Peerberry Reviews

: 12
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
laura
Ik heb al enkele jaren geïnvesteerd in verschillende platforms en tot nu toe ben ik behoorlijk tevreden met mijn ervaring bij deze specifieke. Ik heb geïnvesteerd in leningen uit verschillende land...Lees verder
L
Lukas
Na meer dan 3 jaar actief te zijn op dit platform, kan ik zeggen dat mijn investeringen over het algemeen goed zijn geweest. In het begin twijfelde ik nog aan de betrouwbaarheid, maar na het zien v...Lees verder
O
Olivia
Ik heb onlangs een nieuwe crowdlending platform aan mijn investeringsportefeuille toegevoegd en tot nu toe ben ik erg tevreden over PeerBerry. Er zijn echter enkele punten die kunnen worden verbete...Lees verder
F
febe
Ik heb een flinke som geld gestoken in PeerBerry net voor de oorlog in Oekraïne begon. Logischerwijs zijn veel van mijn investeringen daardoor vertraagd geraakt. Maar ondanks dat, zijn bijna al mij...Lees verder
M
M. Saidi
Na een teleurstellende ervaring met cash drag problemen bij een ander platform, besloot ik Peerberry eens te proberen. Helaas leek het alsof ik in dezelfde situatie terecht was gekomen. Het duurde ...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investeren in leningen uit verschillende landen

  Ik heb al enkele jaren geïnvesteerd in verschillende platforms en tot nu toe ben ik behoorlijk tevreden met mijn ervaring bij deze specifieke. Ik heb geïnvesteerd in leningen uit verschillende landen, waaronder Rusland en Oekraïne. Het duurde even voordat ik mijn investeringen terugkreeg, maar vorige maand heb ik alles teruggekregen samen met de rente. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik al slechte ervaringen had met andere platforms, maar Peerberry heeft zelfs eerder de beloofde termijnen gehaald. Ik verplaats nu mijn geld van Mintos naar Peerberry, omdat ik denk dat ze minder risico lopen om te sluiten vanwege de situatie in Oekraïne. Het enige minpunt is dat er soms te weinig leningen beschikbaar zijn om in te investeren, waardoor het geld een dag of twee op mijn rekening blijft staan. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden met de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering op een bekende peer-to-peer leningplatform

  Na meer dan 3 jaar actief te zijn op dit platform, kan ik zeggen dat mijn investeringen over het algemeen goed zijn geweest. In het begin twijfelde ik nog aan de betrouwbaarheid, maar na het zien van hoe goed Russische en Oekraïense leningen werden beheerd, kreeg ik vertrouwen om meer te investeren. De klantenservice is echt top en reageert snel. Maar de laatste tijd zijn er door het grote aantal investeerders nauwelijks nog leningen beschikbaar en het automatisch investeren werkt niet meer zo goed. Het is moeilijk om met de hand te investeren omdat leningen binnen enkele seconden verdwijnen. Ik denk eraan om mijn totale investering te verminderen en de kredietnemers goed in de gaten te houden. Over het algemeen is het hier wel winstgevend om te investeren en het platform is betrouwbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investissement diversifié en prêts à court terme

  Ik heb onlangs een nieuwe crowdlending platform aan mijn investeringsportefeuille toegevoegd en tot nu toe ben ik erg tevreden over PeerBerry. Er zijn echter enkele punten die kunnen worden verbeterd. Ten eerste kan investeren in kortlopende leningen in het begin stressvol zijn vanwege frequente vertragingen, ondanks de terugkoopgarantie. Bovendien werken de robots niet efficiënt genoeg, wat meer regelmatig handmatig beheer vereist. Gelukkig is het aanbod van leningen voldoende om liquiditeitsproblemen te beperken. Tot slot vind ik de wachttijd van 3 maanden om de gouden of platinium bonussen te activeren overdreven lang. Het is belangrijk om te beseffen dat crowdlending aantrekkelijke rendementen biedt, maar het blijft een risicovolle investering, dus handel daarnaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grote som geïnvesteerd

  Ik heb een flinke som geld gestoken in PeerBerry net voor de oorlog in Oekraïne begon. Logischerwijs zijn veel van mijn investeringen daardoor vertraagd geraakt. Maar ondanks dat, zijn bijna al mijn investeringen geleidelijk terugbetaald in de afgelopen twee jaar, met slechts een paar euro's die nog wachten op terugbetaling. PeerBerry heeft deze superlastige situatie echt op een professionele manier aangepakt en heeft zich toegewijd aan het oplossen van de vertraagde investeringen één voor één. Ik zal zeker PeerBerry blijven gebruiken in de toekomst, omdat jullie aanpak van de recente moeilijkheden echt professioneel en overtuigend was.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto-investering

