Deverfwebshop

130 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.8 voor Deverfwebshop komt uit 130 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Deverfwebshop gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Deverfwebshop heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de ene kant wordt er een goede service geboden, waardoor klanten geholpen worden met het gebruik van het product (100%). Aan de andere kant kan het lastig zijn om een product te retourneren als het al gebruikt is en er een korst op zit, wat tot extra moeite kan leiden voor de klant (50%). Over het algemeen wordt Deverfwebshop echter toch aangeraden door tevreden klanten (100%).

“Verf kon uiteindelijk toch gebruikt worden na verwijderen van korst en verdunnen”

“Super service”

“Aanrader”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Willy - 21 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Vriendelijk en professioneel opgelost probleem met kortingscode/vervanging van pot
  • Snelle reactie en oplossing van probleem
  • Verf kon uiteindelijk toch gebruikt worden na verwijderen van korst en verdunnen

Silke Kersten - 21 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Super service

Van Geenhoven Rudi - 23 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Goed en snel
  • Goed verpakt
  • Aanrader