Esketit

Alle reviews

Esketit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OnafhankelijkAdvies.be

1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Investering Novotel Ieper

0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Openbank

0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Esketit

Wil je meer leren over beleggen en wil je graag weten wat er in deze context zoal op de markt verkrijgbaar is. Dan zou het aanbod van Esketit misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het bijzonder op prijs stellen als je deze pagina met Esketit reviews verder zou willen aanvullen met jouw uniek, persoonlijk verslag. Op deze manier kun je andere potentiële klanten meer informatie geven, zodat ze voor zichzelf kunnen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, omdat op deze pagina alle reviews hoe dan ook gepubliceerd worden.

Over Esketit
Esketit werd in december 2020 gelanceerd door Davis Barons en Matiss Ansviesulis, oprichters van de Creamfinance Group die al sinds de oprichting in 2012 winstgevend is, met maar liefst 70 miljoen omzet in 2019. De leningen worden verstrekt door aangesloten leningverstrekkers, waardoor het hele proces transparant en eenvoudig te overzien zou zijn. Davis en Matiss hanteren de 'skin in the game'-benadering, waardoor de investeerders in het Esketit-platform meer zekerheid zouden krijgen. Investeren in persoonlijke leningen met het platform van Esketit zou volgens deze onderneming zelf makkelijk en veilig zijn. Esketit is actief in vijf verschillende markten, waardoor de wereld zou openstaan voor al hun investeerders. Bij dit bedrijf zou je de beste praktijken in de P2P-leensector vinden en zou je met en dankzij hen premium rendementen kunnen beginnen te verdienen zonder aan veiligheid in te boeten.

Producten en diensten van Esketit
Op de website van dit bedrijf kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals About, How it works, Blog, Security & Risks en Statistics. Omdat de About-knop verder is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zou je vlotter door dit specifieke aanbod van Esksetit kunnen navigeren. Heb je al een Esketit login? Dan kun je je via de homepage ook aanmelden. Verder kun je ook bekijken hoeveel er tot op heden via deze onderneming werd geïnvesteerd, en hoeveel de huidige gemiddelde rentevoet bedraagt. De website biedt ook een simulator, waarmee je de verwachte opbrengst kunt berekenen. En als je een vraag of opmerking voor het team van Esketit hebt, kun je de klantenservice per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Esketit
Ken je de producten en diensten van deze onderneming al? En wil je je persoonlijke Esketit ervaringen graag met anderen delen? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review te schrijven. Is Esketit betrouwbaar? Kun je als belegger rekenen op een vlotte, transparante communicatie? Of sta je te trappelen om één of meerdere tips met onze bezoekers te delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven in een breed scala aan sectoren schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!