Delimeal

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Delimeal komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Delimeal gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Delimeal maakt het gemakkelijk om vlot te bestellen en biedt gezonde en lekkere maaltijden aan. (100%) Het aanbod is divers en er zijn regelmatig nieuwe opties beschikbaar. (80%) De levering is ook snel en betrouwbaar. (90%) Helaas kunnen de prijzen soms aan de hogere kant zijn in vergelijking met andere maaltijdbezorgdiensten. (70%) Al met al, een goede keuze voor wie op zoek is naar gezonde maaltijden zonder gedoe. (85%)

“Gezonde en lekkere maaltijden”

“vlot en gemakkelijk bestellen via de website”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

marie - 9 weken geleden

  • Gezonde en lekkere maaltijden

Femke - 4 maanden geleden

  • heerlijk en boordevol smaak
  • perfecte porties en gebruik van verse en lokale ingrediënten
  • vlot en gemakkelijk bestellen via de website
  • op tijd geleverd en nog lekker warm