Companisto

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Companisto komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Companisto gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De klantenservice van Companisto scoort gemiddeld 66% positief en 33% negatief op basis van de reviews. Klanten ervaren een vlotte communicatie met het bedrijf en snelle antwoorden van experts. De reacties worden als snel en competent ervaren. De service wordt over het algemeen als professioneel beschouwd en beloftes worden correct uitgevoerd. Echter, sommige klanten vinden dat er ondersteuning en voorzieningen ontbreken. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met enkele uitzonderingen.

“Vlotte communicatie met het bedrijf, snelle antwoorden van experts”

“Goede ervaringen”

“Snelle en competente reactie”

“Professionele service en correcte uitvoering van beloofde maatregelen”

“Ondersteuning en voorzieningen ontbreken”

“super good :)”

👍 5   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Jacob - 3 maanden geleden

  • Vlotte communicatie met het bedrijf, snelle antwoorden van experts

adrien - 3 maanden geleden

  • Goede ervaringen
  • Jullie hebben me verteld om in het Engels te stemmen

Enzo - 4 maanden geleden

  • Snelle en competente reactie
  • Professionele service en correcte uitvoering van beloofde maatregelen

Finn - 6 maanden geleden

  • Beoordelingen te hoog
  • Ondersteuning en voorzieningen ontbreken

Adis Music - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • super good :)