ErvaringenSite

  Ervaringen Coinsmart

  Handel jij wel eens in cryptocurrency? En ben je nog op zoek naar een goed platform om dit mee te doen? Misschien kun je dan eens een kijkje nemen op de website van Coinsmart. Coinsmart is namelijk een gebruiksvriendelijk handelsplatform voor cryptocurrency. Op dit platform kun je digitale valuta zoals Bitcoin snel en gemakkelijk kopen en verkopen op zowel een dekstop als een mobiel. Maar hoe weet je nou of dit platform betrouwbaar is? Of het wel gebruiksvriendelijk genoeg is? En wat je van de klantenservice van Coinsmart kunt verwachten? Voor het antwoord op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina verzamelen wij namelijk reviews en beoordelingen over Coinsmart. Door de ervaringen van anderen te lezen kun jij een eerste indruk van het bedrijf opdoen. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Coinsmart

  Coinsmart is ontwikkeld en opgezet in Canada. Ze hebben cryptocurrency toegankelijk gemaakt voor Canadezen met verschillende niveaus in crypto-ervaring. Met het gebruiksvriendelijke platform, de hulpmiddelen en 24/7 klantenservice probeert het bedrijf de barrières van complexe en verwarrende cryptotransacties te doorbreken. Tevens beschikt het platform over goede beveiliging, opslag en rapportagetools voor belasting- en auditdoeleinden.

  Bovendien geeft het bedrijf prioriteit aan hun klanten door te zorgen voor veiligheid en beveiliging. Het Coinsmart platform is gebaseerd op de volgende vier pijlers: toegankelijkheid, gemeenschap, verantwoordelijkheid en transparantie.

  Vermogen (Economiepagina.com)

  Het Coinsmart handelsplatform

  Met het Coinsmart handelsplatform profiteer je van snelle stortingen en het feit dat je uit veel financieringsmethoden kunt kiezen. Zo accepteert Coinsmart betalingen middels Interac, SEPA, bankoverschrijving, e-transfers en al hun cryptocurrencies. Op Coinsmart kun je handelen inBitcoin, Etherum, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano Stellar Lumens, Ripple, EOS en Tether.

  Coinsmart beschikt ook over een Advanced-Trade functie. Deze functie is speciaal ontworpen voor de wat meer ervaren beleggers. Door middel van orderlimieten, stop loss en realtime grafieken kun je custom bestellingen plaatsen met behulp van het orderboek.

  Wil jij graag meer weten over Coinsmart of het platform? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina of de GetSmart Hub op de website van Coinsmart raadplegen. Wanneer je het antwoord op je vraag hier niet kunt vinden, kun je 24/7 contact opnemen met de klantenservice van Coinsmart door het online contactformulier op de website in te vullen of een berichtje via de live chatfunctie te sturen. Vergeet ook niet om het bedrijf op de social media kanalen Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te volgen voor updates.

  Beschikbaarheid Coinsmart

  Coinsmart is momenteel beschikbaar voor gebruikers in Canada en Europa. Je kunt crypto kopen en verkopen met de mobiele app of door in te loggen op je Coinsmart-account op de website van Coinsmart. Houd er rekening mee dat je minstens 18 jaar moet zijn om een Coinsmart gebruiker te kunnen worden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Coinsmart

  Maak jij zelf gebruik van Coinsmart? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit platform en het bedrijf. Ben jij tevreden met de app? Werkt het goed en wat is jouw ervaring met de klantenservice van Coinsmart? Laat jouw review over Coinsmart achter op deze pagina en help daarmee anderen met het vinden van een geschikt handelsplatform voor cryptocurrency.

  Coinsmart
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coinsmart

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Coinsmart een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Coinsmart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coinsmart actief?

  Coinsmart is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cryptovaluta

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coinsmart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.