Neo Finance

Alle reviews

Neo Finance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OnafhankelijkAdvies.be

1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Investering Novotel Ieper

0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Openbank

0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Neo Finance

Geld op de bank rendeert niet: de rente op spaargeld is vaak lager dan de inflatie. Om je geld ‘voor je te laten werken’ moet je het investeren. Dit kan op vele manieren, waaronder via peer to peer leningen, ook wel crowdfunding genoemd.

Nieuwe bedrijven in de financiële sector, ook wel fintech bedrijven genoemd, bieden steeds meer opties voor deze p2p leningen via crowdfunding. Er zijn inmiddels al verschillende crowdfundingwebsites, waaronder NEO Finance. Voordat je echter geld gaat investeren via een nieuwe website, is het belangrijk om te weten of deze betrouwbaar is. Dit kun je op verschillende manieren achterhalen, waaronder het bekijken van de ervaringen van de investeerders die je voor gingen. Die ervaringen vind je hier; kijk daarom snel verder wat anderen over NEO Finance te zeggen hebben op ErvaringenSite.

Over NEO Finance
NEO Finance is een Litouws fintech bedrijf dat mensen een peer to peer leenplatform biedt. Het bedrijf is actief sinds 2015. Het hoofdvestiging bevindt zich in de Litouwse hoofdstad Vilnius, met een tweede vestiging in Zoetermeer, Nederland.

Het bedrijf staat onder supervisie van de Bank of Lithuania.

Hoe kun je investeren bij NEO Finance?
Wanneer je geld wilt investeren via NEO Finance, dien je eerst een account aan te maken. Hier kun je in het vervolg op inloggen. Vervolgens dien je het verificatieproces te doorlopen; dit wordt gedaan om persoonsfraude te voorkomen. Hierna kun je een elektronisch geldaccount bij NEO Finance openen, en op dit account kun je geld storten. Je kunt nu investeren. Dit kan op twee manieren.

Als eerste kun je zelf kiezen. Op de website van NEO Finance vind je een lijst met aanvragers van crowdfunding waar je uit kunt kiezen. Bij elke aanvraag vind je informatie over de persoon: inkomen, kredietwaardigheid, beroep, eventuele schulden, etcetera.

Indien je geen zin hebt om zelf door alle mogelijkheden heen te gaan, kun je de website van NEO Finance ook het werk voor je laten doen. Je selecteert dan onder welke voorwaarden je leningen wilt verstrekken: minimale kredietwaardigheid, en de grootte van de investering. De website zal dan passende leningen bij jouw criteria zoeken.

Rendement en risico
Er wordt aangegeven dat er historisch gezien een gemiddeld jaarlijks rendement van 12% behaald is. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst en er is altijd het risico om de geïnvesteerde bedragen (deels) te verliezen.

Om het risico deels te dempen, geeft NEO Finance haar investeerders de mogelijkheid om de investering voor 50% tot 80% van de dagwaarde te verkopen aan het bedrijf zelf wanneer een overeenkomst met een lener wordt beïndigd. Zo zul je in deze situatie in elk geval een deel van je investering terugkrijgen.  

Indien je nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met volgende het contactnummer van NEO Finance: +37068700300. Overige contactmogelijkheden vind je onderin op de webpagina.

Klachten, complimenten of tips voor NEO Finance
Wanneer je al eens geld hebt geïnvesteerd bij NEO Finance, horen we dat graag van je. Jouw ervaringen bieden een uniek inzicht voor potentiële investeerders die op zoek zijn naar een nieuw platform. Laat daarom snel een review achter.