ErvaringenSite

  Ervaringen Bpostbank

  Ben jij op zoek naar een Belgische bank die jou kan helpen en ondersteunen met bankzaken omtrent beleggingen, leningen en verzekeringen? Misschien kun je dan eens op de website van Bpostbank kijken. Bpostbank is namelijk een autonome Belgische bank met een netwerk van 660 kantoren in België. De financiële adviseurs van Bpostbank kunnen jouw vragen beantwoorden en vervolgens gepersonaliseerde oplossingen voorstellen. Bij Bpostbank kun je bijvoorbeeld terecht voor het openen van een (spaar)rekening, diverse beleggingsproducten, leningen en verzekeringen. Maar hoe kom je er nou achter of Bpostbank betrouwbaar genoeg is? Wat de ervaringen van voorgaande klanten van Bpostbank zijn? En wat je van de klantenservice van Bpostbank kunt verwachten? Geen probleem, want op deze pagina van ErvaringenSiteverzamelen wij reviews en beoordelingen over Bpostbank. Op die manier kun jij je rustig verdiepen in het bedrijf en uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over diverse bedrijven in verschillende sectoren.

  Over Bpostbank

  Bpostbank werd in 2012 opgericht en in 2014 werd de bank mobiel en verwierf het Krefima in 2015. Daarnaast lanceerde Bpostbank in 2015 de hypothecaire lening in ruim 160 kantoren verspreid over België. Een aantal waarden van Bpostbank zijn eenvoud, duidelijkheid, veiligheid en moderniteit.

  Ben jij nieuwsgierig geworden naar Bpostbank en wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven op de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, LinkedIn of YouTube volgen. Voor vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website van Bpostbank raadplegen of contact opnemen met het klantenserviceteam van Bpostbank door te bellen naar 02/278.50.32. Je kunt ook een bezoek brengen aan jouw dichtstbijzijnde postkantoor om een gesprek aan te gaan met één van de financiële adviseurs van Bpostbank.

  Arbeid en vermogen (inclusief 2 voorbeeldopgaven)

  De diensten van Bpostbank

  Bij Bpostbank kun je terecht voor het openen van een betaalrekening en/of een spaarrekening. Daarnaast kun je bij Bpostbank ook een kredietkaart aanvragen. Bij Bpostbank kun je kiezen uit drie verschillende betaalrekeningen (b.compact, b.comfort en b.young). Naast rekeningen kan Bpostbank je ook helpen met beleggen. Op de website van Bpostbank vind je een overzicht van de beleggingsproducten van Bpostbank. Bovendien biedt Bpostbank ook leningen en verzekeringen aan, waaronder een hypothecaire lening, een energielening en een schuldsaldoverzekering.

  De kantoren van Bpostbank

  Het bedrijf geeft op haar website aan menselijk contact erg belangrijk te vinden. Dat is ook de reden dat Bpostbank veel kantoren in België heeft. Je kunt je vraag stellen aan de medewerkers van Bpostbank door naar jouw dichtstbijzijnde kantoor te gaan en een medewerker aan het loket te spreken. De adviseurs van Bpostbank kunnen je ook in de discrete adviesruimte ontvangen voor discrete gesprekken over bijvoorbeeld leningen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Bpostbank

  Heb jij wel eens een rekening geopend of een verzekering afgesloten bij Bpostbank? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf. Wat is jouw mening over de diensten, de klantenservice en het bedrijf in het algemeen? Laat het ons en anderen weten en help ze zo met het kiezen van een geschikte bank.

  Bpostbank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bpostbank

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bpostbank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bpostbank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bpostbank actief?

  Bpostbank is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bpostbank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.