aangenaam voor consumenten. (80%)

Product

“Handige website en snel gevonden wat ik zocht”

“Goede kwaliteit van ontvangen producten”

“Voldoet aan mijn verwachtingen”

“schattig en van goede kwaliteit”

“glitter blijft mooi zitten”

“geeft mijn telefoon net dat beetje extra bling”

“hoesje van topkwaliteit en past perfect rond mijn gsm”

“kwaliteit van de spullen”

“stevigheid van de gsm-hoesjes”

“Geweldig telefoonhoesje met veel verschillende stijlen”

“Stevig hoesje voor telefoon”

“Gevonden wat ik zocht”

“Super tevreden met kwaliteit”

“Blij met aankoop”

“Kwaliteit van het product is top”

“Kwaliteit van het product”

“Mooi uiterlijk en goede pasvorm”

“Prijs oké maar mogelijk goedkopere opties”

👍 17   👎 1

De Cadorabo telefoonhoesjes worden geprezen om hun goede kwaliteit, stevigheid en mooie glitterdetails die lang mooi blijven zitten. De diverse stijlen zorgen voor een extra touch aan je telefoon. Het hoesje past perfect en voldoet aan de verwachtingen van de klanten. Hoewel de prijs als oké wordt ervaren, zijn er mogelijk goedkopere opties beschikbaar. Over het algemeen zijn de klanten super tevreden met hun aankoop en vinden ze wat ze zochten op de handige website. (75%)

Levering

“Vlot contact en snelle bevestiging bestelling”

“hoesje van topkwaliteit en past perfect rond mijn gsm”

“langere verzendtijd dan verwacht”

“Zal zeker nog eens bestellen”

“Vlotte levering”

“Levering duurde langer dan verwacht”

👍 4   👎 2

De levering van Cadorabo duurde langer dan verwacht (50%), maar het hoesje van topkwaliteit past perfect rond mijn gsm (100%). Het vlotte contact en de snelle bevestiging van de bestelling werden ook gewaardeerd (100%), waardoor ik zeker nog eens zal bestellen (100%).

Klantenservice

“Vlot contact en snelle bevestiging bestelling”

“Super tevreden met kwaliteit”

“Blij met aankoop”

“Klantenservice reageerde traag”

👍 3   👎 1

De klantenservice van Cadorabo scoort wisselend in onze analyses van reviews. Terwijl sommige klanten klagen over trage reacties (40%), zijn anderen super tevreden met de kwaliteit van de service en producten van Cadorabo (80%). Veel klanten zijn blij met hun aankoop (70%) en waarderen het vlotte contact en de snelle bevestiging van de bestellingen (90%).

Communicatie

“Handige website en snel gevonden wat ik zocht”

“Vlot contact en snelle bevestiging bestelling”

“website in meerdere talen beschikbaar”

“Geweldig telefoonhoesje met veel verschillende stijlen”

“Veilige betalingsmogelijkheden”

👍 5   👎 0

Cadorabo's communicatie is zeer efficiënt en vriendelijk, met handige website (90%) en snelle bevestiging van bestellingen (85%). De website is beschikbaar in meerdere talen (95%) en biedt een ruime keuze aan telefoonhoesjes in verschillende stijlen (100%). Daarnaast zorgt de veilige betalingsmogelijkheid voor gemoedsrust bij de consumenten (80%).

Website

“Handige website en snel gevonden wat ik zocht”

“website in meerdere talen beschikbaar”

“gemak van het shoppen”

“Zal zeker nog eens bestellen”

“Website was makkelijk te gebruiken”

👍 5   👎 0

De website van Cadorabo is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, wat het winkelen heel eenvoudig maakt. Met de beschikbaarheid van de website in meerdere talen (80%) is het voor een breder publiek toegankelijk. Het feit dat de bezoekers snel vinden wat ze zoeken (75%) en tevreden zijn over hun ervaring zorgt ervoor dat ze zeker nog een keer zullen bestellen (85%).


Over Cadorabo

Cadorabo is een online winkel die is gevestigd in Grossostheim, Duitsland. Ze specialiseren zich in het verkopen van hoesjes voor mobiele telefoons, evenals accessoires zoals oplaadkabels en schermcovers. Klanten kunnen contact opnemen met het bedrijf via telefoon of schriftelijk en kunnen veilig betalen met opties zoals PayPal, Amazon Pay en bankoverschrijving. Bestellingen kunnen alleen worden geplaatst nadat een account is aangemaakt. Cadorabo biedt ook een retourbeleid van dertig dagen voor ontevreden producten. De website is momenteel beschikbaar in het Duits, Engels en Frans.


Contactgegevens

🌐 cadorabo.deCategorieën

Online shop | Electronica