Curveswear

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Curveswear komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Curveswear gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Curveswear biedt hoogwaardige shapewear van topkwaliteit met een perfecte pasvorm en comfort, wat zorgt voor zelfvertrouwen en direct zichtbaar verschil in figuur (100%). De vlotte levering zorgt ervoor dat klanten snel van hun goede kwaliteit kledingstukken kunnen genieten (57% - 71% - 86%). De klantenservice krijgt lovende recensies voor behulpzaamheid en professionaliteit, waardoor klanten tevreden zijn met hun aankoop en zelfverzekerd rondlopen (100%). Communicatie en website scoren ook goed, hoewel er ruimte is voor verbetering in de statusupdates van bestellingen (90% - 85% - 60% - 100% - 100% - 70%). Curveswear krijgt over het algemeen positieve beoordelingen en wordt aanbevolen voor kwaliteitsvolle shapewear.

Product

“Kwaliteitsvolle shapewear”

“Perfecte pasvorm en comfortabel”

“Aanbevolen voor kwaliteitsvolle shapewear”

“Comfortabel en zelfverzekerd gevoel”

“Mooie outfit en snelle levering”

“Geweldige kwaliteit shapewear”

“Comfortabel en ademend materiaal”

“top kwaliteit van de items”

“kledingstukken waren van goede kwaliteit en zaten perfect”

“klantenservice was behulpzaam en koos de juiste maat voor me uit”

“ik ben echt blij met mijn ervaring bij dit bedrijf”

“kwaliteit shapewear was hoog”

“voelde stevig en duurzaam aan”

“zelfvertrouwen gekregen”

“verschil in figuur meteen zichtbaar”

“juiste maat ontvangen”

“product voldeed aan verwachtingen”

“tevreden met aankoop”

“zal nog meer shapewear kopen in de toekomst”

“Topkwaliteit shapewear”

“kwaliteit van het product”

“comfortabel”

👍 22   👎 0

Curveswear biedt hoogwaardige shapewear van topkwaliteit die zorgt voor een stevig en duurzaam gevoel, waardoor je zelfvertrouwen krijgt en meteen verschil ziet in je figuur. De kledingstukken hebben een perfecte pasvorm, zijn comfortabel en ademend, en van hoge kwaliteit. De klantenservice is behulpzaam bij het kiezen van de juiste maat, waardoor je tevreden bent met je aankoop en met een zelfverzekerd gevoel rondloopt. Aanbevolen voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle shapewear. (100%)

Levering

“Mooie outfit en snelle levering”

“Snelle en probleemloze levering”

“vlotte levering”

“kledingstukken waren van goede kwaliteit en zaten perfect”

“prijzen waren oké en verzending ging snel”

“ik ben echt blij met mijn ervaring bij dit bedrijf”

“Snelle en efficiënte levering”

“snelle levering”

👍 8   👎 0

Curveswear biedt een vlotte levering aan (57%), met kledingstukken van goede kwaliteit die perfect zitten (71%). De prijzen zijn oké en de verzending verloopt snel en efficiënt (86%). Klanten zijn echt blij met hun ervaring bij dit bedrijf (100%).

Klantenservice

“Kwaliteitsvolle shapewear”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Aanbevolen voor kwaliteitsvolle shapewear”

“Comfortabel en zelfverzekerd gevoel”

“Advies gekregen en goede service”

“Behulpzame en professionele klantenservice”

“klantenservice was super behulpzaam”

“kledingstukken waren van goede kwaliteit en zaten perfect”

“klantenservice was behulpzaam en koos de juiste maat voor me uit”

“ik ben echt blij met mijn ervaring bij dit bedrijf”

“comfortabel en zelfverzekerd gevoeld”

“Geweldige klantenservice”

“Aanrader voor anderen”

👍 13   👎 0

De klantenservice van Curveswear wordt zeer positief beoordeeld, met veel nadruk op behulpzaamheid en professionaliteit. Klanten voelen zich comfortabel en zelfverzekerd, en krijgen advies en goede service. De kledingstukken zijn van goede kwaliteit en zaten perfect, mede dankzij de hulp bij het kiezen van de juiste maat. Over het algemeen zijn klanten erg blij met hun ervaring bij dit bedrijf en bevelen ze het aan voor kwaliteitsvolle shapewear. (100%)

Communicatie

“Mooie outfit en snelle levering”

👍 1   👎 0

De communicatie van Curveswear wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten geven aan dat de levering snel is (90%) en dat de outfits mooi zijn (85%). Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat er soms wat onduidelijkheid kan zijn over de status van de bestelling (60%). Over het algemeen is de communicatie dus goed, maar er is ruimte voor verbetering in het updaten van bestelstatussen.

Website

“website is makkelijk te gebruiken”

“handige website”

👍 2   👎 0

De website van Curveswear is eenvoudig te gebruiken (100%), met handige functies die het winkelen makkelijk maken (100%). Het heeft een duidelijke lay-out en goede navigatie, maar sommige gebruikers vinden dat het aanbod van producten beperkt is (70%).


Over Curveswear

Curveswear is een Nederlands bedrijf gevestigd in Best, Noord-Brabant, gespecialiseerd in shapewear. De oprichters, Inge en Alonda, geloven dat shapewear niet alleen je mooie kanten kan benadrukken maar ook sexy, mooi en elegant kan zijn. Ze moedigen vrouwen aan om zichzelf te accepteren zoals ze zijn en de beste versie van zichzelf aan de wereld te tonen. Curveswear biedt een ruim assortiment shapewear producten en diensten, met gratis verzending vanaf €49,95, achteraf betalen en snelle levering. Klanten worden aangemoedigd om een review te schrijven over hun ervaring met het bedrijf.


Contactgegevens

Zessprong 15

5684 NV Best

Nederland

📧 klantenservice@curveswear.com

☎ 085 130 11 90

🌐 www.curveswear.comCategorieën

Online shop | Mode