Estateguru

Alle reviews

Estateguru

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
0 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Estateguru

Als je graag meer wilt weten over mogelijke vastgoedinvesteringen,zou het interessant kunnen zijn om het aanbod van Estateguru eens van naderbij te bekijken. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige Estateguru review te schrijven. Dankzij jouw informatie kunnen andere potentiële klanten namelijk voor zichzelf beslissen of dit bedrijf al dan niet ook voor hen interessant zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Estateguru
Bij Estateguru geloven ze dat goede projecten het verdienen om gesteund te worden en dat deze steun eerlijk, transparant en wederzijds voordelig moet zijn voor zowel de investeerder als de lener. Hun team van doorgewinterde vastgoedprofessionals zou klaarstaan om hun leners bij elke stap te ondersteunen, terwijl ze ervoor zouden zorgen dat ze alleen de beste, meest veilige projecten voor hun investeerders kiezen. Volgens Estateguru zit er een vastgoedguru in elk van ons, dat deel van ons dat een geweldig project en een veelbelovende investeringsmogelijkheid kan herkennen als we die zien. Deze onderneming zou weten dat onroerend goed een geweldige investering kan zijn en dat er in elke markt goede investeringsmogelijkheden voor onroerend goed te vinden zijn. Naar hun mening zou iedereen de kans moeten krijgen om zijn innerlijke goeroe te ontwikkelen, ongeacht waar ze vandaan komen of hoe rijk ze al zijn.

Producten en diensten van Estateguru
Op de website van deze onderneming heb je de keuze uit talrijke categorieën, zoals Investors, Borrowers, Institutions en About Us. Volgens de informatie op deze site kun je bij Estateguru rekenen op een gemiddelde opbrengst van 11,33%, € 32.679,184 investeerdersverdiensten, € 425.402.348 geleend geld, meer dan 95.000 investeerders en bijna 2700 gefinancierde leningen. Verder kun je op de homepagina ook de meest recente projecten bekijken en meer lezen over de manier waarop deze onderneming te werk gaat. Heb je al een Estateguru login? Dan kun je je via de site inloggen. En als je nog geen login hebt, kun je je op dezelfde manier registreren. Wil je meer weten over de Estateguru app of heb je een andere vraag? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Estateguru
Heb je in een ver of recent verleden al eens een beroep gedaan op de diensten van dit bedrijf? Aarzel dan niet langer en schrijf op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw Estateguru ervaringen. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de beschikbare projecten en hoe de onderlinge communicatie verloopt als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. Of sta je te trappelen om enkele handige tips te delen? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw unieke verslag! En als je graag meer wilt lezen over datgene wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!