CardPile

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor CardPile komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor CardPile gevonden hebben:

ErvaringenSite (5)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. CardPile biedt een uitgebreid assortiment bordspellen aan met snelle levering en goede productbeschrijvingen, wat zorgt voor tevreden klanten (100%). De klanten ervaren over het algemeen een snelle levering en goed verzorgde producten, en waarderen de gratis verzending bij bestellingen vanaf €80 (85%). De klantenservice wordt hoog gewaardeerd voor betrouwbaarheid en efficiëntie, hoewel sommige klanten het als een nadeel beschouwen dat deze alleen in het Engels beschikbaar is (80%). De communicatie van CardPile wordt als goed beoordeeld, maar sommige klanten missen Nederlandstalige klantondersteuning en reviews (75%). Over het algemeen wordt CardPile als een betrouwbaar bedrijf gezien met een ruim aanbod en snelle service, maar sommige klanten voelen zich achtergesteld door de beperkte talenkennis en reviews op de website (70%).

Product

“goede keuze bordspellen”

“veel plezier gehad tijdens het spelen”

“Duidelijke artikelbeschrijving”

“Snelle levering en goede conditie van product”

“ruim assortiment”

“Duidelijke productbeschrijving”

“Snelle levering en ruim assortiment”

“Aanbod is super groot en gevarieerd”

“Goed en betrouwbaar”

👍 9   👎 0

CardPile biedt een ruim assortiment bordspellen aan met een super groot en gevarieerd aanbod (100%). De duidelijke productbeschrijvingen en snelle levering zorgen voor een goede service (100%). Klanten hebben veel plezier gehad tijdens het spelen van de bordspellen en zijn tevreden over de goede conditie van de producten bij levering (100%). CardPile wordt beschouwd als betrouwbaar en biedt een goede keuze aan spellen (100%).

Levering

“Snelle levering en goede conditie van product”

“snelle levering”

“gratis verzending vanaf €80”

“Snelle levering”

“Snelle levering”

“Snelle levering en ruim assortiment”

“Mega snelle levering”

“Goed en betrouwbaar”

“Snel geleverd”

👍 9   👎 0

De levering van CardPile wordt over het algemeen als erg snel ervaren, met meerdere klanten die dit benadrukken (90%). Het assortiment is ruim en de producten worden goed verzorgd afgeleverd (85%). Bovendien bieden ze gratis verzending bij bestellingen vanaf €80, wat veel klanten als een groot voordeel zien (80%). Over het algemeen wordt CardPile als goed en betrouwbaar beoordeeld (75%).

Klantenservice

“vrienden blij met cadeaus”

“veel plezier gehad tijdens het spelen”

“goede bereikbaarheid via telefoon”

“alleen Engels gesproken aan telefoon”

“Betrouwbare en efficiënte service”

“Klantendienst alleen in het Engels beschikbaar”

“Mega snelle levering”

👍 5   👎 2

De klantendienst van CardPile scoort hoog met een betrouwbare en efficiënte service (90%). Klanten zijn tevreden met de mega snelle levering van cadeaus en hebben veel plezier gehad tijdens het spelen (85%). De goede bereikbaarheid via telefoon wordt ook geprezen, maar het feit dat de klantendienst alleen in het Engels beschikbaar is kan een nadeel zijn voor sommige klanten (70%).

Communicatie

“Duidelijke artikelbeschrijving”

“goede bereikbaarheid via telefoon”

“alleen Engels gesproken aan telefoon”

“Duidelijke productbeschrijving”

“Klantendienst alleen in het Engels beschikbaar”

“Mega snelle levering”

“Beperkte reviews”

👍 4   👎 3

De communicatie van CardPile wordt over het algemeen goed beoordeeld, met duidelijke product- en artikelbeschrijvingen (100%), snelle levering (100%) en goede bereikbaarheid via telefoon (100%). Echter, sommige klanten vinden het een nadeel dat de klantendienst alleen in het Engels beschikbaar is (50%) en dat er beperkte reviews zijn (25%).

Website

“Makkelijk te gebruiken website”

“Goed en betrouwbaar”

“Beperkte reviews”

👍 2   👎 1

De website van CardPile is makkelijk te gebruiken en wordt als goed en betrouwbaar beschouwd door gebruikers. Echter, er zijn beperkte reviews beschikbaar, wat kan betekenen dat de betrouwbaarheid van beoordelingen in twijfel kan worden getrokken. (67%)


Over CardPile

CardPile is een internetdetailhandel in diverse non-food producten, opgericht op 7 mei 2014 in Nootdorp. Ze bieden een breed scala aan bord- en kaartspellen voor alle leeftijden, variërend van coöperatieve spellen tot fantasie kaartspellen. CardPile is gevestigd op Hof van Rijnsburg 30, 2631XA Nootdorp en garandeert veilig online betalen. Bestellingen boven de 60 euro worden gratis thuis bezorgd en retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Klachten kunnen gemeld worden via info@cardpile.nl en worden opgelost volgens het Nederlands recht.


Contactgegevens

🌐 cardpile.nlCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest