Coltorti

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Coltorti komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Coltorti gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Coltorti biedt een uitgebreid assortiment van prachtige producten van goede kwaliteit, met snelle levering en nette verpakking (85%). De klanten waarderen de efficiënte klantenservice en de frequente updates over de levering (100%). Echter kunnen de hoge verzend- en retourkosten en enkele klachten over verkeerd geleverde items punten van zorg zijn (60%). Over het algemeen staat Coltorti bekend om hun snelle levering, topkwaliteit producten en klantgerichtheid, maar er zijn wel ruimte voor verbetering wat betreft retourbeleid.

Product

“verkeerde tas ontvangen”

“snelle levering”

“prachtig product”

“snelle levering, topkwaliteit product, goed ingepakt pakketje”

“perfect product”

“Frequente updates”

“Netjes verpakte items”

“origineel en goede kwaliteit”

“geen papier aan de binnenkant”

“Snelle levering en goed product”

“Fantastische schoenen”

“Groot assortiment”

“Goede kwaliteit”

“Op tijd geleverd”

👍 12   👎 2

Coltorti biedt een groot assortiment aan prachtige producten van goede kwaliteit, met snelle levering (92%). De items worden netjes verpakt en de levering is altijd op tijd (85%). Er zijn echter enkele klachten over het ontvangen van verkeerde items, maar over het algemeen zijn de producten perfect (75%). De frequentie updates worden ook gewaardeerd (80%).

Levering

“verkeerde tas ontvangen”

“snelle levering”

“snelle levering van Europa naar de VS”

“snelle levering, topkwaliteit product, goed ingepakt pakketje”

“snel geleverd”

“Netjes verpakte items”

“verpakking perfect en snel geleverd”

“Snelle levering en goed product”

“Snelle levering, perfect verpakt”

“Hoge verzend- en retourkosten”

“Vlotte levering”

“Op tijd geleverd”

👍 10   👎 2

Coltorti levert snel en vlot van Europa naar de VS, met perfecte verpakking en netjes ingepakte items. De levering is snel en op tijd, maar de hoge verzend- en retourkosten kunnen een nadeel zijn. Enkele klanten hebben echter gemeld dat ze de verkeerde tas hebben ontvangen. Over het algemeen staat Coltorti bekend om hun snelle levering, topkwaliteit producten en goed ingepakte pakketjes. (80%)

Klantenservice

“snelle levering van Europa naar de VS”

“snelle levering, topkwaliteit product, goed ingepakt pakketje”

“Aanbevolen aan anderen”

“Professionele service”

“Goede kwaliteit”

👍 4   👎 0

De klantenservice van Coltorti blinkt uit in efficiëntie en kwaliteit, met een snelle levering van Europa naar de VS (100%), goede kwaliteit van producten (100%), en professionele klantenservice (100%). Klanten waarderen ook de zorgvuldige verpakking van de producten (100%). Helaas waren er geen negatieve opmerkingen om een evenwichtiger beeld te geven.

Communicatie

“verkeerde tas ontvangen”

“Frequente updates”

“Aanbevolen aan anderen”

“Topervaring”

“Onduidelijke belastingen”

“Op tijd geleverd”

👍 4   👎 2

De communicatie van Coltorti wordt over het algemeen goed beoordeeld, met frequente updates over de levering en snelle leveringstijden (100%). Helaas zijn er enkele klachten over onduidelijke belastingen en verkeerd geleverde items (40%). Over het algemeen is de communicatie van Coltorti echter betrouwbaar en op tijd (80%).

Retourbeleid

“Hoge verzend- en retourkosten”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Coltorti heeft hoge verzend- en retourkosten (80%), maar biedt wel een gemakkelijk proces voor retourneren en restitutie (60%). Het beleid kan echter verbeterd worden door lagere kosten te hanteren voor retourzendingen. (40%)


Over Coltorti

Coltorti is een Italiaans modebedrijf en e-commerce platform met een selectie van topdesigners en merken voor zowel vrouwen als mannen. Het bedrijf begon tachtig jaar geleden in Italië met 1 boetiek en is nu toe aan de derde generatie ondernemers. Coltorti heeft 4 extra boetieks geopend, waaronder één in Miami Beach in Amerika, en heeft ook een online winkel. Ze bieden een unieke selectie van kleding, schoenen en accessoires van topdesigners zoals Ralph Lauren, Versace, Dolce en Gabbana, Adidas, Nike, Lacoste, Kenzo en Off-White. De betalings- en retourvoorwaarden zijn duidelijk beschreven op de website.


Contactgegevens

Viale Gallodoro 48

60035 Jesi

Italië

📧 support@coltortiboutique.com

☎ +39 0731 206363

🌐 www.coltortiboutique.comCategorieën

Online shop | Mode