De Wijnkoelkast

22 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor De Wijnkoelkast komt uit 22 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor De Wijnkoelkast gevonden hebben:

ErvaringenSite (22)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van De Wijnkoelkast wordt geprezen vanwege het mooie uiterlijk en de eenvoudige aanpassingen (100%). Klanten melden dat het bestel-, betaal- en bezorgproces probleemloos verloopt (100%). Over het algemeen zijn de ervaringen met de website tot nu toe positief (100%).

“mooi qua uiterlijk”

“Probleemloos bestellen, betalen en bezorgen”

“Goede ervaring tot nu toe”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Harry - 18 maanden geleden

  • mooi qua uiterlijk

Helmut S. - 23 maanden geleden

  • Probleemloos bestellen, betalen en bezorgen
  • Nog geen oordeel over ontvangst factuur en werking goederen
  • Goede ervaring tot nu toe