ErvaringenSite

  Ervaringen Garden of Life

  Ben jij op zoek naar een online webshop waarop jij jouw vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen kunt bestellen? Maar vind jij het moeilijk om een bedrijf uit te kiezen? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze website hebben wij reviews en beoordelingen verzameld over diverse bedrijven in de Dieet & Gezond sector. Zo kun jij je verdiepen in de bestaande bedrijven en uiteindelijk een geschikte partij uitkiezen. Op deze pagina behandelen wij het bedrijf Garden of Life. Garden of Life is online aanbieder van diverse gezondheidsproducten, zoals vitamines, mineralen, proteïne poeders en repen en collageen poeder. Heb jij zelf al eens producten besteld op de website van Garden of Life? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met ons deelt op deze pagina.

  Over Garden of Life

  Dit bedrijf biedt diverse gezondheidsproducten aan. Het bedrijf onderscheidt zichzelf door bij het produceren van hun producten altijd echt voedsel te gebruiken. Tevens geeft Garden of Life aan dat zij tegen het gebruik van synthetische chemicaliën zijn. Garden of Life staat voor natuurlijke producten, die met de hand gemaakt worden, gekweekt worden in de grond en voldoende zon, lucht en water krijgen. Er zijn drie punten die de principes van Garden of Life omvatten: de wetenschap van volwaardige voeding, traceerbaarheid en schoon is gezond. De certificaten die het bedrijf heeft bewijzen deze drie punten. Garden of Life is namelijk in het bezit van de volgende certificaten: USDA Organic, Non-GMO Verified, Certified Vegan, Informed-Choice, Certified B-Corp en Certified Gluten-Free.

  Wanneer je meer wilt weten over gezondheid kun je de blogpagina op de website van Garden of Life bezoeken. Hier plaatsen zij regelmatig gezonde recepten en blogs over het lichaam, gezondheid en geest. Heb je vragen voor het bedrijf? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door gebruik te maken van de live chatfunctie op de website, een e-mail te sturen naar gardenoflife@thehutgroup.com of te bellen naar +44 203 367 6079.

  Geen ADHD meer door het RED-dieet: kinderen en ouders vertellen...

  Garden of Life producten

  Garden of Life heeft producten voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Denk bijvoorbeeld aan vitamines, omega-3, microbioom, mineralen zoals calcium, magnesium en zink, proteïne poeders en repen, collageen poeder en collageen peptiden. Daarnaast biedt het bedrijf ook kruidensupplementen, zoals vlierbessengummies, kruiden nachttabletten en Oil of Oregano Drops aan.

  De merken die Garden of Life op haar webshop verkoopt zijn Dr Formulated, myKind Organics, Primal Defense, Vitamin Code en Raw Microbiomes.

  Retourproces Garden of Life

  Heb jij een product van Garden of Life gekocht? Maar ben jij van gedachten veranderd en wil je het toch retourneren? Dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst regelen. Houd er rekening mee dat je je product alleen kunt retourneren als je het nog niet gebruikt hebt. Neem contact op met het bedrijf via de live chatfunctie of bel naar +44 203 367 6079. Vervolgens ontvang je een retournummer en het adres waar je het pakketje naar terug kunt sturen. Verpak het product en stuur het met een briefje met je naam, ordernummer en adres terug naar Garden of Life. Nadat je contact heb opgenomen met de klantenservice, zul je je geld binnen 30 dagen ontvangen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Garden of Life

  Heb jij wel eens producten van Garden of Life geprobeerd? Dan zouden wij het erg waarderen als jij jouw ervaring met deze webshop op deze pagina achterlaat. Hoe tevreden was jij bijvoorbeeld met jouw producten van Garden of Life? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Garden of Life ervaren?

  Garden of Life
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Garden of Life

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Garden of Life een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Garden of Life. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Garden of Life actief?

  Garden of Life is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Garden of Life gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.