ErvaringenSite

  Ervaringen Meetic

  Meetic is een online datingsite. Wat vinden klanten van Meetic? Vonden ze er de liefde van hun leven of hebben ze al leuke dates achter de rug? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite!

  Over Meetic

  Meetic is een online datingsite. Meetic werd opgericht in 2001 en heeft haar hoofdvestiging in Boulogne-Billancourt, Frankrijk. Meetic is actief over heel de wereld, soms onder verschillende merknamen. Zo is Meetic actief in nederland onder de Naam 'Lexa' en in het Verenigd Koninkrijk onder 'Match'. Meetic is actief in meer dan 17 landen over heel de wereld waaronder België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Canada, … Meetic is een klassiek voorbeeld van ene datingsite, je kan er eenvoudig een account maken, binnen een paar minuten ben je klaar om te beginnen daten. Aan de hand van de zoekfunctie kan je zoeken naar singles in je buurt en je kan filteren op eigenschappen en interesses. Heb je iemand leuks gevonden? Dan kan je ze een bericht sturen of een chatgesprek beginnen.


  Reclame van de Nederlandse Meetic, Lexa

  Diensten van Meetic

  Bij Meetic kan je online daten, ze hebben ook een App die te verkrijgen is in de Apple App Store, de Google Play Store en de Microsoft store. Als gratis lid van Meetic kan je niet veel doel, je kan zelf geen berichten versturen naar andere leden en ontvangen berichten kan je ook niet lezen. Je kan dus met het gratis lidmaatschap kijken als de site je bevalt en dan pas beslissen of je ervoor betaalt of niet. Alle profielen worden handmatig gekeurd en het gedrag op de datingsite wordt in de gaten gehouden, als er leden zijn die dingen doen die niet door de beugelkunnen worden ze geblokkeerd. Af en toe organiseert Meetic events waar al haar leden naartoe kunnen, zo heb je de kans om meteen veel singles te leren kennen.

  Klachten of vragen voor Meetic

  Heb je vragen of een klacht over Meetic? Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je veelgestelde vragen waar jouw vraag, en dus ook het antwoord, misschien te vinden zijn. Ze hebben ook een virtuele assistent die je vaak verder helpt bij wat je zoekt.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Meetic? Heb je net een leuke date achter de rug of heb je iemand leuks ontmoet? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van Meetic. Schrijf een review op ErvaringenSite!

  Denk je eraan om je aan te melden bij Meetic? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Meetic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen

  Hopeloze site om via smartphone uit te testen. Om de haverklap noodzakelijk om te refreshen.

  Door: Bram25-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Meetic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meetic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Meetic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meetic actief?

  Meetic is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meetic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.