Aaptiv

Alle reviews

Aaptiv

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Fitnessapparaat.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnessapparaat.nl

0 reviews

Zin om fit te worden? Dan ben je zeker niet alleen! Steeds meer Nederlanders en Belgen vinden hun weg naar een fitte levensstijl. Dat begint meesta...

Yoga International merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Yoga International

0 reviews

 Ben jij een echte yoga-fanaat of heb je interesse in yoga. Blijf dan lezen want op deze pagina vind je reviews over het platform Yoga Interna...

Aaptiv

Wil je fit worden of blijven en ben je hiervoor op zoek naar een online fitnessprogramma? Dan zou het aanbod van Aaptiv misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Zo kun je andere mensen helpen beslissen of Aaptiv iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Aaptiv
In 2015 probeerde Ethan Agarwal fit te blijven tijdens zijn zakenreizen. Dit was niet makkelijk en hij vond het moeilijk om gemotiveerd te blijven. Daarom wilde hij een op audio gebaseerde gids die hem voortdurend op het goede pad zou houden. Hij vond echter geen product dat aan zijn behoeften voldeed, een besloot in plaats daarvan zelf een oplossing te vinden. Tegenwoordig zou Aaptiv de beste op audio en video gebaseerde fitness app in de Apple App Store en het snelst groeiende mobiele fitness product op de markt zijn. Het team achter dit bedrijf is van mening dat iedereen persoonlijke fitnessinstructie verdient. Aaptiv zou mensen het plezier gunnen om hun lichaam te voelen bewegen, een work-out te voltooien en de talrijke gezondheidsvoordelen van fitness te ervaren. De visie van deze onderneming is relatief eenvoudig: het leven van miljoenen mensen verbeteren door middel van fitness. Als lid van deze organisatie zou je kunnen rekenen op een handige, persoonlijke en leuke manier van trainen, een soort partner die er altijd is om je naar een gelukkig en gezond leven te leiden.

Producten en diensten van Aaptiv
Bovenaan de website kun je kiezen tussen een aantal verschillende categorieën: Sign In, Magazine en For Employers. Daarnaast kun je ook een gratis proefperiode van 7 dagen aanvragen, om na te gaan of Aaptiv iets voor jou zou kunnen zijn. Als je al een account bij dit bedrijf hebt, kun je natuurlijk ook gewoon inloggen. Volgens de informatie op de site kun je bij Aaptiv rekenen op onbeperkte toegang tot duizenden work-outsen een leuke community van meer dan 200.000 leden. Ben je een werkgever? Dan kun je ook bekijken hoe je jouw team in beweging kunt krijgen. Voor vragen kun je de klantenservice van Aaptiv contacteren door de instructies op de contactpagina te volgen.

Complimenten, klachten en tips voor Aaptiv
Heb je al een beroep gedaan op de producten en diensten van dit bedrijf? En ben je nog op zoek naar een platform om een informatieve review over Aaptiv te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de functionaliteiten en of de klantenservice vlot bereikbaar is bij vragen. Of misschien heb je nog wel nuttige tips die je graag wilt delen? Voel je vrij om dit alles met ons te delen! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, klik je gewoon even hier. Veel leesplezier!