Garden of Life

Alle reviews

Garden of Life

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Garden of Life

Ben jij op zoek naar een online webshop waarop jij jouw vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen kunt bestellen? Maar vind jij het moeilijk om een bedrijf uit te kiezen? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze website hebben wij reviews en beoordelingen verzameld over diverse bedrijven in de Dieet & Gezond sector. Zo kun jij je verdiepen in de bestaande bedrijven en uiteindelijk een geschikte partij uitkiezen. Op deze pagina behandelen wij het bedrijf Garden of Life. Garden of Life is online aanbieder van diverse gezondheidsproducten, zoals vitamines, mineralen, proteïne poeders en repen en collageen poeder. Heb jij zelf al eens producten besteld op de website van Garden of Life? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met ons deelt op deze pagina. 

Over Garden of Life
Dit bedrijf biedt diverse gezondheidsproducten aan. Het bedrijf onderscheidt zichzelf door bij het produceren van hun producten altijd echt voedsel te gebruiken. Tevens geeft Garden of Life aan dat zij tegen het gebruik van synthetische chemicaliën zijn. Garden of Life staat voor natuurlijke producten, die met de hand gemaakt worden, gekweekt worden in de grond en voldoende zon, lucht en water krijgen. Er zijn drie punten die de principes van Garden of Life omvatten: de wetenschap van volwaardige voeding, traceerbaarheid en schoon is gezond. De certificaten die het bedrijf heeft bewijzen deze drie punten. Garden of Life is namelijk in het bezit van de volgende certificaten: USDA Organic, Non-GMO Verified, Certified Vegan, Informed-Choice, Certified B-Corp en Certified Gluten-Free. 

Wanneer je meer wilt weten over gezondheid kun je de blogpagina op de website van Garden of Life bezoeken. Hier plaatsen zij regelmatig gezonde recepten en blogs over het lichaam, gezondheid en geest. Heb je vragen voor het bedrijf? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door gebruik te maken van de live chatfunctie op de website, een e-mail te sturen naar gardenoflife@thehutgroup.com of te bellen naar +44 203 367 6079.

Garden of Life producten
Garden of Life heeft producten voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Denk bijvoorbeeld aan vitamines, omega-3, microbioom, mineralen zoals calcium, magnesium en zink, proteïne poeders en repen, collageen poeder en collageen peptiden. Daarnaast biedt het bedrijf ook kruidensupplementen, zoals vlierbessengummies, kruiden nachttabletten en Oil of Oregano Drops aan. 

De merken die Garden of Life op haar webshop verkoopt zijn Dr Formulated, myKind Organics, Primal Defense, Vitamin Code en Raw Microbiomes. 

Retourproces Garden of Life
Heb jij een product van Garden of Life gekocht? Maar ben jij van gedachten veranderd en wil je het toch retourneren? Dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst regelen. Houd er rekening mee dat je je product alleen kunt retourneren als je het nog niet gebruikt hebt. Neem contact op met het bedrijf via de live chatfunctie of bel naar +44 203 367 6079. Vervolgens ontvang je een retournummer en het adres waar je het pakketje naar terug kunt sturen. Verpak het product en stuur het met een briefje met je naam, ordernummer en adres terug naar Garden of Life. Nadat je contact heb opgenomen met de klantenservice, zul je je geld binnen 30 dagen ontvangen. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Garden of Life
Heb jij wel eens producten van Garden of Life geprobeerd? Dan zouden wij het erg waarderen als jij jouw ervaring met deze webshop op deze pagina achterlaat. Hoe tevreden was jij bijvoorbeeld met jouw producten van Garden of Life? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Garden of Life ervaren?