Coinsmart Reviews

: 14
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Max
Ik heb mijn 2FA geüpgraded met een RFID Yubikey en heb mijn Bitfinex-, BlockFi-, Celsius-, Next- en Kraken-accounts gemakkelijk kunnen bijwerken vanuit de respectieve tabbladen met accountinstellin...Lees verder
M
M. Masson
Als Belg was ik al een tijdje aan het proberen om mijn cryptocurrency om te zetten, maar het proces was zo ingewikkeld en verwarrend. Ik besloot om bij een nieuw platform te proberen, en tot mijn v...Lees verder
D
Demir
Ik heb recent een fout gemaakt door een essentiële code te vergeten toe te voegen bij mijn bestelling. Gelukkig heeft een vriendelijke en ijverige klantendienstmedewerker genaamd Stephanie de code ...Lees verder
A
Alicia
Ik kreeg een verdachte oproep van iemand die beweerde mijn bitcoin-account te onderzoeken, maar het bleek een oplichter te zijn die mijn geld probeerde te stelen. Ze lieten me AnyDesk installeren e...Lees verder
L
lucas
Mijn ervaring met de klantendienst was echt top! Er was zo'n online oplichter die in mijn account was geraakt, maar gelukkig heeft Andre - zo'n medewerker daar - ervoor gezorgd dat mijn a...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2fa

  Ik heb mijn 2FA geüpgraded met een RFID Yubikey en heb mijn Bitfinex-, BlockFi-, Celsius-, Next- en Kraken-accounts gemakkelijk kunnen bijwerken vanuit de respectieve tabbladen met accountinstellingen. Met CoinSmart is dit echter geen door de gebruiker bewerkbare optie en wanneer u contact opneemt met de klantenondersteuning, moet u door de hoepels van een fotoshoot springen, berichten schrijven en selfies sturen om iets voor elkaar te krijgen. Ik weet niet waarom Canadese bedrijven altijd achterlopen op hun concurrenten ten zuiden van de grens. Ik denk niet dat ik CoinSmart meer zal gebruiken, ik heb ze al een paar jaar en het ging prima, maar ik heb geen interesse om een fotoshoot te doen voor zo'n simpele functie. Elke andere uitwisseling waar ik mee te maken heb was voltooid in ongeveer 40 seconden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van cryptocurrency

  Als Belg was ik al een tijdje aan het proberen om mijn cryptocurrency om te zetten, maar het proces was zo ingewikkeld en verwarrend. Ik besloot om bij een nieuw platform te proberen, en tot mijn verrassing was de klantenservice hier geweldig. Toen ik problemen had met mijn portemonnee en memo-informatie, reageerde er binnen een uur een echt persoon om mij te helpen. De medewerkers waren gedurende de dag in staat om mij alle noodzakelijke informatie te verstrekken om de overdracht van mijn activa naar hun platform te vergemakkelijken. De interface van het platform was ook veel gebruiksvriendelijker. Nu is het omzetten van mijn cryptocurrency naar euros en vervolgens het overmaken naar mijn Belgische bankrekening slechts een paar klikken verwijderd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A mistake in the ordering process

  Ik heb recent een fout gemaakt door een essentiële code te vergeten toe te voegen bij mijn bestelling. Gelukkig heeft een vriendelijke en ijverige klantendienstmedewerker genaamd Stephanie de code handmatig toegevoegd nadat ik het was vergeten, waardoor ik de gevolgen van mijn fout kon vermijden. In een tijd waarin veel processen strikt geautomatiseerd zijn en zich strikt houden aan richtlijnen, was het een aangename verrassing om zo'n gepersonaliseerde hulp en echte zorg voor klanttevredenheid te ervaren. Ik ben Stephanie echt dankbaar voor haar snelle en efficiënte optreden om mijn fout recht te zetten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bitcoin account security

  Ik kreeg een verdachte oproep van iemand die beweerde mijn bitcoin-account te onderzoeken, maar het bleek een oplichter te zijn die mijn geld probeerde te stelen. Ze lieten me AnyDesk installeren en namen controle over mijn computer, waardoor ik alles kon verliezen. Gelukkig heeft iemand van het bedrijf me geholpen om mijn account te beveiligen en mijn geld terug te krijgen na dagen van stress en zorgen. Coinsmart heeft me echt gered van een mogelijke ramp en ik ben dankbaar voor hun snelle en efficiënte hulp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online scam

  Mijn ervaring met de klantendienst was echt top! Er was zo'n online oplichter die in mijn account was geraakt, maar gelukkig heeft Andre - zo'n medewerker daar - ervoor gezorgd dat mijn account meteen gesloten werd voor die derde partij. Hij heeft super snel gehandeld en ervoor gezorgd dat die oplichter niet meer bij mijn account kon. Dikke merci, Andre!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste aankoop vandaag

  Vandaag heb ik mijn eerste aankoop gedaan en ik had wat moeite met het kopen van digitale munten. Gelukkig kon ik meteen met iemand chatten en was het probleem binnen enkele minuten opgelost. Echt super snel, zeker voor een zaterdagavond! Ik ben blij dat ik te maken heb met een Canadees bedrijf en ik zal zeker hun service blijven gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  crypto platform

  CoinSmart is precies wat ik zocht als crypto platform om te voorkomen dat ik opgelicht zou worden, zoals bij GoldnRise.com. Dankzij CoinSmart ben ik nu op de hoogte van de vele oplichtingspraktijken die er zijn en heb ik maar een klein bedrag verloren in vergelijking met anderen. Als ik eerder van CoinSmart had geweten, zou ik nooit in zulke grote problemen verzeild zijn geraakt. Dus bedankt aan CoinSmart voor het blootleggen van deze oplichters en hun slechte tactieken. Ik waardeer hun integriteit echt enorm.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe rekening geopend voor handel in crypto

  De Canadezen weten echt wat ze doen, hoor. Ik kon heel simpel een nieuwe rekening openen via de website en app, en kreeg 15 CAN als beloning voor het openen en verifiëren van mijn account, plus een storting van 100€. Het was echt makkelijk om cryptomunten te kopen, verkopen en verhandelen op hun gebruiksvriendelijke platform met de belangrijkste munten. Het zou wel leuk zijn moesten ze wat meer variatie aanbieden in cryptomunten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Crypto-uitwisseling

  Coinsmart heeft zo'n handig platform en een super behulpzame helpdesk. Soms zijn er wel een paar bugs, maar ze proberen die altijd actief op te lossen. En soms duurt het een beetje langer voordat je geld gestort is, maar ze zorgen er altijd voor dat het op tijd wordt opgelost. Al bij al een top uitwisseling, maar vergeet niet om je crypto niet op te slaan op een uitwisseling, hoe goed die ook is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van cryptocurrency

  Ik heb onlangs wat cryptocurrency gekocht op dit platform en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn aankoop. De service was snel en efficiënt, en ik had geen enkel probleem bij het plaatsen van mijn bestelling. De prijzen waren redelijk en de levering verliep vlot. Ik snap niet waar al die negatieve reviews vandaan komen, maar ikzelf heb toch echt een positieve ervaring gehad met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Client success, deposit glitch, helpful customer support

  De medewerkers van de klantendienst waren echt super behulpzaam. Andre heeft me geholpen met wat kleine details toen ik begon en Shah heeft heel goed opgevolgd toen er een stortingsprobleem was door een tijdelijke blokkade van de bank. Soms kan hun chatservice wel wat druk zijn, dus als je lang moet wachten, probeer het dan op een ander moment opnieuw.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  "Super behulpzaam en betrouwbaar"

  Deze gasten (en meiden!) zijn echt super behulpzaam. Ze reageren snel, zijn betrouwbaar en te midden van alle chaos in de crypto-wereld, waar vertrouwen moeilijk te vinden is, blijven ze vasthouden aan de beste praktijken als bewaarders van je zuurverdiende centen en in hun klantenservice. Voor nu is dat alles en ik hoop dat ze blijven bewijzen dat ze het vertrouwen van hun klanten waard zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van cryptocurrency

  De crypto wereld is echt alle kanten op, met kosten en klantenservice die van hot naar her kunnen gaan. Maar met Coinsmart hebben we geluk gehad. Het platform is gewoon top, echt betrouwbaar en de klantenservice staat altijd voor je klaar. Het is alsof je naar de luchthaven gaat en kiest voor een officiële taxi in plaats van een louche chauffeur!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  crypto exchange

  Sinds januari 2021 neem ik deel aan deze uitwisseling. En eerlijk gezegd, hoewel er momenten zijn geweest dat ik een beetje geïrriteerd was, is mijn algemene ervaring best wel goed. Ik geef het een 7,5 op 10. De voordelen zijn de eenvoudige verificatie, E-transfer, geen kosten boven de $2000, een gebruiksvriendelijke interface, en enkele van de meest competitieve stortings- en opnamekosten die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ook handig is de online chat die beschikbaar is. Aan de andere kant zijn er wel wat nadelen, zoals het ontbreken van een mobiele app, lange wachttijden in de online chatroom, geen telefonische ondersteuning en vertragingen bij het ontvangen van Interac-aanvragen wanneer de crypto crasht en je een stortingsverzoek indient. Ook kan het voorkomen dat systeemstoringen leiden tot onverwachte kosten, zelfs als je meer dan 2000 CAD hebt gestort (op dit moment wacht ik op een terugbetaling van $45). Ik heb onlangs echter een uitstekende service gehad van een zekere meneer Shah.


Anderen bekeken ook