Hello bank!

Alle reviews

Hello bank!

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
surachait sawangthong
App werkt al een maand niet. Meerdere mails zonder antwoord. 2x afgelegd na telefonisch te horen dat er technische problemen zijn met android. Zeer niet tevreden over de service. Online bank zond...Lees verder
H
Heleen
FLUTBANK!!!! Hoe kan het godverdomme meer dan een maand duren voor een fucking aanvraag te verwerken. KBC is veel beter. Ik moest verplicht lid worden van hello bank voor minder te moeten betalen o...Lees verder
L
Leop. A
Niet zo pretentieus als andere banken ze zijn hier gewoon heel relax en ik vind het een voordeel dat alles via een app gaat, overal kan ik mn saldo checken of geld overboeken echt een bank ...Lees verder
N
Naomi Rhenen
echt een leuke bank met een beetje een grappige uitstraling. ik vind ze aardig toen ik contact moest hebben en ik vind het handig dat het met een app werkt. dat is moderner dan telkens naar e...Lees verder

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pack

  App werkt al een maand niet. Meerdere mails zonder antwoord. 2x afgelegd na telefonisch te horen dat er technische problemen zijn met android.
  Zeer niet tevreden over de service.
  Online bank zonder app..what a joke


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks

  FLUTBANK!!!! Hoe kan het godverdomme meer dan een maand duren voor een fucking aanvraag te verwerken. KBC is veel beter. Ik moest verplicht lid worden van hello bank voor minder te moeten betalen op skivakantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  relaxte bank voor mij

  Niet zo pretentieus als andere banken

  ze zijn hier gewoon heel relax en ik vind het een voordeel dat alles via een app gaat,
  overal kan ik mn saldo checken of geld overboeken

  echt een bank voor mij dus, niet zo ouderwets als andere banken


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke bank met handige app

  echt een leuke bank met een beetje een grappige uitstraling.


  ik vind ze aardig toen ik contact moest hebben en ik vind het handig dat het met een app werkt. dat is moderner dan telkens naar een bankgebouw moeten voor zaken.


Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bigbank
0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Hello bank!

Hello bank! zegt meer dan een bank te zijn, maar wat houdt dat nu precies in? Om meer te weten te komen over deze nieuwe manier van bankieren kunt u de reviews van klanten lezen op ErvaringenSite. De (voormalige) klanten weten namelijk het beste hoe de service van Hello bank! werkt. Op de website van Hello bank! staat te lezen dat de bank wil dat haar gebruikers autonoom zijn, maar toch op elk moment kunnen rekenen op de hulp en advies van de werknemers. Met behulp van de meningen op ErvaringenSite kunt u nagaan of dit werkelijk ook zo is. Tevens kunt u voor uzelf opmaken of deze service voldoende is voor u. 

Over Hello bank!
Het verhaal van Hello bank! begon toen BNP Paribas Fortis op zoek was naar een nieuwe kijk op de moderne bank. De kloof tussen de oudere generatie die nog flink naar een bankkantoor gaat en de jongere generatie die liever alles mobiel regelt, werd namelijk te groot. Zo begon BNP Paribas Fortis met het mobiele merk Hello bank!. Deze moderne bank is speciaal voor de generatie die altijd online is, druk in de weer is, weinig tijd heeft en op een veilige manier mobiel wilt bankieren. Achter Hello bank! schuilt een gedreven team van bankiers die weten hoe belangrijk het is om je geld op een slimme en veilige manier te beheren. Ook al gaat alles online, de werknemers staan altijd voor de gebruikers klaar via de mobiele apps. Zo heeft u wanneer u dat wilt een antwoord op uw vraag.


Diensten
Hello bank! biedt een ruim aanbod van gratis diensten. Een overzicht:
—    Meldt u zich aan voor een gratis Hello zichtrekening, dan krijgt u gelijk een gratis Hello bank!kaart per rekeninghouder. Via de online applicatie beheert u al uw geldzaken eenvoudig en snel via uw smartphone of tablet. Tevens geniet u gratis hulp van het Hello team.
—    U kent het gevoel vast wel: u ontvangt uw loon en na enkele dagen staat de teller bijna weer op nul. Daarom biedt Hello bank! de Prepaid betaalkaart aan. U stort een minimaal bedrag van € 50,- en kiest vervolgens tussen een virtuele of een fysieke kaart. Zoals de naam doet vermoeden gebruikt u de virtuele kaart om online te betalen en de fysieke kaart om in de echte wereld betalingen te doen. Het is ook mogelijk om geld af te halen met de fysieke kaart.
—    Een appeltje voor de dorst heeft iedereen nodig. Daarom kunt u ook een gratis spaarrekening openen bij Hello bank!. U kunt te allen tijde geld afhalen van uw spaarrekening dus als u plots impulsief op vakantie wilt vertrekken, kunt u zo boeken.
—    Hello bank! richt zich speciaal op de jongere generatie en daarom wordt u ook op de hoogte gehouden van concerten, promoties, evenementen en meer.

Klachten
De klantendienst van Hello bank! heet Hello Team en is van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 07:00 tot en met 22:00 uur. Ook op zaterdag kunt u terecht met vragen of klachten en dat van 09:00 tot en met 17:00 uur. Indien er iets fout is gegaan kunt u het aangifteformulier invullen op de website of via de applicatie van Hello bank!. Indien u daarna nog niet tevreden bent met de voorgestelde oplossing is het mogelijk om een klachtenprocedure op te starten. Daarin gaat Hello Team samen met u op zoek naar een oplossing waarin beide partijen zich kunnen vinden. Daarnaast kunt u ook terecht op het forum van Hello bank!. Daar kunt u met andere gebruikers praten over nieuwe diensten, problemen en ervaringen. Vergeet ook niet uw review hier achter te laten op ErvaringenSite!

Hoe beoordelen echte klanten van Hello bank! deze moderne bank? Hoe bevalt het mobiele bankieren? Lees de ervaringen in de vorm van reviews!