CurrentBody

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor CurrentBody komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor CurrentBody gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. CurrentBody is een bedrijf met een topkwaliteit anti-aging apparaat dat zorgt voor geweldige resultaten en een zachte, gladde huid na slechts twee weken gebruik. De levering is snel en efficiënt, met de meeste bestellingen die binnen enkele dagen aankomen. De klantenservice wordt geprezen om zijn snelheid en vriendelijkheid bij het beantwoorden van vragen. Echter, sommige klanten zouden graag meer informatie over eventuele bijwerkingen willen zien en meer variatie in het productaanbod op de website. (80%)

Product

“De huid ziet er helderder en gladder uit.”

“Makkelijk in gebruik”

“Werkt echt goed”

“Resultaten na slechts een paar behandelingen”

“Blij met aankoop”

“Zal zeker weer shoppen bij CurrentBody”

“super handig”

“werkt heel goed”

“geen zorgen te maken over vlekken of strepen”

“resultaat is altijd mooi egaal”

“Geweldig resultaat na twee weken gebruik”

“Makkelijk in gebruik en handig voor thuisgebruik”

“Tevreden met aankoop”

“duidelijke instructies”

“gemakkelijk in gebruik”

“verbetering van de textuur en uitstraling van mijn huid”

“positieve reviews”

“goede resultaten”

“sceptisch over de resultaten”

“veel keuze in toestellen”

“Product werkt goed”

“Makkelijke en pijnloze manier van ontharen”

“Bespaart tijd op scheren”

“Zachte en gladde huid”

“Topkwaliteit anti-aging apparaat”

👍 23   👎 2

CurrentBody's ontharingsproduct biedt een gemakkelijke en pijnloze manier van ontharen, waardoor tijd wordt bespaard op het scheren. Na slechts twee weken gebruik zorgt het voor geweldige resultaten en een zachte, gladde huid. Het toestel is eenvoudig in gebruik en handig voor thuisgebruik, met altijd een mooi egaal resultaat. Met duidelijke instructies en positieve reviews biedt CurrentBody een topkwaliteit anti-aging apparaat met goede resultaten en veel keuze in toestellen. (76%)

Levering

“Super snelle levering binnen enkele dagen.”

“Resultaten na slechts een paar behandelingen”

“Geweldig resultaat na twee weken gebruik”

“snelle levering”

👍 4   👎 0

De levering van CurrentBody is snel en efficiënt, met de meeste bestellingen die binnen enkele dagen aankomen. Klanten hebben gemeld geweldige resultaten te zien na slechts een paar weken gebruik en zelfs na slechts enkele behandelingen. Helaas zijn de resultaten niet altijd gegarandeerd en kunnen variëren per persoon. (80%)

Klantenservice

“Klantenservice beantwoordde snel en vriendelijk alle vragen.”

“Makkelijk in gebruik”

“Blij met aankoop”

“Zal zeker weer shoppen bij CurrentBody”

“Geweldig resultaat na twee weken gebruik”

“Makkelijk in gebruik en handig voor thuisgebruik”

“vriendelijke klantenservice”

“Zachte en gladde huid”

“Topkwaliteit anti-aging apparaat”

“Snelle en efficiënte klantenservice”

👍 10   👎 0

De klantenservice van CurrentBody wordt geprezen om hun snelheid en vriendelijkheid bij het beantwoorden van alle vragen (90%). Er wordt gemeld dat het anti-aging apparaat van topkwaliteit is met geweldige resultaten na twee weken gebruik (95%). Klanten vinden het apparaat makkelijk in gebruik en handig voor thuisgebruik, met als resultaat een zachte en gladde huid (85%). Er wordt ook positief gereageerd op de snelle en efficiënte klantenservice, met veel klanten die aangeven opnieuw te zullen shoppen bij CurrentBody (80%).

Communicatie

“Makkelijk in gebruik”

“duidelijke instructies”

“Makkelijke en pijnloze manier van ontharen”

“Zachte en gladde huid”

👍 4   👎 0

De communicatie van CurrentBody wordt geprezen om zijn eenvoudige en pijnloze manier van ontharen (100%). De duidelijke instructies maken het gebruik gemakkelijk en zorgen voor een zachte en gladde huid (100%). Echter, sommige klanten zouden graag wat meer informatie willen over eventuele bijwerkingen of contra-indicaties (75%).

Website

“Zal zeker weer shoppen bij CurrentBody”

“duidelijke instructies”

“gemakkelijk in gebruik”

“Makkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van CurrentBody is zeer gebruiksvriendelijk, met duidelijke instructies en een eenvoudige navigatie. Dit maakt winkelen gemakkelijk en plezierig voor klanten. (100%) Echter, sommige klanten zouden graag meer variatie zien in het productaanbod op de website. (20%)


Over CurrentBody

CurrentBody is een internationaal bedrijf opgericht in 2009 in Cheadle Hulme, Engeland, dat zich richt op het aanbieden van beauty-producten en apparaten, met een focus op lasers, licht, radiogolven en draaiende reinigende borstels. Je kunt bij CurrentBody terecht voor een breed scala aan schoonheidsproducten in categorieën zoals anti-aging, cleansing, hair removal, skincare, wellbeing, en Asian Beauty. Het bedrijf biedt verschillende betaalopties en een retourbeleid van dertig dagen, evenals een 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. De levering is gratis bij bestellingen boven een bepaalde waarde. Klanten kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief voor updates over nieuwe producten en promoties.


Contactgegevens

🌐 currentbody.nlCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging | Sport & Outdoor