ErvaringenSite

  Ervaringen Esketit

  Wil je meer leren over beleggen en wil je graag weten wat er in deze context zoal op de markt verkrijgbaar is. Dan zou het aanbod van Esketit misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het bijzonder op prijs stellen als je deze pagina met Esketit reviews verder zou willen aanvullen met jouw uniek, persoonlijk verslag. Op deze manier kun je andere potentiële klanten meer informatie geven, zodat ze voor zichzelf kunnen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, omdat op deze pagina alle reviews hoe dan ook gepubliceerd worden.

  Over Esketit

  Esketit werd in december 2020 gelanceerd door Davis Barons en Matiss Ansviesulis, oprichters van de Creamfinance Group die al sinds de oprichting in 2012 winstgevend is, met maar liefst 70 miljoen omzet in 2019. De leningen worden verstrekt door aangesloten leningverstrekkers, waardoor het hele proces transparant en eenvoudig te overzien zou zijn. Davis en Matiss hanteren de 'skin in the game'-benadering, waardoor de investeerders in het Esketit-platform meer zekerheid zouden krijgen. Investeren in persoonlijke leningen met het platform van Esketit zou volgens deze onderneming zelf makkelijk en veilig zijn. Esketit is actief in vijf verschillende markten, waardoor de wereld zou openstaan voor al hun investeerders. Bij dit bedrijf zou je de beste praktijken in de P2P-leensector vinden en zou je met en dankzij hen premium rendementen kunnen beginnen te verdienen zonder aan veiligheid in te boeten.

  💡 Wat als je géén vermogen hebt? En meer met Arno Wellens | Cryptocast 178

  Producten en diensten van Esketit

  Op de website van dit bedrijf kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals About, How it works, Blog, Security & Risks en Statistics. Omdat de About-knop verder is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zou je vlotter door dit specifieke aanbod van Esksetit kunnen navigeren. Heb je al een Esketit login? Dan kun je je via de homepage ook aanmelden. Verder kun je ook bekijken hoeveel er tot op heden via deze onderneming werd geïnvesteerd, en hoeveel de huidige gemiddelde rentevoet bedraagt. De website biedt ook een simulator, waarmee je de verwachte opbrengst kunt berekenen. En als je een vraag of opmerking voor het team van Esketit hebt, kun je de klantenservice per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Esketit

  Ken je de producten en diensten van deze onderneming al? En wil je je persoonlijke Esketit ervaringen graag met anderen delen? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review te schrijven. Is Esketit betrouwbaar? Kun je als belegger rekenen op een vlotte, transparante communicatie? Of sta je te trappelen om één of meerdere tips met onze bezoekers te delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven in een breed scala aan sectoren schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Esketit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Esketit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Esketit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Esketit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Esketit actief?

  Esketit is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Esketit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.