Coinsmart

Alle reviews

Coinsmart

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Max
Ik heb mijn 2FA geüpgraded met een RFID Yubikey en heb mijn Bitfinex-, BlockFi-, Celsius-, Next- en Kraken-accounts gemakkelijk kunnen bijwerken vanuit de respectieve tabbladen met accountinstellin...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2fa

  Ik heb mijn 2FA geüpgraded met een RFID Yubikey en heb mijn Bitfinex-, BlockFi-, Celsius-, Next- en Kraken-accounts gemakkelijk kunnen bijwerken vanuit de respectieve tabbladen met accountinstellingen. Met CoinSmart is dit echter geen door de gebruiker bewerkbare optie en wanneer u contact opneemt met de klantenondersteuning, moet u door de hoepels van een fotoshoot springen, berichten schrijven en selfies sturen om iets voor elkaar te krijgen. Ik weet niet waarom Canadese bedrijven altijd achterlopen op hun concurrenten ten zuiden van de grens. Ik denk niet dat ik CoinSmart meer zal gebruiken, ik heb ze al een paar jaar en het ging prima, maar ik heb geen interesse om een fotoshoot te doen voor zo'n simpele functie. Elke andere uitwisseling waar ik mee te maken heb was voltooid in ongeveer 40 seconden.


Anderen bekeken ook

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Libertex
0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

BlockFi merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
BlockFi
0 reviews

Crypto valuta is op gang om een groot deel van de markt over te nemen, althans, dat verwachten we. Zoals u vast wel weet zitten er steeds meer mens...

Coinmine merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Coinmine
0 reviews

Tegenwoordig is cryptovaluta een nieuwe trending manier om te investeren. De opkomst van deze trend laat veel mensen racen om het te kopen of te mi...

Club Swan merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Club Swan
0 reviews

De cryptogemeenschap heeft een ongemakkelijke relatie met traditionele financiële instellingen. Over de hele wereld hebben zowel vroege als re...

Coinsmart

Handel jij wel eens in cryptocurrency? En ben je nog op zoek naar een goed platform om dit mee te doen? Misschien kun je dan eens een kijkje nemen op de website van Coinsmart. Coinsmart is namelijk een gebruiksvriendelijk handelsplatform voor cryptocurrency. Op dit platform kun je digitale valuta zoals Bitcoin snel en gemakkelijk kopen en verkopen op zowel een dekstop als een mobiel. Maar hoe weet je nou of dit platform betrouwbaar is? Of het wel gebruiksvriendelijk genoeg is? En wat je van de klantenservice van Coinsmart kunt verwachten? Voor het antwoord op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina verzamelen wij namelijk reviews en beoordelingen over Coinsmart. Door de ervaringen van anderen te lezen kun jij een eerste indruk van het bedrijf opdoen. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren. 

Over Coinsmart
Coinsmart is ontwikkeld en opgezet in Canada. Ze hebben cryptocurrency toegankelijk gemaakt voor Canadezen met verschillende niveaus in crypto-ervaring. Met het gebruiksvriendelijke platform, de hulpmiddelen en 24/7 klantenservice probeert het bedrijf de barrières van complexe en verwarrende cryptotransacties te doorbreken. Tevens beschikt het platform over goede beveiliging, opslag en rapportagetools voor belasting- en auditdoeleinden.   

Bovendien geeft het bedrijf prioriteit aan hun klanten door te zorgen voor veiligheid en beveiliging. Het Coinsmart platform is gebaseerd op de volgende vier pijlers: toegankelijkheid, gemeenschap, verantwoordelijkheid en transparantie.  

Het Coinsmart handelsplatform
Met het Coinsmart handelsplatform profiteer je van snelle stortingen en het feit dat je uit veel financieringsmethoden kunt kiezen. Zo accepteert Coinsmart betalingen middels Interac, SEPA, bankoverschrijving, e-transfers en al hun cryptocurrencies. Op Coinsmart kun je handelen inBitcoin, Etherum, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano Stellar Lumens, Ripple, EOS en Tether.   

Coinsmart beschikt ook over een Advanced-Trade functie. Deze functie is speciaal ontworpen voor de wat meer ervaren beleggers. Door middel van orderlimieten, stop loss en realtime grafieken kun je custom bestellingen plaatsen met behulp van het orderboek. 

Wil jij graag meer weten over Coinsmart of het platform? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina of de GetSmart Hub op de website van Coinsmart raadplegen. Wanneer je het antwoord op je vraag hier niet kunt vinden, kun je 24/7 contact opnemen met de klantenservice van Coinsmart door het online contactformulier op de website in te vullen of een berichtje via de live chatfunctie te sturen. Vergeet ook niet om het bedrijf op de social media kanalen Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn te volgen voor updates.  

Beschikbaarheid Coinsmart
Coinsmart is momenteel beschikbaar voor gebruikers in Canada en Europa. Je kunt crypto kopen en verkopen met de mobiele app of door in te loggen op je Coinsmart-account op de website van Coinsmart. Houd er rekening mee dat je minstens 18 jaar moet zijn om een Coinsmart gebruiker te kunnen worden. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Coinsmart
Maak jij zelf gebruik van Coinsmart? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit platform en het bedrijf. Ben jij tevreden met de app? Werkt het goed en wat is jouw ervaring met de klantenservice van Coinsmart? Laat jouw review over Coinsmart achter op deze pagina en help daarmee anderen met het vinden van een geschikt handelsplatform voor cryptocurrency.