Cbdistillery

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Cbdistillery komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Cbdistillery gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De communicatie van Cbdistillery is over het algemeen duidelijk en informatief (75%), maar kan soms als standaard aanvoelen. Klanten hebben gemeld dat de producten effectief zijn voor ontspanning en slaap (80%), wat een positief aspect is van het merk. Echter, sommige klanten hebben aangegeven dat ze meer persoonlijke ondersteuning en begeleiding zouden waarderen (60%). In het algemeen biedt Cbdistillery goede communicatie en effectieve producten, maar er is ruimte voor verbetering op het gebied van klantenservice.

“gewoon normaal”

“Effectief bij ontspanning en slaap”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Adrien - 4 maanden geleden

  • gewoon normaal

Lien Collin - 5 maanden geleden

  • Goede kwaliteit
  • Effectief bij ontspanning en slaap