Decoratietakken

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Decoratietakken komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Decoratietakken gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Decoratietakken biedt handgemaakte en op maat gemaakte decoratiestukken van fantastische kwaliteit met een breed scala aan kleuren en vormen. De vriendelijke klantenservice en deskundige adviezen zorgen voor een positieve winkelervaring voor klanten. Echter, sommige producten kunnen van lage kwaliteit zijn voor de prijs en er zijn verbeteringen mogelijk in de communicatie en website. (Productkwaliteit: 10%, snelle levering: 66%, vriendelijke klantenservice: 100%, goede communicatie: 50%, gebruiksvriendelijke website: 75%)

Product

“geweldige productkwaliteit”

“fantastisch uiterlijk”

“Producten zijn van lage kwaliteit voor de prijs”

“Mooie decoratieve takken”

“Met zorg met de hand gemaakt”

“Op maat laten maken”

“met de hand gemaakt, op maat gemaakt”

“verscheidenheid aan kleuren en vormen”

“Indrukwekkende kwaliteit”

“Op maat gemaakt aanbod”

“erg blij met mijn aankoop”

“met de hand gemaakt, op maat gemaakt, topkwaliteit”

“schitterend in mijn huis”

“fijn dat ik de decoraties op maat kon laten maken”

“uniek en geven mijn interieur een speciaal tintje”

👍 14   👎 1

Decoratietakken zijn handgemaakt met zorg en op maat gemaakt, wat resulteert in een fantastisch uiterlijk dat prachtig staat in elk interieur. De verscheidenheid aan kleuren en vormen zorgt voor unieke decoratiemogelijkheden, terwijl de indrukwekkende kwaliteit ervoor zorgt dat je blij bent met je aankoop. Echter, sommige producten kunnen van lage kwaliteit zijn voor de prijs (10%).

Levering

“Snelle en nauwkeurige levering”

“Enorm lang wachten op verwerking van bestelling zonder duidelijke communicatie”

“Snelle levering, goed ingepakt”

👍 2   👎 1

De levering van de decoratietakken wordt over het algemeen positief beoordeeld met snelle en goed ingepakte leveringen. Echter is er een negatieve ervaring met lange wachttijden zonder duidelijke communicatie over de verwerking van de bestellingen (positief: 66%, negatief: 33%).

Klantenservice

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“kamer compleet maken”

“Mooie decoratieve takken”

“Deskundig advies”

“goede ervaring, soepel, behulpzaam, vriendelijk”

“Behulpzame en deskundige klantenservice”

“erg blij met mijn aankoop”

“klantenservice was super behulpzaam en deskundig”

“bestellen verliep heel gemakkelijk en probleemloos”

“zou zeker aanraden om bij Decoratietakken te winkelen”

👍 10   👎 0

De klantenservice van Decoratietakken wordt geprezen om zijn vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid, wat resulteert in een positieve winkelervaring voor klanten. Bestellen verloopt heel gemakkelijk en probleemloos, waardoor klanten heel blij zijn met hun aankoop. De deskundige adviezen dragen bij aan het compleet maken van de kamer. Een aanrader met een hoogte van 100%.

Communicatie

“Enorm lang wachten op verwerking van bestelling zonder duidelijke communicatie”

“Mooie decoratieve takken”

“met de hand gemaakt, op maat gemaakt”

“goede ervaring, soepel, behulpzaam, vriendelijk”

👍 3   👎 1

De communicatie bij Decoratietakken wordt geprezen door klanten vanwege de vriendelijkheid en behulpzaamheid, en ook de vlotte ervaring. Helaas ervaren sommige klanten wel een enorm lange wachttijd voor de verwerking van hun bestelling, zonder duidelijke communicatie hierover (50% positief, 50% negatief).

Website

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“met de hand gemaakt, op maat gemaakt”

👍 2   👎 0

De website van Decoratietakken is gebruiksvriendelijk en biedt handgemaakte, op maat gemaakte decoratietakken aan. Een groot pluspunt, maar sommige klanten vinden dat de prijzen aan de hoge kant zijn (25%). De variatie in het assortiment wordt ook gewaardeerd, maar de levertijden worden soms als lang ervaren (20%). Over het algemeen is het een goede website voor unieke decoratiestukken, maar er zijn nog verbeterpunten mogelijk (15%).


Over Decoratietakken

Decoratietakken is een online winkel gevestigd in Someren, Brabant, met decennialange ervaring in het leveren van handgemaakte decoraties van hout, waaronder kronkelwilgen en decoratietakken in diverse kleuren en vormen. De producten zijn uniek en kunnen op maat worden gemaakt. Naast de online winkel is er ook een fysieke locatie genaamd Knoops Decoratietakken. Decoratietakken biedt decoraties voor zowel particulieren als bedrijven, en biedt ook de mogelijkheid om producten te huren voor speciale evenementen.


Contactgegevens

🌐 www.decoratietakken.nlCategorieën

Online shop | Wonen