49 bedrijven

Speculeren

...

    Speculeren


    Online handelen en speculeren is een sterk opkomende markt. Veel websites bieden zich aan om bijvoorbeeld te handelen in binaire opties, sprinters of turbo's. Maar het is ook een markt met grote risico's. Bovendien gaat het hier bijna altijd om het uitwisselen van vertrouwelijke persoonlijke gegevens, waaronder bankgegevens en geld. 

    Daarnaast zijn er veel partijen actief in de wereld van het (online) speculeren en handel in opties, en zeker in deze sector liggen er ook veel gevaren op de loer. Hoe weet je of zo'n partij te vertrouwen is? Gaan ze secuur met uw gegevens om? Is de handel wel echt of is het oplichting, zwendel? Zijn ze duidelijk in voorlichting over de risico's van het beleggen of eigenlijk: speculeren? Zijn de producten om in te handelen duidelijk genoeg? Is het überhaupt legaal allemaal? Sommigen noemen het eerder gokken dan handelen; is het echt zo risicvol om te speculeren?

    Het is altijd belangrijk om goed geïnformeerd te zijn wanneer u in zee gaat met een partij. En dat geldt zeker voor een online speculant. Want u wilt natuurlijk zeker weten dat u niet misleid of bedrogen wordt, dat uw geld in veilige handen is en dat het bedrijf waar u zaken mee doet, betrouwbaar en legaal is. 

    Lees daarom eerst eens goed de beoordelingen van klanten die al eerder zaken deden met de desbetreffende partij. Bij ErvaringenSite proberen we dit proces zo goed mogelijk te vergemakkelijken: wij verzamelen hier gegevens van verschillende partijen, waaronder handelaars in binaire opties en andere producten, waarover u en anderen uw ervaringen, meningen, reviews en beoordelingen kunnen vastleggen. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee!