44% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

K
Kato Martin
Ik vind het echt geweldig om op deze website cryptocurrency te verhandelen! Er zijn zoveel verschillende munten om uit te kiezen. De app is heel gemakkelijk in gebruik en ik kan meteen aan de slag....Lees verder
X
Xander
Ik heb net mijn eerste cryptomunten gekocht via dit platform en ik vond het echt super makkelijk! Alles was goed uitgelegd en ik kon meteen beginnen. Wel jammer dat je maar een beperkt aantal munte...Lees verder
A
arne
Ik was echt teleurgesteld dat ze niet reageerden op mijn klachten toen ik mijn betalingen achterhield. Gelukkig heb ik contact opgenomen met mijn profielfoto en zij hebben er echt alles aan gedaan ...Lees verder
D
Dubois
Ik had geluk dat ik niet te veel geld bij hen kon storten. Maar het terugvorderingsbedrijf heeft na mijn melding toch mijn geld teruggegeven. Ik raad mijn collega's aan om ook contact op te ne...Lees verder
F
F. Diallo
Onlangs heb ik hier op dit platform crypto gekocht en ik schrok van de hoge kosten. Naast die hoge kosten was ook het overzetten naar mijn wallet en het doen van swaps een gedoe. Telkens weer stuit...Lees verder

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  handelen in cryptocurrency

  Ik vind het echt geweldig om op deze website cryptocurrency te verhandelen! Er zijn zoveel verschillende munten om uit te kiezen. De app is heel gemakkelijk in gebruik en ik kan meteen aan de slag. De educatieve quizzes zijn ook super interessant, ik leer echt veel bij over verschillende projecten. Ik ga deze site zeker aanraden aan mijn vrienden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van cryptomunten

  Ik heb net mijn eerste cryptomunten gekocht via dit platform en ik vond het echt super makkelijk! Alles was goed uitgelegd en ik kon meteen beginnen. Wel jammer dat je maar een beperkt aantal munten kan kopen, want ik wou ook een andere cryptomunt aanschaffen en dat lukte niet. Maar verder was ik echt tevreden met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn storting werd snel geaccepteerd, maar mijn opname werd niet met zorg goedgekeurd.

  Ik was echt teleurgesteld dat ze niet reageerden op mijn klachten toen ik mijn betalingen achterhield. Gelukkig heb ik contact opgenomen met mijn profielfoto en zij hebben er echt alles aan gedaan om mijn €78.000 terug te krijgen. Uiteindelijk heb ik elk centje teruggekregen en dat was het belangrijkste voor mij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geluk gehad met terugbetaling

  Ik had geluk dat ik niet te veel geld bij hen kon storten. Maar het terugvorderingsbedrijf heeft na mijn melding toch mijn geld teruggegeven. Ik raad mijn collega's aan om ook contact op te nemen en hun geld terug te vragen, anders blijven ze maar wachten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Crypto aankoop ervaring

  Onlangs heb ik hier op dit platform crypto gekocht en ik schrok van de hoge kosten. Naast die hoge kosten was ook het overzetten naar mijn wallet en het doen van swaps een gedoe. Telkens weer stuitte ik op extra kosten en obstakels die mijn ervaring wat bemoeilijkten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop cryptocurrency

  Blijf weg van die gasten, het zijn oplichters! Telkens als de prijs snel daalt, blokkeren ze mijn wallet en kan ik niks meer doen. Dat is al een paar keer gebeurd deze week alleen. En als alles weer normaal is, zetten ze mijn geld zonder uitleg over naar een andere service. Het voelt alsof ik altijd verliest en dat ze niet eerlijk zijn tegen hun klanten. Ik ben echt teleurgesteld en ga mijn geld ergens anders investeren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  betrouwbare klantenservice

  Ik was echt blij met de service die ik kreeg. Het bedrijf heeft al bewezen dat ze klanten goed kunnen helpen en heeft veel positieve beoordelingen gekregen. De klantendienst was snel en efficiënt, en ik voelde me goed gesteund bij mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bitcoin aankopen

  'k Moet gewoon zeggen dat ik echt super blij was met mijn bitcoin aankopen. Coinbase is echt top en werkt super snel. Gewoon doen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  identiteitsverificatie, tegoed in crypto

