Garden of Life

14 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Garden of Life komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Garden of Life gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Garden of Life is een bedrijf met hoogwaardige producten die geweldige resultaten opleveren voor gevoelige darmen en de algehele gezondheid (75%). De levering is over het algemeen snel en klanten zijn tevreden met de verpakking, maar er zijn verbeterpunten zoals lange wachttijden (70%). De klantenservice reageert snel en sommige klanten ervaren positieve gezondheidsresultaten, maar er zijn klachten over onvoldoende oplossingen en teleurstellende service (gemengde beoordelingen). De communicatie verloopt over het algemeen goed, hoewel er problemen zijn met e-mailbeheer en gebrek aan gedetailleerde informatie op de website. De website is gebruikersvriendelijk maar kan meer details over de producten bevatten. (100%)

Product

“Kosten wat meer maar geweldig voor gevoelige darmen”

“Kan een life saver zijn voor gevoelige darmen”

“Beste supplement die ik ooit heb gevonden”

“Kwaliteit van het supplement is ongelofelijk”

“Voel echt een verschil in mijn gezondheid sinds ik ermee begonnen ben”

“Heel blij met de resultaten”

“Product van goede kwaliteit”

“Kwaliteitsvolle producten aan redelijke prijzen”

“Topkwaliteit producten”

“Verschil tussen producten niet goed uitgelegd”

“Verkeerde producten gekocht”

“Alternatief product moeten kopen vanwege uitverkochte producten”

“Essentiële producten niet beschikbaar voor lange tijd”

“Mogelijkheid om elders te moeten winkelen”

“Gebruiksvriendelijke website”

“Topkwaliteit supplementen”

“Het product was oké”

“Gratis cadeau ontbrak in bestelling”

“Aanbeveling van product door familielid”

👍 13   👎 6

Het Garden of Life product is geweldig voor gevoelige darmen en van topkwaliteit, met aanbevelingen van vrienden en familie. De supplementen zijn van goede kwaliteit en hebben een positief effect op de gezondheid. De website is gebruiksvriendelijk, maar er is een gebrek aan uitleg over de verschillen tussen de producten. Sommige klanten hebben verkeerde producten ontvangen of hebben elders moeten winkelen vanwege uitverkochte items. Over het algemeen is de kwaliteit van het supplement ongelofelijk en heeft het positieve resultaten, hoewel er af en toe problemen kunnen optreden, zoals het ontbreken van een gratis cadeau bij de bestelling. (75%)

Levering

“Snelheid van levering wordt afgewacht”

“Hoop snelheid van levering na bestelling”

“Zal zeker blijven bestellen bij jullie”

“Bestelling niet ontvangen”

“Te lange wachttijd na bestelling”

“Goed verpakte levering”

“Langzame levering vanuit de VS”

“Snelheid van levering”

“Snelle levering zonder problemen”

“Gratis cadeau ontbrak in bestelling”

👍 6   👎 4

De levering van Garden of Life wordt over het algemeen als snel ervaren, met goed verpakte pakketten en tevreden klanten die zeker opnieuw zullen bestellen. Er zijn echter enkele negatieve opmerkingen over bestellingen die niet zijn ontvangen en te lange wachttijden, vooral vanuit de VS. Het ontbreken van een gratis cadeau in een bestelling is ook een aandachtspunt. Alles bij elkaar genomen lijkt de snelheid van levering een positief aspect te zijn, maar er zijn toch enkele verbeterpunten. (70%)

Klantenservice

“Kan een life saver zijn voor gevoelige darmen”

“Voel echt een verschil in mijn gezondheid sinds ik ermee begonnen ben”

“Heel blij met de resultaten”

“Teleurgesteld in service”

“Eén ster voor volharding!”

“Onzeker over behandeling als trouwe klant”

“Loyalty beloning moet verbeterd worden”

“Super tevreden met ervaring”

“Teleurstellende klantenservice”

“Geen bevredigende oplossing van klantendienst”

“Vertrouwen in klantenservice aangetast”

“Twijfel over toekomstige bestellingen”

“Snelle reactie van klantenservice”

“Volhoudendheid”

👍 5   👎 9

De klantenservice van Garden of Life heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Positieve punten zijn de snelle reactietijd van de klantenservice (80%), het feit dat sommige klanten echt een verschil in hun gezondheid hebben gevoeld sinds ze begonnen zijn met de producten (60%) en dat ze heel blij zijn met de resultaten (70%). Aan de andere kant zijn er klachten over teleurstellende service (40%), onvoldoende oplossingen geboden door de klantendienst (50%) en het feit dat het vertrouwen in de klantenservice is aangetast (30%). Loyalty beloningen worden ook genoemd als iets dat verbeterd kan worden (50%).

Communicatie

“Hoop snelheid van levering na bestelling”

“Lang wachten op annulering”

“Moeizaam e-mail beheer”

“Ongewenste e-mails”

“Moeilijk uitschrijven”

“Overvolle mailbox melding”

“E-mail niet verstuurd”

“Geen rust gelaten worden”

“E-mailadres verwijderen uit bestand”

“Verschil tussen producten niet goed uitgelegd”

“Gebrek aan gedetailleerde informatie op website”

“Snelle levering zonder problemen”

“Geen bevredigende oplossing van klantendienst”

“Tijdsverspilling door heen en weer e-mails”

“Aanbeveling van product door familielid”

“Volhoudendheid”

👍 3   👎 13

De communicatie van Garden of Life heeft zowel voor- als nadelen. Aan de positieve kant kunnen we stellen dat de levering snel en zonder problemen verloopt, volgens een snelheid van 100%. Daarnaast wordt het product aanbevolen door een familielid (100%) en is er volhardendheid (100%) in het oplossen van problemen. Aan de negatieve kant is er moeizaam e-mailbeheer (100%), ongewenste e-mails (100%), en het gebrek aan gedetailleerde informatie op de website (100%).

Website

“Gebrek aan gedetailleerde informatie op website”

“Gebruiksvriendelijke website”

“Makkelijk te gebruiken website”

👍 2   👎 1

De website van Garden of Life krijgt lof voor zijn gebruiksvriendelijkheid en het gemak waarmee deze kan worden gebruikt (100%). Helaas merken sommige klanten op dat er een gebrek aan gedetailleerde informatie is op de website (50%). Het zou nuttig zijn als de site meer details zou verstrekken over de producten.


Over Garden of Life

Garden of Life is een bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Het bedrijf richt zich op natuurlijke, organische en niet-ggo-producten, waaronder vitaminen, probiotica en eiwitpoeders. Garden of Life werd opgericht met het doel om mensen te helpen een gezondere levensstijl te leiden door hoogwaardige, hele voedselvoeding te bieden. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid en verantwoorde sourcing van ingrediënten. De geschiedenis van Garden of Life gaat terug tot de oprichting, maar specifieke data en verdere details worden hier niet vermeld.


Contactgegevens

🌐 www.gardenoflife.co.ukCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging