ErvaringenSite

  Ervaringen Bulkestate

  Wil je graag weten via welke bedrijven je in vastgoed kunt investeren? Dan zou het aanbod van Bulkestate misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je op deze pagina een bondige Bulkestate review zou willen schrijven. Zo voorzie je andere potentiële klanten van nuttige informatie op basis waarvan ze voor zichzelf kunnen beslissen of het aanbod van dit bedrijf zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. En omdat alle reviews op deze pagina hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Bulkestate

  Bulkestate zou een team van vastgoedexperts zijn die de laatste trends in vastgoed op de voet volgt. Hun missie zou zijn om kwalitatieve vastgoedinvesteringen beschikbaar te maken voor iedereen, of je nu wilt investeren om winst te maken of een appartement wilt kopen. Hun belangrijkste prioriteit zou 100% klanttevredenheid zijn. Alle investeringsprojecten op hun marktplaats zouden zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze beschikbaar worden gesteld aan investeerders. Elke deal van Bulkestate doorloopt een rigoureus, consistent en meerlagig evaluatieproces door een speciale investeringscommissie waarbij een ervaren team betrokken is. De fondsen van de investeerders worden veilig bewaard op eengeblokkeerde rekening die gescheiden is van de operationele bankrekening van Bulkestate. Als het fundraising of crowdfunding project niet succesvol is en het investeringsdoel niet wordt bereikt, lijden de investeerders zo geen verlies.

  Webinar - Koelend vermogen

  Producten en diensten van Bulkestate

  Als je naar de website van Bulkestate surft, zul je zien dat je er bovenaan kunt klikken op verschillende categorieën: Invest, Group Buying, Loan Application, Blog, Contact Us en FAQ. Er is ook een aparte knop waarmee je jezelf, als je al een account hebt, kunt inloggen, of je je kunt registreren. Volgens de informatie op deze website heeft Bulkestate tot op heden meer dan 38.500 investeringen gedaan met een gemiddelde LTV van 54,75%, bedraagt de gemiddelde termijn 12 maanden en is de gewogen gemiddelde jaarlijkse opbrengst 14,36%. Verder kun je op de homepage bekijken welke ontwikkelingsprojecten er momenteel beschikbaar zijn, en kun je meer details lezen over de manier waarop investeren bij Bulkestate werkt en hoe groepsaankopen bij deze onderneming gerealiseerd worden. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Bulkestate

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina je persoonlijke Bulkestate ervaringen te delen in de vorm van een eerlijke, informatieve review. Hoe heb jij als klant het contact met dit bedrijf ervaren? Ben je tevreden over de opbrengsten? Of sta je te trappelen om onze bezoekers één of meerdere nuttige tips te geven? Laat het ons zeker weten, wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw persoonlijk verslag! En als het je zou kunnen interesseren wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, dien je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!

  Bulkestate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bulkestate

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bulkestate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bulkestate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bulkestate actief?

  Bulkestate is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bulkestate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.