Ladder

Alle reviews

Ladder

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Fitnessmerken.nl
0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Yummygums merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Yummygums
0 reviews

Voedingssuplementen kunnen een goede manier zijn om je lichaam te wapenen tegen ziektes. Tegenwoordig moet alles zeer snel gaan en daardoor hebben ...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Body & Fit
0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

24Pharma merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
24Pharma
0 reviews

Bent u weleens ziek geweest en afgevraagd of het mogelijk was om medicijnen te laten bezorgen? Of bent u benieuwd of online drogisterijen wel betro...

Ladder

Ben je geregeld in de sportschool te vinden? Of sport je misschien op een hoog niveau? Dan zul je het moment geregeld mee gemaakt hebben dat je zelf nog niet klaar bent met trainen, maar je lichaam het gewoon niet meer kan opbrengen. Een mogelijkheid om dit moment zo lang mogelijk uit te stellen is naast de juiste voeding, te werken met voedingssupplementen die je lichaam extra energie kunnen geven. Op internet is er veel te vinden op het gebied van voedingssupplementen. Voor u als consument is het de kunst om te achterhalen welke aanbieder het beste bij u past. Ladder is een bedrijf dat verschillende gecertificeerde supplementen op de markt brengt met name gericht op de sportwereld en claimt dat haar producten er effectief zijn. Maar hoe kunt u als consument nou weten of dit ook daadwerkelijk waar is zonder meteen uw portemonnee te trekken. Is het bedrijf Ladder betrouwbaar? Klopt hetgeen ze vermelden op hun website met de praktijk? Hier op ErvaringenSite helpen we u bij het beantwoorden van deze vragen. U leest hier namelijk meningen en ervaringen van mensen die daadwerkelijk bekend zijn met het bedrijf en haar producten.

Over Ladder
Het bedrijf Ladder is opgericht door NBA-speler LeBron James en zijn trainer Mike Macias. In de eerste wedstrijd van de NBA finale in 2014 toen LeBron nog voor Miami Heat speelde kreeg hij kramp. Direct na deze ervaring besloot hij er alles aan te doen zodat dit nooit meer zou gebeuren. Samen met zijn trainer Macias gingen ze zijn hele voedings- en trainingsschema onder de loep nemen en legde met name de focus op supplementen die aansloten bij zijn prestatiebehoeften. Ze kwamen er samen achter dat er op de markt een gebrek was aan pure en effectieve supplementen. Dit was het moment dat ze besloten om dit zelf dan maar op de markt te brengen. Samen met de hulp van ook Arnold Schwarzenegger brengen ze na vier jaar ontwikkelen en testen voedingssupplement op de markt dieNSF for Sport gecertificeerd zijn. Door deze certificering laten ze zien dat ze producten aanbieden die vrij zijn van verboden ingrediënten en onveilige hoeveelheden van giftige stoffen. De supplementen zijn zo ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor zowel professionele - als recreatieve sporters en kunnen tevens dagelijks gebruikt worden. Wanneer sporters in combinatie met een sterke voedingsbasis de supplementen van Ladder innemen zullen ze, aldus het bedrijf, in staat zijn om het volgende niveau van trainen bereiken.

Producten en Diensten Ladder
Kijkend naar de producten die Ladder op de markt brengt, dan zien we 6 verschillende varianten van voedingssupplementen. Er is Plant-Based Nutrition Shake, Whey Protein, Plant Protein, Pre-Workout, Superfood Greens en Hydration. De namen van de verschillende varianten geven weer wat er in de verpakking zit. Per supplement kun u aangeven hoe groot de verpakking moet zijn die u wil hebben, of te wel hoeveel servings u wilt hebben. Tevens kunt u aangeven wat voor een soort verpakking u wilt. Bijvoorbeeld een grote zak met een schepje of juist per serving verpakt om makkelijk mee te nemen. De supplementen hebben verschillende smaken, zoals chocola, limoen, aardbei en bijvoorbeeld vanille. De producten van Ladder worden gratis bezorgd en mocht je niet tevreden zijn met het product dan is er een 30 dagen niet goed geld terug garantie. U kunt aangeven op de site dat u producten periodiek wil ontvangen, waardoor u niet iedere keer een bestelling op de website hoeft te plaatsen.

Ervaringen, mening, tips, klachten, reviews Ladder
Heeft wel eens de supplementen van het bedrijf Ladder gebruikt? Of traint u misschien geregeld met de producten van Ladder? Bent u bekend met het bedrijf en haar producten, dan horen we het graag van u. We willen u vragen om alstublieft op onze site een review achter te laten met daarin uw ervaringen en mening met betrekking tot Ladder. Merkte u bijvoorbeeld vooruitgang in uw trainingsprogramma’s nadat u supplementen van Ladder bent gaan gebruiken? Heeft u misschien tips en of klachten ook die horen we graag. Door zo uitgebreid mogelijk uw review opstellen zullen anderen in staat zijn een gedegen beeld te krijgen van Ladder, daarvoor dank.