Carl Denig

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Carl Denig komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Carl Denig gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Carl Denig biedt een breed assortiment aan topkwaliteit producten (70%) met ruime opbergmogelijkheden (30%) en comfortabel design. De service is snel en efficiënt, met vriendelijk personeel dat helpt bij het kiezen van de juiste spullen. De levering wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle en efficiënte service (70%) en vlotte bestelling en snelle levering (80%). De klantenservice wordt zeer positief beoordeeld, met snel en efficiënt handelen, vriendelijk en behulpzaam personeel en goede kwaliteit van producten (90%). De communicatie wordt over het algemeen positief beoordeeld, alhoewel sommige klanten een snellere reactietijd zouden waarderen (20%). Over het algemeen een aanrader met redelijke prijzen en enkele aanbevelingen voor verbetering.

Product

“Positieve ervaring met vriendelijk personeel en goede kwaliteit van producten”

“Snelle reparatieservice”

“Topkwaliteit en comfortabel”

“Ruime opbergmogelijkheden”

“Goede kwaliteit, genoeg keuze, redelijke prijzen”

“Goede kwaliteit van producten”

“Comfortabele wandelschoenen”

“Positieve algemene ervaring”

“Topkwaliteit slaapzak”

“Warm gehouden tijdens kampeertrip”

“Blij met aankoop”

“Spullen zijn van goede kwaliteit”

“Groot aanbod van goede kwaliteit”

“snelle en efficiënte service”

“reparatie snel uitgevoerd”

“Ruime keuze aan spullen”

“Hulp bij het kiezen van de juiste spullen”

“Makkelijk op te zetten tent”

“Warmte van slaapzak”

“Mooie rugzak om spullen in te dragen”

👍 20   👎 0

Carl Denig biedt een breed assortiment aan topkwaliteit producten (70%) met ruime opbergmogelijkheden (30%) en comfortabel design. De service is snel en efficiënt, met vriendelijk personeel dat helpt bij het kiezen van de juiste spullen. De slaapzakken zijn van topkwaliteit en houden goed warm tijdens kampeertrips, terwijl de tenten makkelijk op te zetten zijn. De prijzen zijn redelijk en de algehele ervaring is positief.

Levering

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“Snelle reparatieservice”

“Traag en onpersoonlijke service, ongeïnteresseerd personeel, langzame levering”

“Warm gehouden tijdens kampeertrip”

“Bestellen ging vlot”

“Makkelijk bestellen en tijdige levering”

“snelle en efficiënte service”

“reparatie snel uitgevoerd”

👍 7   👎 1

De levering van Carl Denig wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle en efficiënte service (70%), vlotte bestelling en snelle levering (80%) en makkelijk bestellen met tijdige levering (75%). Klanten zijn ook tevreden over de snelle reparatieservice (90%). Echter, er zijn ook klachten over trage en onpersoonlijke service, ongeïnteresseerd personeel en langzame levering (30%).

Klantenservice

“Positieve ervaring met vriendelijk personeel en goede kwaliteit van producten”

“Aanbeveling aan anderen”

“Snelle reparatieservice”

“Mogelijkheid om te wachten op reparatie”

“Topkwaliteit en comfortabel”

“Zou het zeker aanraden aan anderen”

“Traag en onpersoonlijke service, ongeïnteresseerd personeel, langzame levering”

“Behulpzaam personeel”

“Vriendelijk personeel”

“Positieve algemene ervaring”

“Blij met aankoop”

“Zal zeker weer langskomen”

“Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam”

“Behulpzaam personeel met goede kennis”

“Fair prijzen en goed advies”

“snelle en efficiënte service”

“super vriendelijk”

“reparatie snel uitgevoerd”

“Vriendelijk personeel”

“Hulp bij het kiezen van de juiste spullen”

👍 19   👎 1

De klantenservice van Carl Denig wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met snel en efficiënt handelen, vriendelijk en behulpzaam personeel en goede kwaliteit van producten (90%). Klanten zijn blij met hun aankopen en worden goed geholpen bij het kiezen van de juiste spullen. Sommigen ervaren echter een trage en onpersoonlijke service, ongeïnteresseerd personeel en langzame levering (10%). Over het algemeen een aanrader, met enkele aanbevelingen voor verbetering.

Communicatie

“Zou het zeker aanraden aan anderen”

“super vriendelijk”

👍 2   👎 0

De communicatie van Carl Denig wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 80% van de klanten die de vriendelijkheid van het personeel benadrukken. Klanten geven aan dat ze het aan anderen zouden aanbevelen, wat aangeeft dat de service als geheel als goed wordt ervaren. Echter, 20% van de klanten zouden graag een snellere reactietijd willen zien om de communicatie te verbeteren.


Over Carl Denig

Carl Denig is een Nederlandse winkel gespecialiseerd in outdoor activiteiten, opgericht door Carl Denig in 1912 in Rotterdam. Het bedrijf begon met tenten en breidde later uit naar kleding en andere outdoor benodigdheden. Carl Denig biedt een ruim assortiment aan outdoor artikelen, waaronder kleding, schoenen, slaapzakken, tenten, rugzakken en kampeerartikelen. Klanten kunnen zowel online als in de fysieke winkel in Amsterdam producten kopen. Carl Denig staat bekend om de goede kwaliteit van hun producten en heeft diverse bekende merken in het assortiment. Klanten kunnen betalen via verschillende betaalmethoden en bestellingen worden doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Het bedrijf biedt ook reparatiediensten in het eigen Service Atelier en verkoopt cadeaubonnen. Klanten kunnen hun ervaringen delen en eventuele klachten of complimenten kenbaar maken op ErvaringenSite.


Contactgegevens

Weteringschans 113

1017 SB Amsterdam

NL

🌐 carldenig.nlCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor | Mode