ErvaringenSite

  Ervaringen Fitnessapparaat.nl

  Zin om fit te worden? Dan ben je zeker niet alleen! Steeds meer Nederlanders en Belgen vinden hun weg naar een fitte levensstijl. Dat begint meestal met een combinatie van een gezond dieet en fysieke oefeningen. Voor dat laatste kun je natuurlijk naar een fitnesszaal trekken, maar dat is niet voor iedereen. Als je liever gewoon thuis oefeningen doet, voor welke reden dan ook (privacy, geen maandelijkse kosten, gemakkelijker, ...), dan zul je al snel wat fitnessapparatuur moeten aanschaffen. Bij Fitnessapparaat.nl kun je dit doen. Dergelijk materiaal moet natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn, zodat je waar voor je geld krijgt. Als het uiteen valt of defect wordt na een paar weken het te gebruiken, zul je zeker niet tevreden zijn! Om erachter te komen of je bij Fitnessapparaat.nl terecht kan voor kwalitatief materiaal, kun je best op ErvaringenSite alle reviews van hun klanten lezen. Zokom je te weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met dit bedrijf, en kun je gericht een beslissing nemen!

  Over Fitnessapparaat.nl
  Fitnessapparaat is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het (online) aanbieden van fitnessapparaten. Fitnessapparaat is onderdeel van Sporttrader B.V., een bedrijf met al meer dan twintig jaar ervaring in deze sector en een zestal showrooms (Fitwinkels) doorheen Nederland, waar de fitnessproducten kunnen bezichtigd worden. Deze bevinden zich in Almere, Arnhem, Helmond, Hengelo, Naaldwijk en Oosterwolde. Je kunt Fitnessapparaat bereiken per e-mail of telefoon, op sociale media zoals FaceBook en Twitter, of rechtstreeks via de Fitwinkels.

  Producten en diensten van Fitnessapparaat.nl
  Fitnessapparaat.nl heeft een online webshop waar je allerlei fitnessapparatuur en fitnessartikelen kan aanschaffen. In hun aanbod heb je dan zaken zoals loopbanden, stoelfietsen, airbikes en roeitrainers. Je kunt hier particuliere en professionele varianten in vinden. Hiernaast zijn er ook allerlei fitnessartikelen te vinden, denk aan yogamatten, elastieken, enkel/pols gewichten, handknijpers, foam rollers, optrekstangen en springtouwen. Als je meer zin hebt in krachttraining kun je kiezen voor halterbanken, haltertangen, dumbbells en allerlei gewichten. Ook zijn er een heleboel machines te koop. Er is ook een sectie voor Vechtsport (bokszakken, stootkussens, handschoenen, en dergelijke), voor Crossfit en voor Preventie. Tot slot heeft Fitnessapparaat allerlei Sportvoeding in hun aanbod, zoals Creatine, Eiwitten, Repen en Energie.

  Fitnessapparaat.nl biedt producten aan van een aantal merken, waaronder Gymstick, LifeFitness, GorillaWear, Matrix en Virtufit. Wat betreft mogelijkheden om te betalen kun je kiezen uit iDeal, Bancontact, VISA, MasterCard, PayPal, AfterPay en KBC. Je kunt ook in termijnen betalen. Als je voor 22:00 uur bestelt, heb je je producten de volgende dag in huis. De verzending is gratis vanaf een bepaalde ordergrootte.

  Klachten, complimenten en tips voor Fitnessapparaat.nl
  Niet tevreden met je bestelling? Dan heb je tot 50 dagen om het gratis te retourneren. Bij klachten over Fitnessapparaat kun je een mail sturen naar hun klantendienst. Maar het is ook zeer belangrijk voor andere mensen om te lezen over jouw ervaringen met Fitnessapparaat! Duurde de levering veel te lang? Was het product defect? Kreeg je geen gehoor op je klacht? Dan lezen we er graag alles over op ErvaringenSite. Waarschuw anderen, of vertel ze over jouw positieve beoordeling! Wat jij denkt van dit bedrijf is van groot belang voor anderen!

  Gordon zijn extreem vegan dieet |diabetes type 2 teruggedraaid

  Fitnessapparaat.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitnessapparaat.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitnessapparaat.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fitnessapparaat.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitnessapparaat.nl actief?

  Fitnessapparaat.nl is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitnessapparaat.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.