ErvaringenSite

  Ervaringen Peerberry

  Je leest deze introductie waarschijnlijk omdat je meer wilt weten om te investeren in bepaalde peer-to-peer mogelijkheden. Om beter te weten welke diensten en producten de diverse aanbieders op het net te bieden hebben raden we je aan om je te baseren op de meningen van andere klanten. Zij hebben tenslotte al ervaring op gedaan met de verschillende aanbieders en weten wat de plus- en minpunten zijn. Daarom is het verstandig om hun reviews op onze website te lezen voordat je begint. Je komt op die manier heel gedetailleerd te weten welke sites je kunt vertrouwen en welke je beter niet kunt gebruiken. We hopen je op deze manier de kans te geven voor de best gewaardeerde website te kiezen zodat je veilig kunt beginnen met investeren.

  Over Peerberry

  Peerberry is een peer-to-peer platform dat klanten in Europa de mogelijkheid biedt om te beleggen. Dit platform is in 2017 opgericht en maakte destijds alleen gebruik van de leningen van Aventus Group. Inmiddels worden er leningen om te beleggen van diverse niet bancaire instituten aangeboden op de site. Het bedrijf achter deze site is gevestigd in Letland en daar bevindt zich ook de klantenservice. Je kunt zowel schriftelijk als telefonisch contact opnemen om meer te weten te komen over de diensten en producten die het bedrijf te bieden heeft. Om van andere klanten te horen wat hun commentaren en ervaringen met Peerberry zijn kun je op onze website met reviews terecht.

  Geleide meditatie om je zelfhelend vermogen te stimuleren

  De producten en diensten van Peerberry

  Zowel particulieren als bedrijven kunnen via de site van Peerberry investeerders worden. Zodra je een account gemaakt en geverifieerd hebt met een geldig ID-bewijs kun je van de diensten van deze site gebruik maken. Je kunt een lening om te investeren kiezen uit lijsten die jouw voorkeuren tonen. Je kunt daarna jouw voorkeuren zodanig instellen dat je compleet automatisch kunt investeren. Enkele van de instellingen waarvan Peerberry leningen aanbiedt zijn onder meer Gofingo, Lithome en SIbgroup. Je kunt via je account en de app op elk moment van de dag je investeringen in de gaten houden. Is Peerberry een betrouwbare wesbite om te investeren? Op die vraag kunnen andere klanten je antwoord geven en we verwijzen je daarvoor graag door naar onze website met reviews over Peerberry.

  Reviews en commentaren over Peerberry

  Natuurlijk is het prettig dat je op een site als Peerberry uitleg krijgt over de mogelijkheden die er worden geboden. Maar om echt te weten te komen wat deze site te bieden heeft en hoe dat door klanten wordt ervaren zijn reviews erg belangrijk. Daarom bieden wij alle klanten van Peerberry de mogelijkheid hun beoordeling over deze instelling op onze website te plaatsen. Dus als jij klant bent hopen we dat je de moeite wilt nemen om jouw review over Peerberry te schrijven. Het is van belang dat je ingaat op de positieve en minder positieve kanten van de dienstverlening en kwaliteit die deze aanbieder te bieden heeft. Alleen op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien hoe Peerberry nu eigenlijk echt gewaardeerd wordt door klanten zoals jij.

  Peerberry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Peerberry

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Peerberry een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Peerberry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Peerberry actief?

  Peerberry is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Peerberry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.