Dessus Dessous

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Dessus Dessous komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Dessus Dessous gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Dessus Dessous heeft zowel positieve als negatieve kanten. Aan de ene kant is het positief dat klanten met de perfecte maat geen retour nodig hebben (33%). Aan de andere kant is het negatief dat er geen duidelijke reactie of levering is na 15 dagen (33%) en dat klanten hopen hun geld terug te krijgen (33%).

“Perfecte maat, geen retour nodig”

“Geen levering of reactie na 15 dagen”

“Hoop mijn geld terug te krijgen”

👍 2   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Victoria - 5 maanden geleden

  • Super zachte stof en mooie kleuren
  • Perfecte maat, geen retour nodig
  • Gemakkelijk te gebruiken website

Catherine Vogt - 23 maanden geleden

  • Geen levering of reactie na 15 dagen
  • Niet telefonisch bereikbaar
  • Hoop mijn geld terug te krijgen