Corsendonk Baalse Hei

5 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.4 voor Corsendonk Baalse Hei komt uit 5 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Corsendonk Baalse Hei gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Corsendonk Baalse Hei scoort hoog op het creëren van een gezellige sfeer op de camping (70%). Het biedt een fantastisch verblijf met veel activiteiten en een mooie locatie (85%). Bezoekers zullen echt blij verrast zijn door wat de website te bieden heeft (90%). Echter, de site kan nog wat meer informatie bevatten over de omgeving en faciliteiten (75%).

“echt blij verrast door Corsendonk Baalse Hei”

“gezellige sfeer op de camping”

“Fantastisch verblijf met veel activiteiten en mooie locatie”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Noa - 3 maanden geleden

  • echt blij verrast door Corsendonk Baalse Hei
  • faciliteiten waren top, vooral de zwemvijver en de speeltuin voor de kinderen
  • animatieteam was ook super - ze betrokken iedereen bij de activiteiten
  • omgeving was gewoon prachtig, met zoveel natuur om te ontdekken

victor - 5 maanden geleden

  • geweldige locatie en activiteiten
  • gezellige sfeer op de camping
  • veel faciliteiten op de camping
  • leuke omgeving om te verkennen

Descamps - 5 maanden geleden

  • Fantastisch verblijf met veel activiteiten en mooie locatie