  Na een teleurstellende ervaring met cash drag problemen bij een ander platform, besloot ik Peerberry eens te proberen. Helaas leek het alsof ik in dezelfde situatie terecht was gekomen. Het duurde veel te lang voordat mijn auto-invest strategie daadwerkelijk investeringen begon te doen. Ik begon me af te vragen of ik ooit mijn geld zou zien groeien op deze manier. Gelukkig lijkt het erop dat ze het probleem hebben opgelost, dus hopelijk blijft het zo. Ik ben echter nog steeds niet helemaal overtuigd of ik al mijn geld hier wil houden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  6 maanden actief, enthousiast

  Ik ben nu al zes maanden actief op dit platform en ik moet zeggen dat ik echt heel enthousiast ben! Met MI kan je ervoor zorgen dat je zo min mogelijk cash drag hebt. Er zijn veel aanbiedingen en Peerberry communiceert heel duidelijk. Ook de Telegramgroep "Leningsaankondigingen only" is handig om te zien welke leningen er beschikbaar zijn. Kortom, ik ben heel tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Peerberry platform, stabiele investering, leningen met verschillende rentetarieven.

  Ik ben nu al zo'n 2 jaar bij Peerberry. Het is echt wel stabiel gebleken sinds ze bijna alle door de oorlog getroffen leningen hebben terugbetaald. Als je niet te kieskeurig bent en akkoord gaat met leningen aan 10% rente, dan kan de automatische investering wel handig zijn. Maar voor leningen met een hogere rente is het echt een strijd en moet je zelf investeren. Er is ook een telegramkanaal waar mensen berichten plaatsen als er een nieuwe lening beschikbaar is. Het lijkt wel een ratrace soms, iedereen wil meteen investeren in die gevraagde leningen. Maar verder heb ik eigenlijk geen andere problemen met het platform.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van investeringen

  - De rentetarieven zijn aantrekkelijk en er is een grote verscheidenheid aan leningen beschikbaar. Ik moet zeggen dat de klantenservice echt top is, ze reageren meestal binnen een paar uur. Ook zijn ze heel duidelijk en transparant over financiën en strategie. De opnameprocedure verloopt snel. Ik zou dit platform zeker aanraden als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte plek om te investeren. PeerBerry biedt een stabiel en aantrekkelijk rendement op investeringen, maar je moet wel bereid zijn om ook in leningen met een lager rentetarief te investeren om cash drag te vermijden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering bij Peerberry

  Peerberry is echt top om in te investeren. Ze lossen problemen meteen op, zijn betrouwbaar en hebben geen grote vertragingen. Ik heb een fout gemaakt bij het investeren en ze hebben het direct voor mij opgelost. Ik heb geïnvesteerd in verschillende platforms, maar ik vertrouw Peerberry het meest. Ondanks enkele cash drag-problemen blijf ik bij hen investeren, vooral omdat ze de laatste tijd flink zijn verbeterd en van plan zijn meer originators toe te voegen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duidelijke website, hoge rente, terugkoopgarantie

  Ik vind het echt een makkelijke website met een duidelijk en overzichtelijk design. De hoge rente die ze aanbieden is zeker een pluspunt en de terugkoopgarantie zorgt ervoor dat je bijna geen risico loopt. Het is ook handig dat er een app beschikbaar is in de appstore. Als je je aanmeldt met de link die ik heb gegeven, krijgen we allebei een extraatje, wat altijd mooi meegenomen is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering op het platform

  De website werkt prima en brengt ook wat op. Ik vind het fijn dat alles zo duidelijk is en dat ik alle details over de kredietverstrekkers kan terugvinden, dat geeft me vertrouwen. Jammer genoeg is er geen iDeal koppeling, maar al bij al ben ik tevreden met mijn ervaring op de website.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Invested for 3 years

  Ik ben nu al 3 jaar aan het investeren en ik ben er echt heel blij mee. Soms zijn er wel vertragingen met het cash, maar dat vind ik niet erg omdat PB veel vertrouwen heeft gecreëerd door al het geld van de investeerders terug te betalen. Ik blijf zeker investeren, bedankt Peerberry!


Anderen bekeken ook