ErvaringenSite

  Ervaringen Bitpanda

  Heb je interesse om te beginnen met investeren en wil je graag weten wat er tegenwoordig zoal beschikbaar is online? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Bitpanda. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Bitpanda review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan erg interessant zijn voor andere potentiële klanten en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

  Over Bitpanda

  Het team achter Bitpanda zegt investeren op een andere manier te zien. Het huidige financiële systeem is complex, exclusief en duur, waardoor het volgens hen voor de doorsnee persoon moeilijk is om te beginnen met beleggen. Daarom hebben ze een platform gebouwd zonder digitale muren en complexe barrières. Een platform dat je in staat zou stellen om nieuwe mogelijkheden te zien voor je geld, en helpt om ze werkelijkheid te laten worden. Bitpanda werd opgericht in 2014 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, met als doel beleggen toegankelijk te maken voor iedereen. Hun missie vanaf dag één was om opnieuw te bedenken wat het betekent om te investeren, door eenvoudige, gebruiksvriendelijke financiële producten te maken voor iedereen. Tegenwoordig heeft deze onderneming meer dan 500 teamleden en 3 miljoen gebruikers, waardoor het een van de snelst groeiende fin-techbedrijven in Europa is.

  €100 per maand beleggen - Van €100 p/m naar €550.000 vermogen

  Producten en diensten van Bitpanda

  Op de website van Bitpanda kun je onderaan je voorkeurstaal instellen. Bovenaan kun je kiezen uit verschillende categorieën, zoals Invest, Earn, Learn, Pro, Whitelabel, Company en Help. De meeste van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod van deze onderneming zou kunnen navigeren. Heb je al een Bitpanda login? Dan kun je je via de homepage eenvoudig aanmelden. En als je nog geen login hebt, kun je van start gaan door op de knop 'Get started' te klikken. Verder vind je op de site een video over het bedrijf bekijken, en meer details lezen over de manier waarop Bitpanda te werk gaat. Wil je meer weten over Bitpanda kosten of heb je een andere vraag? Dan kun je een kijkje nemen op de hulppagina en de instructies opvolgen.

  Complimenten, klachten en tips voor Bitpanda

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van Bitpanda? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een informatieve Bitpanda review te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de dienstverlening van deze onderneming, hoe jij als klant de werking en functionaliteiten van de site en de app hebt ervaren, en of de klantenservice snel en eenvoudig bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij zijn alvast razend benieuw naar jouw unieke verslag! Wil je lezen wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar even hier te klikken!

  Bitpanda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bitpanda

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bitpanda een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bitpanda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bitpanda actief?

  Bitpanda is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bitpanda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.