ErvaringenSite

  Ervaringen Aaptiv

  Wil je fit worden of blijven en ben je hiervoor op zoek naar een online fitnessprogramma? Dan zou het aanbod van Aaptiv misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Zo kun je andere mensen helpen beslissen of Aaptiv iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Aaptiv

  In 2015 probeerde Ethan Agarwal fit te blijven tijdens zijn zakenreizen. Dit was niet makkelijk en hij vond het moeilijk om gemotiveerd te blijven. Daarom wilde hij een op audio gebaseerde gids die hem voortdurend op het goede pad zou houden. Hij vond echter geen product dat aan zijn behoeften voldeed, een besloot in plaats daarvan zelf een oplossing te vinden. Tegenwoordig zou Aaptiv de beste op audio en video gebaseerde fitness app in de Apple App Store en het snelst groeiende mobiele fitness product op de markt zijn. Het team achter dit bedrijf is van mening dat iedereen persoonlijke fitnessinstructie verdient. Aaptiv zou mensen het plezier gunnen om hun lichaam te voelen bewegen, een work-out te voltooien en de talrijke gezondheidsvoordelen van fitness te ervaren. De visie van deze onderneming is relatief eenvoudig: het leven van miljoenen mensen verbeteren door middel van fitness. Als lid van deze organisatie zou je kunnen rekenen op een handige, persoonlijke en leuke manier van trainen, een soort partner die er altijd is om je naar een gelukkig en gezond leven te leiden.

  Deel 6: mijn nieuwe dieet | Obesitas chirurgie | Spaarne Gasthuis

  Producten en diensten van Aaptiv

  Bovenaan de website kun je kiezen tussen een aantal verschillende categorieën: Sign In, Magazine en For Employers. Daarnaast kun je ook een gratis proefperiode van 7 dagen aanvragen, om na te gaan of Aaptiv iets voor jou zou kunnen zijn. Als je al een account bij dit bedrijf hebt, kun je natuurlijk ook gewoon inloggen. Volgens de informatie op de site kun je bij Aaptiv rekenen op onbeperkte toegang tot duizenden work-outsen een leuke community van meer dan 200.000 leden. Ben je een werkgever? Dan kun je ook bekijken hoe je jouw team in beweging kunt krijgen. Voor vragen kun je de klantenservice van Aaptiv contacteren door de instructies op de contactpagina te volgen.

  Complimenten, klachten en tips voor Aaptiv

  Heb je al een beroep gedaan op de producten en diensten van dit bedrijf? En ben je nog op zoek naar een platform om een informatieve review over Aaptiv te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de functionaliteiten en of de klantenservice vlot bereikbaar is bij vragen. Of misschien heb je nog wel nuttige tips die je graag wilt delen? Voel je vrij om dit alles met ons te delen! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, klik je gewoon even hier. Veel leesplezier!

  Aaptiv
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Aaptiv

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aaptiv een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Aaptiv. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aaptiv actief?

  Aaptiv is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aaptiv gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.