91% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

B
B. Massart
Bondster is echt een degelijk platform voor investeerders die hun portefeuille willen diversifiëren. Ik gebruik het al een tijdje en ik moet zeggen dat ik behoorlijk tevreden ben. Natuurlijk zijn e...Lees verder
B
Bosmans
In het algemeen zou ik zeggen dat dit een goed platform is dat steeds beter wordt. Ik merk zeker vooruitgang sinds het begin als het gaat over het aanbod, de functionaliteit en de informatie die ze...Lees verder
Q
Quinten Vandamme
Bondster is echt een topplatform voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om te investeren in vastgoed. Je kan rendementen halen van 7-10% p.j. voor veiligere investeringen met pand...Lees verder
L
L. Verlinden
Haha, dus we zijn al eeuwen aan het investeren in leningen op dit platform. We halen goede rendementen op CZK-leningen en EUR-leningen, zoals meer dan 7% en 12%, dat is veel geld haha. Het platform...Lees verder
P
Parmentier
Ik investeer al sinds 2019. Het is eigenlijk zoals een ander platform in Europa, maar naar mijn mening veel beter in termen van rendement. Eerder had ik geïnvesteerd in crowdfunding, maar eerlijk g...Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investor experience on Bondster

  Bondster is echt een degelijk platform voor investeerders die hun portefeuille willen diversifiëren. Ik gebruik het al een tijdje en ik moet zeggen dat ik behoorlijk tevreden ben. Natuurlijk zijn er enkele leninggevers die in gebreke zijn gebleven, maar dat hoort er nu eenmaal bij als je in dit soort producten investeert. Het draait allemaal om het spreiden van je risico en niet al je eieren in één mandje leggen. Het platform biedt een breed scala aan landen en leninggevers, zodat je effectief je risico kunt spreiden. Ik vind vooral de optie om te investeren in CZK leuk, dat voegt wat spanning toe aan de valutabelegging. De rentetarieven zijn hoog, wat zeker een groot pluspunt is. De secundaire markt is redelijk liquide, waardoor je wat flexibiliteit hebt met je investeringen. Aan de negatieve kant moet ik wel toegeven dat de website een beetje eigenaardig is en soms moeilijk te navigeren kan zijn. Ook lijkt er een gebrek aan regelmatige communicatie van het platform te zijn, wat frustrerend kan zijn. Al met al is Bondster een geweldig platform voor degenen die bereid zijn een beetje risico te nemen voor hogere opbrengsten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede platform

  In het algemeen zou ik zeggen dat dit een goed platform is dat steeds beter wordt. Ik merk zeker vooruitgang sinds het begin als het gaat over het aanbod, de functionaliteit en de informatie die ze verstrekken aan investeerders. Het is handig dat ze beoordelingen van aanbieders hebben en automatische investeringsstrategieën aanbieden. Het aanbod is echt breed, maar het is belangrijk om te filteren en te bepalen welke aanbieder betrouwbaar is en welke risico's met zich meebrengt (zoals bijvoorbeeld aanbieders uit Rusland). Opbrengstgewijs scoren ze waarschijnlijk het best in vergelijking met soortgelijke projecten in Tsjechië en Slowakije. Ik ben op de hoogte van buitenlandse platformen, maar maak er zelf geen gebruik van, dus ik ken hun rendement niet. Het is fantastisch dat ze ook telefonische ondersteuning aanbieden in het Tsjechisch.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veilige P2P-marktplaats voor investeringen in vastgoed

  Bondster is echt een topplatform voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om te investeren in vastgoed. Je kan rendementen halen van 7-10% p.j. voor veiligere investeringen met panden als zekerheid, of 11-17% p.j. voor riskantere investeringen zonder pand als onderpand. De meeste panden bevinden zich in Praag, wat lekker dichtbij de Duitse markt is. Veel investeerders uit Engeland, Duitsland en Oostenrijk kiezen ervoor om in panden met zekerheid te investeren. Bondster heeft bovendien een licentie van de lokale nationale bank, wat voor extra veiligheid zorgt. Kortom, als je wil investeren in vastgoed in Centraal-Europa, is Bondster zeker een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investing in loans

  Haha, dus we zijn al eeuwen aan het investeren in leningen op dit platform. We halen goede rendementen op CZK-leningen en EUR-leningen, zoals meer dan 7% en 12%, dat is veel geld haha. Het platform is super gemakkelijk te gebruiken en de klantenservice is geweldig. Er zijn zoveel verschillende leningen om uit te kiezen, het is als een snoepwinkel maar dan met geldzaken. Bondster is echt de beste in het geven van goede rendementen zonder al te veel risico, we zullen hier blijven investeren. Bekijk onze recensies in het Tsjechisch als je meer informatie wilt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering sinds 2019

  Ik investeer al sinds 2019. Het is eigenlijk zoals een ander platform in Europa, maar naar mijn mening veel beter in termen van rendement. Eerder had ik geïnvesteerd in crowdfunding, maar eerlijk gezegd was het rendement niet zo indrukwekkend als bij Bondster.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring met beleggen op een platform

  Als ervaren belegger heb ik de afgelopen drie jaar geld gestoken in leningen op een specifiek platform. Ik neem mijn tijd om de beste leningen te kiezen, volg mijn eigen strategie en behaal zo dankzij een gevarieerde portefeuille een rendement van ongeveer 12% per jaar. Ik ben echt blij met mijn ervaring op dit platform, het heeft me geholpen om mijn investeringen verstandig te beheren en mooie resultaten te behalen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoopinvestering via Autoinvest met minimum van 5 euro

  Tot nu toe heb ik een goede ervaring gehad. Met Autoinvest kan je je investering diversifiëren en het minimumbedrag is 5 euro. Uiteraard zijn er kansen en risico's bij P2P-lenen. Dat is logisch. Ik heb echter wat negatieve opmerkingen gelezen die niet helemaal eerlijk lijken, of misschien een beetje naïef. Daarom raad ik aan om wat blogs of artikelen te lezen over hoe je kan investeren in P2P voordat je begint te klagen. Risico's horen erbij, maar ze kunnen ook leiden tot (mogelijk) hoge opbrengsten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  investeringen op een cool platform

  Ik vind het echt geweldig om op dit platform te investeren, ik doe dit al twee jaar. Ik gebruik het als aanvulling op mijn aandelenportefeuille en pensioenplan. Ik ben nogal conservatief, dus ik investeer alleen in vastgoedbeleggingen. Het enige nadeel is dat deze investeringen alleen beschikbaar zijn in Tsjechische kronen en niet in euro's.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Závazek

  Toen ik begon, investeerde ik alleen in vastgoed gedekte leningen die ik op de markt vond. Nu investeer ik ook in kredietverstrekkers met een terugkoopgarantie. De strategieën zijn nieuw en effectief. Het loont om je te richten op Europese bedrijven voor meer zekerheid.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename ervaring tot nu toe

  Geen cash drang, veel investeringsmogelijkheden, mooie rentetarieven en een goed platform. Ik weet dat er in het verleden enkele problemen waren, maar ik maak me nu zorgen over mijn Rechtoptie van meer dan 2500 euro. Hopelijk wordt het snel uitbetaald.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lime en Rapid Credit - ROt DOORRASSEN

  Bondster had me beloofd dat Rapid credit tegen juni 2023 al mijn investeringen zou terugbetalen, maar tot nu toe heb ik nog niets gezien. Ook mijn investeringen bij Lime zijn nog steeds niet terugbetaald, en dat terwijl ze al meer dan een jaar te laat zijn.


Anderen bekeken ook