  Het is al een paar weken geleden dat ik heb geprobeerd mijn identiteit te bevestigen en mijn saldo is nog steeds niet zichtbaar. De klantenservice houdt me constant aan het lijntje en ik krijg enkel vage e-mails waarin staat dat eraan gewerkt wordt. Dit is echt frustrerend en onaanvaardbaar als klant. Ik heb zelfs een bedrag in crypto teruggekregen, maar dit is ook nog niet verwerkt in mijn account. De service van dit platform laat echt te wensen over en ik ben teleurgesteld in hoe ze met hun klanten omgaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cryptocurrency kopen en verkopen

  Ik heb geprobeerd om cryptocurrency te kopen en te verkopen, maar het was zo'n gedoe en super frustrerend! Ik moest mijn verificatie al voor de vijfde keer opnieuw beginnen voordat ik eindelijk mijn account kon openen. En zelfs toen ik eindelijk kon inloggen, werkte mijn wallet niet goed en moest ik alles eraf halen. Uiteindelijk besloot ik om mijn account te laten verwijderen en ik zal nooit meer naar dit platform terugkeren. Alles bij elkaar genomen, echt een slechte ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van cryptocurrency

  Mijn ervaring met het kopen van cryptocurrency was echt een teleurstelling. Ik moest maanden wachten en beloofd werd dat het geld op mijn wallet gestort zou worden, maar er kwam altijd een excuus waarom het niet kon gebeuren. Ze bleven maar bellen en vragen om meer geld te storten om zo de blokkade op te heffen, en ze beweerden dat er belasting over betaald moest worden en dat dit van mijn winst zou worden afgetrokken. Echt oplichterij, dus ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Proefabonnement ervaringen

  Mijn ervaring met het proefabonnement op deze site was echt niet goed. De interface was zo verwarrend en moeilijk te gebruiken, waardoor zelfs eenvoudige taken veel langer duurden dan nodig. Uitloggen duurde ook veel te lang, wat echt frustrerend was. Daarnaast vond ik de handelskosten veel te hoog en het terugnemen van een storting was een heel gedoe. Na dit alles heb ik meteen mijn proefabonnement stopgezet en zal ik nooit meer van deze site gebruikmaken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gebruiksvriendelijkheid van de app

  Het spijt mij om te zeggen, maar het is echt lastig om het customer service team bij Coin Base te bereiken. De mensen daar zijn wel vriendelijk, maar hun advies lijkt niet te helpen. Ik heb geprobeerd mijn wachtwoord te veranderen, maar dat lukte niet. Mijn toestel wordt niet herkend en als ik probeer te bewijzen dat het van mij is, krijg ik geen reactie. Ook kan ik geen geld meer verzenden of ontvangen en ik snap niet waarom. Niemand lijkt te weten hoe ze dit kunnen oplossen, kortom...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cryptocurrency

  Als ervaren cryptogebruiker weet ik dat betrouwbaarheid en efficiëntie superbelangrijk zijn bij het handelen in cryptocurrency. Helaas was mijn ervaring met deze dienst echt teleurstellend. Het duurde veel te lang voordat mijn transactie was voltooid en ik kreeg geen duidelijke informatie over de status van mijn aankoop. Dit gebrek aan communicatie en transparantie is gewoon niet oké voor een platform dat zich bezighoudt met financiële transacties. Ik zou anderen aanraden om hun geld ergens anders te investeren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met Ideal

  Ik was echt teleurgesteld in de service die ik kreeg bij mijn aankoop met Ideal. Ze vertelden mij dat het gemakkelijk zou zijn om mijn wallet aan te vullen met Ideal, maar het geld is nooit aangekomen. Ik heb 70 euro verloren en ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Ik vind dit echt niet oké en ik ben enorm teleurgesteld in hun slechte klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Crypto transfer issue

  Ik heb onlangs geprobeerd om crypto over te zetten van mijn portefeuille naar een ander platform, maar ik heb een probleem ondervonden. Ondanks dat ik het juiste Ethereum-adres van het platform heb gebruikt, werden de bedragen niet twee keer bijgeschreven. Ik heb per e-mail contact opgenomen voor hulp, maar heb nog geen reactie ontvangen. Ik vind de instructies over hoe dit proces uit te voeren onduidelijk en verwarrend.


Anderen bekeken ook