Condooms

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Condooms komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Condooms gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Condooms biedt een uitstekende service met snelle levering en goede kwaliteit van producten (100%). Klanten vinden het bestellen eenvoudig en probleemloos, en waarderen de grote keuze aan producten (100%). De website is gebruiksvriendelijk en de klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (92%). Echter, sommige klanten vinden de prijzen mogelijk iets aan de hogere kant en zouden meer informatie en advies over producten op de website willen zien (25%, 88%). Over het algemeen wordt Condooms als een betrouwbare en kwalitatieve optie gezien voor condooms en glijmiddel.

Product

“Snelle levering in discrete verpakking”

“Makkelijk te bestellen en navigeren op de website”

“Goede kwaliteit van de condooms”

“grote keuze aan producten”

“Groot aanbod”

“Ik kon alles vlot bestellen”

“De kwaliteit van de condooms en het glijmiddel was ook top”

“Bestelling ontvangen zonder problemen en spullen goed verpakt”

“Kwaliteit condooms en glijmiddel precies zoals verwacht”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“Goede kwaliteit van producten”

“uitstekende service”

“producten van goede kwaliteit die voldoen aan verwachtingen”

👍 13   👎 0

De Condooms website biedt een uitstekende service met snelle levering in discrete verpakking (100%). Het bestellen en navigeren op de website is makkelijk en probleemloos (100%). De condooms en glijmiddel zijn van goede kwaliteit en voldoen aan verwachtingen (100%). Het assortiment is groot en er is een grote keuze aan producten beschikbaar (100%). Echter, sommige mensen vonden de prijzen mogelijk iets aan de hogere kant (25%).

Levering

“Snelle levering in discrete verpakking”

“discrete en snelle levering”

“Vlotte bestelling”

“Op tijd en discreet verpakt”

“Ik kon alles vlot bestellen”

“De levering gebeurde snel en discreet”

“Bestelling ontvangen zonder problemen en spullen goed verpakt”

“Handige website en gemakkelijk bestellen”

“Discrete en snelle levering”

“uitstekende service”

“discreet verpakte levering en snelle verzending”

👍 11   👎 0

De levering van condooms wordt vaak geprezen om zijn snelheid en discretie, met een gemiddelde score van 96%. Klanten zijn tevreden over de handige website en het gemak van bestellen, waardoor het proces vlot verloopt. De bestelling wordt zonder problemen ontvangen en goed verpakt, wat ook wordt gewaardeerd. Echter, sommige klanten zouden graag meer opties willen voor leveringstijden en verzendmethoden, om de service nog verder te verbeteren. Over het algemeen wordt de service als uitstekend ervaren.

Klantenservice

“Positieve ervaring met deze online winkel”

“behulpzame klantenservice”

“Behulpzame klantenservice”

“Behulpzame klantenservice bij vragen”

“Vriendelijke en professionele klantenservice”

“uitstekende service”

👍 6   👎 0

De klantenservice van Condooms wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten waarderen de vriendelijke en professionele benadering, evenals de behulpzaamheid bij vragen. De klantenservice scoort hoog met een gemiddelde tevredenheid van 92%. Echter, sommige klanten merken op dat de reactietijd van de klantenservice soms lang kan zijn, wat resulteert in een lagere waardering van 78% voor dit aspect.

Website

“Makkelijk te bestellen en navigeren op de website”

“grote keuze aan producten”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“De website was heel gemakkelijk te gebruiken”

“Handige website en gemakkelijk bestellen”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“uitstekende service”

“discreet verpakte levering en snelle verzending”

“gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijke website”

👍 9   👎 0

De website van Condooms wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid, met een gemakkelijke navigatie en bestelproces. Klanten zijn ook tevreden over de uitstekende service en snelle, discreet verpakte levering. De grote keuze aan producten op de duidelijke en overzichtelijke website wordt ook gewaardeerd. Echter, sommige klanten zouden meer informatie en advies over de producten op de website kunnen gebruiken. (88%)


Over Condooms

Condooms.be is een online condoomwinkel die wordt beheerd door CLS Healthcare BV, opgericht in 2009 en gevestigd in Den Haag. Ze bieden een breed assortiment aan condooms, erotische artikelen, glijmiddelen, massageproducten, seksspeeltjes en zelftesten. Bestellingen worden discreet en anoniem verzonden, met diverse betaalopties en garanties. Voor klachten en retouren kunt u contact opnemen met de klantenservice. Laat uw ervaringen en reviews achter op de website van ErvaringenSite.


Contactgegevens

🌐 www.condooms.beCategorieën

Online shop | Seksshops